Een appartement stijlen in Spanje

Plop! Ik kreeg een berichtje binnen in mijn PB van Instagram van Daphne; “leuk samenwerk voorstel, waar een tripje naar het zonnige Spanje bij hoort”. Lees ik dat nou goed, een tripje naar Spanje? Ik was heel benieuwd wat voor een voorstel Daphne had. Er volgde daarna wat contact en het voorstel was of ik het leuk vond om een appartement wat nog verkocht moest worden in te richten in Spanje? Daar hoefde ik natuurlijk niet over na te denken. Dit is natuurlijk een leuke kans om te laten zien wat ik kan. En hoe bijzonder is het dat ik dat ook nog in Spanje mag doen. Deze trip mocht ik met nog een paar leukerds van Instagram gaan doen, Elisah van @InteriorJunkie, @Andrea_groot, @Jellinadetmar, Larissa en Marielle van@Furnlovers, Klaas van @Dutchguy84 en @Tatjanas_world_ Ik kan jullie vertellen dat dit een hele leuke 3 daagse trip is geweest en dat zie je in mijn laatste vlog

Daphne van het youtube kanaal Costa del Daphne werkt voor het bedrijf van haar man Bella House. Zij is 1,5 jaar geleden naar Spanje verhuisd en is gaan werken bij dit mooie bedrijf die prachtige luxe appartementen en Villa’s ontwerpt en realiseert inc inrichting. En dit allemaal in de buurt van Alicante waar bijna altijd de zon schijnt. De perfecte plek om te wonen.

De planning na aankomst in Spanje

In Spanje staan Daphne en Sharon van Fotostudio Zandvoort ons op te wachten. Als eerste gingen we naar Residencial Oceanic in Rojales om daar een prachtig huis te bewonderen die ook door Bella House is ontworpen en ingericht. Eenmaal binnen wist ik niet wat ik zag, wat een prachtig huis met zwembad, meerdere slaapkamers, meerdere badkamers, gym, stoombad, sauna en een binnentuin etc. Echt te mooi voor woorden. Iets waar ik waarschijnlijk alleen maar van zal dromen.

We hebben in dit prachtige huis heerlijk uitgebreid geluncht, voor mij was er een lekkere glutenvrije ovenschotel. Daarna gingen wij de appartementen bekijken. De 2e dag hebben we alle meubels en woonaccessoires uitgezocht in de Haco winkel. De spullen werden later die dag bezorgt in onze appartement. Daarna zijn we nog heerlijk uiteten geweest bij El Portal in Alicante. We hebben heerlijk geslapen in Casa la Vuelta, een bed & breakfast die super mooi is ingericht. Wil je dit allemaal zien dan zou ik zeker mijn nieuwe gezellige vlog gaan bekijken.

https://youtu.be/rodRBaoI6_k

Voor welk appartement heb ik gekozen

Ik heb voor het Luxury apartment gekozen. Dit appartement heeft 3 slaapkamers, 2 badkamers, zwembad op het dak en een eigen parkeerplaats. Het appartement is 84m2 met 50m2 terras. Als je het appartement koopt is het inc keuken, was/droogmachine, airco, berging, ruim dakterras met privé zwembad, parkeerplaats, privé lift en wat nog het leuke is en bij de prijs inbegrepen zit en waar je je niet meer druk over hoeft te maken is dat het volledig gemeubileerd en afgestyled is.

Het project heeft een gemeenschappelijke ruimte met een 3 laags ifinity zwembad, fitness, sauna, turksstoombad en een binnenzwembad. Je hebt op 2 min afstand een golfbaan, het vliegveld is ongeveer 20 min rijden en het strand 10 min. Zoals je kan lezen heeft het echt alles wat je je maar kan wensen. De prijs van dit appartement is €385.000 en staat in de prachtige omgeving Rojales-Alicante

Voor meer informatie kan je een kijkje gaan nemen op de site van www.bellahouse.es want er zijn nog een aantal appartementen te koop in verschillende prijsklasse. Of je kan contact opnemen met costadeldaphne@bellahouse.es

Mijn keus voor de inrichting van dit appartement

Zoals je ziet heb ik het appartement niet zoals thuis gestyled, je ziet wel de kleuren en natuurlijke elementen terug die ik erg mooi vind. Maar verder heb ik er wel iets anders van gemaakt. Ik heb de styling aangepast aan het appartement en ik wilde het vrij rustig houden en niet volzetten met spullen zodat dit het appartement alleen maar zou verkleinen. Het moest ook toegankelijk blijven voor elke koper. Ik ben super blij met het resultaat.

Ik mag iets leuks weggeven

Ik heb ook nog iets leuks voor jullie, ik mag namens By-Boo iets weggeven en wat dat is zie je op mijn Instagram @yvonne_kwakkel. Het is iets wat ik zelf echt super leuk vind en gelijk mijn oog op heb laten vallen toen ik voor het eerst in de Haco winkel kwam.

Misschien ook nog leuk om te weten, de cirkel boven de bank is van KEKamsterdam en het beddengoed is van Essenza Home.

Maar ik heb niet alleen een mooi appartement mogen inrichten, de andere Instagrammers hebben ook iets moois van hun appartement Edificio Valentina gemaakt. Wil je hier meer van zien dan is het zeker een aanrader om de Vlogs van Costa del Daphne te bekijken. Op haar youtube heeft ze namelijk met iedereen een korte video opgenomen in hun gestylde appartement, waaronder er ook nog een paar te koop zijn. Misschien iets voor jou?

Wat vinden jullie van mijn gestylde appartement?

Liefs,

Yvonne

*Deze hele trip is tot stand gekomen door Daphne van Bella House

Eén reactie

  1. Zooooo ontzéttend gaaf en herken echt jou stijl er in hoor Yvon ! Wat een heerlijke vibe zit erin !
    Die bánk ook
    Mag je rete trots op zijn
    Dikke kus
    Carla

Geef een reactie

0