Feest voor Brabantia

Yeah!!! Brabantia viert feest want het merk bestaat alweer 100 jaar. En dit vieren ze door het flowerpower retro ontwerp van vroeger weer terug te laten komen. Ik denk dat heel veel van ons dit ontwerp wel kennen van vroeger. Misschien heb je het net zoals ik bij je opa en oma thuis zien staan. Het is een super leuk ontwerp uit 1969.

Foto: ByRaw

“Een opvallend design wat gezien mag worden”

Het was je vast al wel opgevallen dat de Patrice collectie erg opvallend is. Dit is iets wat ik juist erg leuk aan deze collectie vind. Met deze producten maak je echt een statement in je keuken. Onze keuken is wit en daar vallen de Patrice designs zeker op. Ik vind het juist leuk als je 1 kleur in je keuken kiest wat echt opvalt. Ik heb 3 artikelen van deze collectie in onze keuken staan. Vind je dat “to much”, dan is misschien 1 artikel zoals deze prullenbak leuk voor bij jou in de keuken.

Foto: ByRaw

Normaal verstop ik een prullenbak altijd in huis en wil ik niet dat het zo in het zicht staat. Het zijn gewoon nooit zo van die mooie dingen. Maar deze prullenbak mag zeker gezien worden met zijn vrolijke design. Zodra je bij ons in de keuken komt zie je ‘m dan ook gelijk staan. Ik heb gekozen voor de Bo Touch Bin, want in deze prullenbak zitten 2 lossen binnenemmers van 11 + 23 liter om zo je afval te scheiden. Het is een recht design zodat het makkelijk tegen de muur kan staan om zo ruimte te besparen. Er zitten anti slip pootjes onder die je makkelijk kan verstellen.

En zoals je hier op de foto ziet is het inmiddels ook een heerlijk plekje voor onze katten Buddy & Mattie geworden. Een mooie uitkijkpost naar buiten om de buurt in de gaten te houden. Gluren bij de buren.

Foto: ByRaw

“Broodtrommel met schuifdeksel”

En natuurlijk kan deze geweldige, vrolijke, design broodtrommel met handige schuifdeksel niet ontbreken in je keuken. Een design waar over nagedacht is. Er zit genoeg ruimte in voor alle soorten broden. De bovenkant is plat waardoor je er ook nog iets op kan zetten. Nou ik zeg: “super handig!”

Ik zal jullie vertellen dat ik nog nooit een broodtrommel heb gehad en dat dit de eerste is. En nu ik deze heb vind ik het eigenlijk super handig, dit had ik eerder moeten hebben. Als je zo’n leuke als deze hebt dan staat het toch ook nog eens leuk in je keuken.

Foto: ByRaw

“Dit heeft iedereen wel nodig”

Ik denk dat iedereen wel een voorraadbus in huis heeft staan en nodig heeft, maar heb je wel eens zo’n leuke als deze gezien met bloemen? Ik vind ze super handig voor mijn thee, suiker, bonen, macaroni, pap, kattenbrokjes, zo kan ik nog wel even doorgaan. Er is vast wel iets in huis waar je deze voor kan gebruiken. De inhoud is 1,4 liter en er zit een aromadichte ‘klik’ deksel op zodat de inhoud lang goed blijft.

Foto: ByRaw

Het leuke van Brabantia is dat ze echt met de tijd meegaan. Op de site vind je verschillende designs in verschillende kleuren, dus voor elk huis wel een passende kleur. Wil je meer zien dan zou ik zeker even een kijkje gaan nemen op de site van Brabantia www.brabantia.com om te zien wat ze nog meer hebben.

Bedankt voor het lezen en tot de volgende Blogpost!

Liefs,

Yvonne

*Deze blog is tot stand gekomen ism Brabantia

2 reacties

Geef een reactie

0