Altijd al willen weten welke apps ik gebruik?

Dit is een vraag die ik heel vaak krijg en graag met je wil delen “welke app gebruik jij voor je IG story?” In deze blog ga ik je dat zeker vertellen. Als je een fanatieke IG of Facebook gebruiker bent, dan zal je ook de story’s gebruiken om je IG of Facebook leuker te maken.

Zelf vind ik het altijd leuk om de story’s te gebruiken. Je plaatst er heel veel foto’s of filmpjes en na 24 uur verdwijnen ze weer. Je kan wat meer van jezelf laten zien aan de mensen die jou volgen. Zo leren ze je ook iets beter kennen.

Vaak plaats ik daar foto’s en video’s die ik niet altijd in mijn feed zou gebruiken. Of ik laat zien wat ik die dag doe. In je story kan je plaatsen wat je wilt. Het leukste is om je story een beetje leuk aan te kleden met mooie templates. Op deze manier kan je er dan iets meer uitspringen. Persoonlijk zou ik de story’s niet te druk maken. Maar dat is voor iedereen anders.

“Combineer meerdere apps”

Wat ik altijd doe? Ik combineer meerdere apps met elkaar, dat maakt het net even iets anders. Ik merk wel dat je voor de leukste apps altijd wel moet betalen, dus let daar wel op. Sommige moet je per per maand betalen, maar het kan ook zijn dat je per template of iets anders moet betalen.

De meest gebruikte app op dit moment onder de IG gebruikers is UNFOLD. Met deze app kan je heel veel, het is een fijne app. Ik heb deze in het begin echt heel veel gebruikt, fijne templates, mooie keuze uit lettertype. Om de zoveel tijd wordt er ook iets nieuws toegevoegd.

De 2e die nu ook steeds meer gebruikt wordt is STORYART. Deze heeft thema templates en dat ziet er wel mooi uit. Een app voor de echte creatievelingen. Wat ik zo leuk vind aan deze apps is dat je een foto en een video in 1 template kan plaatsen. Wil je je highlights op IG pimpen dan kan dat ook met deze app. Je hebt niet echt veel keus voor je highlights.


Wil je meer keus hebben voor je highlights dan zou ik de app HIGHLIGHT COVER gebruiken. Hier heb je net even meer keus.

Op dit moment gebruik ik heel veel STORYLUXE, dit is echt mijn favoriet en wordt ook “nog” niet zoveel gebruikt. Maar daar zal wel verandering in komen. Deze app moet je wel maandelijks voor betalen. Maar goed dan heb je wel iets leuks.

Ik ben altijd wel op zoek naar weer nieuwe apps die je foto’s of story leuker kunnen maken. Heb jij misschien nog leuke apps die ik misschien niet heb opgenoemd, laat het hieronder in een berichtje weten.

Ik zal nog een paar apps noemen waar je creatieve story’s mee kan maken of je foto’s kan bewerken.

  • Storio
  • Story
  • Photo Layout
  • Cymera
  • Snapseed
  • Lightroom
  • Line Camera
  • Inshot
  • Videoshow

Ik hoop dat jullie er iets aan hebben. Bedankt voor het lezen en tot de volgende.

Liefs,

Yvonne

7 reacties

Geef een reactie

0