Een aantal leuke webshops op een rijtje

In deze blogpost wil ik jullie kennis laten maken met een aantal prachtige webshops. Onlangs vroeg ik op mijn Instagram aan mijn volgers of ze nog leuke vernieuwende webshops voor mij wisten? Ik kreeg hier best wel wat leuke reacties op. Ik kreeg ook de vraag of ik de antwoorden wilde delen. Heel veel van de genoemde webshops kende ik zelf al, maar het leek mij leuk om deze in een blogpost aan jullie voor te stellen.

Dit is mijn favoriet

De eerste die ik ga opnoemen is echt 1 van mijn favoriete sinds ik onze woonstijl heb veranderd naar het rustige met veel natuurtinten. Ik heb het over www.littlelofts.nl , deze webshop heeft echt zulke leuke spullen te koop. En weet je hoe ik bij deze webshop terecht ben gekomen? Via bol.com, ik was namelijk gewoon lekker aan het neuzen bij hun en toen kwam ik dit mooie merk tegen kwam.

Inmiddels heb ik er al een aantal leuke dingen besteld en ga ik hier in de toekomst zeker nog meer bestellen, want ons huis is nog niet klaar qua accessoires. Ze verkopen verlichting, meubels, accessoires en nog veel meer. Je kan hier terecht voor je hele interieur.

Ik las ook nog iets anders interessants op hun site. Ze zijn op dit moment druk bezig om 3 boshuisjes neer te zetten in de bossen dichtbij Ommen. Hoe leuk is dat! En wat ik kon zien zag het er heel mooi uit. Wil je hier meer over weten, dan zou ik zeker even de site www.littlelofts.nl in de gaten houden.

Deze ken ik nog niet zo lang

www.micasahomeandliving.nl is een webshop die ik nog niet zo lang ken. Maar ook zeker bij 1 van mijn favoriete hoort. Deze webshop heeft ook echt super leuke producten. Je vind hier ook prachtige handgemaakte woonaccessoires waarvan geen 1 hetzelfde is, zo heb je iets unieks. Voor iedere woonstijl kan je hier wel iets vinden.

Onlangs heb ik hier mijn eerste bestelling geplaatst, de mooie stone men beelden. Ik heb zoveel mooie woonaccessoires gezien in de webshop, waaronder een paar lampen. Deze staan zeker op mijn wishlist.

Kopen en verkopen van meubels

Ik denk dat de meeste wel weten dat ik ook 2e hands spullen koop. Woonaccessoires en meubels kunnen soms best nog een 2e, 3e of zelfs een 4e leven mee. Spullen met een verhaal daar hou ik wel van.

Ik kreeg de naam www.reliving.nl door en ben gelijk een kijkje gaan nemen. Wat leuk! Dit is een soort marktplaats voor je interieur. Hier kan je 2e hands spullen kopen en verkopen. Ik zag dat er al een aantal bekende IGers hier hun spullen verkopen. Zeker de moeite waard om te kijken.

Heerlijk sfeertje

De volgende volg ik ook nog niet zo lang op IG maar ik vind dit sfeertje zo fijn. Geen schreeuwende kleuren, maar rust en veel natuurlijke materialen. Dit is iets waar ik mijzelf tegenwoordig heel prettig bij voel. En ben je op zoek naar mooie gedroogde Pampas, dan zit je bij www.noamay.nl goed.

De showroom is bepaalde dagen open. Wat ik nu kon zien zijn ze in oktober 2 dagen nog open en in november ook 2 dagen. Wil je weten welke dagen dat zijn, dan zou ik een kijkje gaan nemen bij hun op de site.

Accessoires met een verhaal

Het verhaal van interieurontwerpster/styliste Nadine moet je echt even op haar site lezen www.nadinehome.nl Een prachtig verhaal waar iets moois uit is ontstaan.

Bij Nadine kan je niet alleen leuke duurzame producten kopen, je kan ook voor een interieurontwerp en styling bij haar terecht. Dus na het ontwerpen van je plekje kan je gelijk wat leuke spullen uit haar webshop kopen.

Hieronder vind je nog een aantal leuke webshops:

 1. www.more2style.nl
 2. www.koyaliving.nl
 3. www.vanetje.nl
 4. www.migostlyling.com
 5. www.housewolf.nl
 6. www.ibizaoutdoor.com
 7. www.edgehomedesign.com
 8. www.joosenjij.nl
 9. www.koezoe.nl
 10. www.flekzer.nl
 11. www.molenhoekhoutenshop.nl
 12. www.um-label.nl
 13. www.rawmaterials.eu

Ik hoop dat jullie geïnspireerd zijn door een aantal leuke webshops. Bedankt voor het lezen en tot de volgende!

Liefs,

Yvonne

2 reacties

Geef een reactie

0