Een mooi gedekte tafel in de tuin

Het is weer volop mooi weer

Ja hoor het is eindelijk weer zo ver. Het mooie weer is er. De maand mei was al heerlijk warm en zonnig. De maand juni begint al goed. Wat willen we nog meer. Het waren/worden heerlijke zomeravonden met zijn 2e of met vrienden. Dit is toch echt genieten!! Iedereen gaat weer naar buiten en we eten weer gezellig buiten. Ik vind het buiten leven zo gezellig. Daarom hebben wij van onze tuin een 2e huiskamer gecreëerd, zodat je je hier ook kan ontspannen. Ik mis alleen nog wel 1 ding en dat is een tafel waar we aan kunnen eten. Wij hebben deze nog niet. Daar moeten we nog even een weekje op wachten. Je ziet tegenwoordig dat iedereen met zijn tuin bezig is om er een fijne 2e relax plek van te maken. We betrekken de tuin ook steeds meer bij ons huis. Sommige mensen hebben zelfs een keuken in de tuin staan. Dat is iets wat mij ook wel heel erg gaaf lijkt. Niet voor mij hoor, want ik ben niet de kok hier. Maar mijn mannetje zou dat wel super leuk vinden.

Kaarsen, bloemen, planten

Ik ging dus op zoek naar servies wat bij onze tuin zou passen. Want ik wil altijd wel iets wat bij onze tuin matcht. En natuurlijk heb ik dat gevonden. Ik heb het in 1 stijl gehouden maar wel verschillende kleuren en materialen gebruikt. Niet te veel anders wordt het te onrustig en daar hou ik persoonlijk niet van. Maar dat is voor iedereen misschien weer anders. Het is ook leuk om met kaarsen en planten of bloemen te werken op tafel. Zo maak je het nog net iets gezelliger voor als je misschien eters krijgt. Een aankleding maakt het dan net even af. Maar dat kon ik jullie nog niet laten zien ivm dat onze eettafel nog niet binnen is. En daar was deze tafel iets te klein voor. Het is wel altijd gezellig als we aan dit kleine tafeltje eten. Maar het is allemaal net iets te klein.

Een mooie gedekte tafel

Waar heb ik de spullen gevonden en gekocht? Ik mocht van de Blokker weer wat leuke spullen bij hun in de winkel gaan shoppen. Ik zag genoeg leuke spullen. Maar mijn oog viel toch gelijk op dit zwart/witte dieren/jungle print en groen. De kleuren groen en zwart passen zeker bij onze tuin. En ik ben gek op dierenprints. Vooral aapjes en tijgers! Lekker kittig die tijgers. Ja soms komt de “Nel” in mij naar boven met mijn dierenprintjes. Maar goed daar hebben we het nu niet over, hihi. De kopjes en bordjes met dierenprints zijn van porselein en het onderste giraf print bordje is van bamboe. En wat hier zo mooi bij past is het mat zwarte bestek. Dit is iets wat al een tijdje op mijn wishlist stond. Dus dat kwam goed uit.

Ik vond het zwart/wit alleen zo kil , daarom heb ik groen toegevoegd. Een mooie groene kan en grote schaal. Echt prachtig! Ik zag dat ze ook mokken in deze kleur hadden. Maar die had ik niet meegenomen. Borden heb ik niet gezien, wel in het blauw. Maar wie weet is het te bestellen. Je kan het altijd informeren. Ik hou zo van deze kleur groen. Het blijft bij mij steeds terugkomen. Groen hoort bij de natuur en ik ben gek op de natuur. Ik denk dat ik daarom deze kleur zo mooi vind. Ze hadden ook nog leuk servies met groene palmbomen erop. Ook erg leuk. En ik zag nog iets in het blauw wit. Dus genoeg keus.

Wat ook nog leuk is om te weten

Zijn jullie al een beetje geïnspireerd door mijn dierenprintjes? Wat ik ook altijd fijn vind aan de Blokker is dat de producten nooit zo duur zijn. Daar hou ik van. Mooie en leuke spullen die ook nog eens betaalbaar zijn. Het hoeft niet altijd een duur merk te zijn. Soms vind je iets wat goedkoper en wat ook nog om de hoek is. Wacht niet te lang want anders ben je misschien al te laat en is alles weg.

Liefs, Yvonne

*Deze blog is tot stand gekomen ism de Blokker

 

 

Eén reactie

  1. Ooh wat heerlijk! Ik hou van mijn tuin en zou ook graag meer wat veranderingen willen toevoegen. Vooral als het aankomt op stoelen en tafeltjes. Wat een ontzettend handige en leuke tafeltje. Ik geniet van de zomer, ook al is het weer soms nog steeds koud, we hebben in ieder geval al wat mooie dagen gehad. https://www.onlineparketshop.nl/

Geef een reactie

0