About

Hi!!!

Mijn naam is Yvonne Kwakkel en ik ben een echte interieur freak. Zoals de meeste interieurliefhebbers zeggen “het begon als klein kind al” En dat was bij mij ook echt zo. Veranderen in je eigen slaapkamer, heerlijk vond ik dat altijd.

Nu kan ik het al jaren in mijn eigen huis doen. Iets wat ik altijd met plezier doe. En soms tot ergernis van manlief.  Ik maak ook (diy)video’s op youtube. Kijk onder de pagina youtube wat voor video’s ik allemaal maak. Ik sta ook open voor nieuwe ideetjes. Dus die zijn altijd welkom. Stuur mij rustig een mail. Het stylen begon als hobby. Maar tegenwoordig is het ook “deels” mijn werk geworden en dat vind ik super leuk. Iets wat ook echt bij mij past. Ik heb een behoorlijk druk leven. Want buiten mijn werk heb ik ook nog een gezin met man en 3 kinderen. De combinatie kan soms best druk zijn.

Ik werk geregeld samen met leuke bedrijven, dit hoort ook deels bij mijn werk. Iets wat ik super leuk vind om te doen. Maar ik ben nog niet klaar. Fotografie is ook als hobby begonnen, maar dat word ook steeds meer “deels” mijn werk. Ik heb af en toe leuke opdrachten. Waarom ik bij deze dingen allemaal “deels” zeg is omdat ik het nog niet fulltime doe want hiernaast heb ik nog een baan. Ik ben wel minder gaan werken, want de werkzaamheden die ik hierboven heb genoemd is toch wel iets waar ik steeds meer in wil uitbreiden. Mijn valkuil is ook dat ik te veel dingen leuk vind en het ook allemaal wil doen. En waar “te” voor staat is niet altijd goed. Dus heb ik hierin een keus gemaakt en dat is dat ik uiteindelijk zal stoppen bij mijn huidige baan. Maar zo ver is het nog niet.

Ik ben afgelopen jaar met een blog begonnen. Ik had eerst wel mijn twijfels, want er zijn zoveel bloggers. Maar ik dacht er is er maar 1 zoals IK. Want geen 1 blogger is hetzelfde en iedereen is op zijn manier uniek. Daarom dacht ik  “ik ga het gewoon doen”.

Ik vind het erg leuk om mijn ideetjes en inspiratie hier met jullie te delen. En super leuk hoeveel mijn blogs worden gelezen. Dank jullie wel!

Mochten jullie vragen of suggesties hebben dan hoor ik het graag. En voor eventuele samenwerkingen kan je contact met mij opnemen en dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

yvonnelifestyle@gmail.com

Heel veel leesplezier!

Liefs mij

Geef een reactie

0