Stoer en Industrieel

Wat is er toch veel keus qua kasten. Je hebt kasten met deuren maar ook kasten die open zijn. En vooral dit laatste zie je steeds meer. Wat ik ook wel begrijp. Want bij een open kast kan je je mooiste spulletjes op een decoratieve manier laten zien. En dat is iets wat we graag willen. Op deze manier betrekken we de kast ook meer bij de woonkamer. Iets wat ik zelf ook graag doe. Deze kast staat dan ook zeker op mijn verlanglijstje.

Je ziet deze stijl van meubels ook steeds meer “I love it”  Stoer met een industriële touch. De materialen hout en staal passen perfect bij elkaar. Dit is een combinatie wat de kast een robuust, stoer uiterlijk geeft. De Hardy kast van Home@Home  is een kast die absoluut gezien mag worden in je interieur. Een stoere kast waar je stijlvol je spullen in kan decoreren. Maak er een een kast van met je persoonlijke spulletjes die gezien mogen worden. Je kan het helemaal eigen maken. De Hardy kast zou ook mooi tegen een lange wand in je woonkamer staan. Of in je keuken met het mooiste servies. Mocht industrieel niet helemaal je ding zijn, dan kan je de kast natuurlijk ook vullen met kleurrijke spulletjes. Dit soort kasten passen ook prima in een andere stijl interieur. Zoals een  bohemian of landelijk interieur.

Vindt je het lastig om zo’n kast als deze in te richten? Hieronder heb ik wat enkele tips.

  1. Een mooie (hang) plant
  2. Servies wat gezien mag worden
  3. Mooie voorraadpotten
  4. Plaid of kussen
  5. Vaasjes/potjes
  6. Tijdschriften/boeken
  7. vintage spulletjes

Zelf ben ik een echte plantenverzamelaar. Hoe leuk zou het zijn om deze kast te vullen met allemaal mooie planten. Ik zie het al voor mij. Een echte Urban Jungle kast. Maar weet je wat ook leuk zou zijn? Mocht je nou een grote slaapkamer hebben, dan is het ook gaaf om je mooiste schoenen hierin te zetten. Of draaf ik nu door, hihi. Ik heb genoeg ideetjes met deze kast. 

Het is gewoon een toffe kast. En wat de kast zo leuk maakt is dat je de inhoud eindeloos kan veranderen. Hierdoor ziet de kast er toch steeds anders uit. Voor mij de perfecte kast. Want ik hou wel van veranderen. Hou je van meer rust. Dan hoef je de kast niet vol te zetten. Iets wat we toch wel snel zouden doen. Maar door een plankje leeg te houden, creëer je meer rust. De kast is al mooi van zichzelf. Tot slot: Een super gave kast die zeker gezien mag worden.

De kast is verkrijgbaar bij Home@Home Neem eens een kijkje op deze site voor nog meer leuke spullen.

Instagram

Facebook

Pinterest

 

Liefs Yvonne

 

 

 

Geef een reactie

0