Bikerboots of hakken?

Wat voor schoenen draag jij? Zelf heb ik ze in heel veel soorten. Van de week heb ik 3 paar schoenen besteld bij www.elisestore.com. En dat komt door een vriendin van mij, want zelf kende ik de webshop nog niet. Zij liet een paar leuke schoenen zien en toen ben ik gelijk een kijkje gaan nemen op de website en natuurlijk zag ik ook een paar leuke schoenen. Maar waarom kan ik niet gewoon 1 paar kopen en moet ik er gelijk 3 kopen. Ik ben zo gek op schoenen, ik kan er echt niks aan doen. Het is die stem in mij die zegt, jaaaa leuk moet je doen!!! En als ik ze binnen heb hoor ik Sander al tegen mij zeggen “waarom 3?” Ze waren gewoon alle 3 leuk, sorry schat. Ik heb ook nog een leuke rok en pet op de site gekocht. Weer een pet, ja ik zal jullie een x laten zien hoeveel petten en hoeden ik heb. Dat zijn er echt heel erg veel. Misschien leuk voor een andere Blogpost.

“Zwarte bikerboots lak”

Ik weet nog zo goed dat ik als kind heel graag lakschoenen wilde, maar deze mocht ik niet. Mijn moeder vond het verschrikkelijk. Totdat er een familielid ging trouwen en ik bruidsmeisje was, toen moest mijn moeder ze wel kopen. En wat heb ik deze vaak aangehad. Maar nu als volwassen vrouw vind ik ze nog steeds leuk. Ik moet zeggen dat ik ze daarna nooit meer heb gehad of zelf heb gekocht. Tot ik deze stoere bikerboots met zilveren gespen op Instagram voorbij zag komen en dacht “Lakschoenen!!! Die worden van mij”. De herinneringen kwamen weer naar boven, nee grapje.

Ik heb de maat besteld die ik altijd heb, ze vallen niet klein of groot. Stoere bikerboots die je zowel met een jeans als met een rokje/jurk kan aantrekken. Ik draag zelf ook best wel vaak bikerboots onder een rokje/jurk. Ik vind het vrouwelijk maar wel stoer staan.

 • Blouse Zara
 • Baret H&M
 • Broek Bershka
 • Panty Wibra
 • Rok Bershka

 

“Ik hou zo van deze print”

De mensen die mij al enige tijd volgen op social media hebben vast wel door dat ik heel erg van de Panter printjes hou. Mijn kast hangt er vol van, echt niet normaal. Dan zou je denken: “een panter print is een panter print” maar dat is niet waar. Weet je hoeveel soorten panter printjes er zijn, hihi. Ja het verbaast mij ook, I know. Maar goed ik dwaal af naar de kleding en ik wil het over deze schoenen hebben, die ik natuurlijk in een panter printje heb besteld. Dit zijn ook weer stoere boots, met aan de binnenkant een vachtje die de voetjes in de wintermaanden lekker warm houden.

 • Vest Themusthaves
 • Broek Bershka
 • Haarband Shein

 

“vrouwelijk en stoer”

Schoenen met een hak mogen echt niet bij mij ontbreken. Ik liep vroeger veel meer op hakken dan nu. We hebben het er nog wel eens over, over dat ik dan altijd op mijn hakken achter de kinderwagen liep of maxi cosi in mijn handen had. Ik hield toen van een zakelijke, vrouwelijke look en daar hoorde hakken bij. Ik droeg zelde platten schoenen. Nu wissel ik ze echt wel af, want ik kan niet altijd meer de hele dag op hakken lopen. Mijn voeten worden ook een dagje ouder, hihi. Maar ik draag ze zeker nog wel, want bij een bepaalde look vind ik hakken net even iets vrouwelijker staan en chique. Deze hakken zien er vrouwelijk uit maar hebben toch iets stoers door de studs en het werkje wat er in verwerkt is.

 • Broek Bershka
 • Colbert Loavies
 • Pet Loavies

Dit waren mijn schoentjes die ik heb aangeschaft bij www. elisestore.com, schoenen die betaalbaar zijn. Zo kan je nog eens afwisselen. Dankjewel voor het lezen en ik ben benieuwd wat jullie van deze schoenen vinden. Leuk als je een reactie achterlaat.

Bedankt voor het lezen.

Liefs,

Yvonne

*No spon

 

9 reacties

 1. Ik volg je al geruime tijd maar altijd stilletjes wou nu even reageren wat een leuke kleding en wat zie jij er altijd tip top uit ik heb ook een zwak voor lak schoenen en die laarsjes woww zo gaaf dank voor de tip ga snel op de site kijken
  Groetjes Caro

Geef een reactie

0