Goede voornemens of niet

Het einde van 2018 nadert. Wat klinkt dit dramatisch, hihi. Ik vind het altijd zo leuk om te horen als het einde van het jaar is dat iedereen weer goede voornemens heeft. De een stopt met roken, andere gaan afvallen, mensen gaan weer massaal sporten etc. En iedereen begint met goede moed en vallen eind januari alweer in hun oude patroon. Geweldig hoe dit altijd zo werkt.

Zelf heb ik ook een goede voornemen, ik ga minder geld uitgeven. Ja dat is een goeie voornemen, vindt je ook niet. Ik ga het op de spaarrekening zetten om er vervolgens naar te kunnen kijken. Ja dat is een leuke voornemen. Eerlijk, dit is niet een goede voornemen die ik zelf zo graag wil, maar dit is wat ik moet doen van mijn mannetje en wat ik eigenlijk heb beloofd. Want ja, zijn er tegenwoordig nog vrouwen die echt sparen? Wij vrouwen hebben toch allemaal een gat in ons hand. In ieder geval de vrouwen die ik allemaal ken wel. Ik ben dus geen uitzondering. Gelukkig is mijn man wel een spaarder anders zou het niet goed komen. Maar ik wil het ook kunnen.

“Nog even online shoppen”

Overal is nu sale en omdat het nog geen nieuw jaar is waar ik mijn goede voornemens ga toepassen dacht ik “ik ga nu nog even los en online shoppen, nu het nog kan” Dus ik heb nog heel veel leuke dingen in de sale gekocht. Je wil niet weten hoeveel er binnen is gekomen. Maar het is sale en ik was ook echt niet veel kwijt. Ssssst, niks tegen Sander zeggen he? Ik laat jullie een paar dingen zien die ik nog gekocht heb.

Ik heb jullie al eerder op mijn Instagram een mooi lang kabelvest laten zien. Ik was al zo lang op zoek naar een heel lang vest. Vorige week was ik met een vriendin aan het winkelen in Zwolle en toen zag ik het vest hangen bij de Zara. Eindelijk had ik het vest gevonden waar ik al zo lang naar op zoek was. Maar hij was wel €69,95,-. Shit man, best prijzig.

“Dat stemmetje”

Ken je dat, zo’n stemmetje in je hoofd die zegt “nee te duur, niet doen” en dan ga je het toch aantrekken om te kijken hoe het staat en dan wil je natuuuuuurlijk het vest meenemen. Je moet het gewoon ook niet aantrekken. Maar goed, toch meegenomen. Ik zal je vertellen, zie ik na de kerst dat hetzelfde vest €30,- goedkoper is geworden. Tuurlijk het zal niet, heb ik weer. Dus heb ik deze ook maar in het grijs besteld. Want ja hij was nu nog maar €39,99,-. Eerst vond je 1 te duur en nu heb je er 2. Wat denkt een vrouw toch soms raar.


“Ik krijg vaak de vraag”

Ik kan niet alles wat ik gekocht heb in 1 blogpost laten zien, want dan ben ik nog wel even bezig met foto’s maken. Als jullie het leuk vinden zal ik het af en toe op mijn Instagram of Facebook plaatsen en waarschijnlijk maak ik binnenkort weer een nieuwe blogpost. Want ik merk dat er leuk gereageerd word als ik iets plaats wat over fashion gaat. Super leuk dat jullie dan zo enthousiast zijn. Ik krijg vaak vragen waar iets vandaan komt wat ik aan heb. Dus dit ga ik zeker meer doen.

 • Yvonne trui: Zara €19,95,-
 • Hoofdband: H&M €5,99,-
 • Hoge Boots: H&M €39,95,-
 • Caitlin trui: Zara €15,99,-

“Ik ga de uitdaging aan”

Maar goed om weer even terug te komen op mijn goede voornemen voor 2019. Ik ga de uitdaging aan, ik ga minder shoppen en meer sparen. Ik wil het in ieder geval proberen. En waarschijnlijk behoor ik tot die groep mensen die het tot het einde van januari gaat volhouden. We gaan het zien. Nou leukerds, dit is mijn laatste blog van 2018. Afgelopen maand hebben jullie mijn blogs super veel gelezen. Ik ben daar heel erg blij om, want dan doe ik het niet voor niks en vinden jullie het toch leuk wat ik blog. Ik hoop dat jullie dit in 2019 ook weer heel veel gaan doen. Ik wens iedereen alvast een heel goed nieuwjaar en tot 2019!!

Liefs,

Yvonne

11 reacties

 1. Geen goede voornemens, dat heb ik me voorgenomen. Dan kan ik mezelf ook niet teleurstellen als iets niet lukt.
  Ik hoop enkel op een positiever jaar als 2018.
  Tweelingzusje heeft op IC heel spannend gelegen, is nu thuis nog maanden “zoet”. Onze lieve kater Flash kerstdag in moeten laten slapen.
  Het is nu allemaal even 2 much van het mindere.
  Ben zelf zo moe even van alles, maar we gaan het weer zien in het nieuwe jaar.
  Positief is dat ik je FB site heb ontdekt en ik enorm geniet van alles foto’s ( het zijn ook echt plaatjes♥) die aan mijn neus voorbij komen. Het 1 nog mooie dan het ander. Prijs ik mezelf toch nog even want ook al kunnen we als gezin veel dingen dan misschien niet meer, kan het gelukkig bij een ander goed zien. (Truien van jullie dames en het vest is waanzinnig mooi evenals ik altijd geniet van het vloerkleed 🙂 ) Dat vind ik heel belangrijk.
  Ik wens je/jullie een mooi maar vooral gezond jaar met degene die je lief zijn.
  x Jenneke van Maurik

  • Lieve Jenneke,

   Wat naar van je zus, wat moet dat verschrikkelijk zijn. Ik wens je zus heel veel sterkte en ook de mensen om haar heen. Hopen dat het in 2019 weer beter gaat. En zeker niet leuk dat je je kat hebt moeten laten inslapen. Zo’n beestje is toch een gezinslid die erbij hoorde❤️ En bedankt voor je lieve woorden.

 2. Mijn goede voornemens zijn meer genieten. Na een scheiding en veel verdriet weer bij elkaar en proberen weer te genieten, kwam 6 december een doemscenario. Het huis van mijn dochter brandde af en haar lieve hond, die we 4 weken daarvoor hadden opgehaald van Schiphol, heeft dat niet overleefd. We gaan over 4 weken met mijn dochter en kleindochter even er tussen uit. Ze wonen bij ons tot april, dan is het huis weer klaar. Dus genieten, voor je het weet ben je alles kwijt. ❤

 3. WOW ❤ whaaaaaaaauw❤
  Na extreme verhuizing en verbouwing achter de rug.
  En 2 zwaar zieke kindjes met longproblemen.
  Is geen budget voor extraatje , mijn kinderen zijn mijn erg belangrijk. Maar x iets gemakkelijker voelen is ook #Prachtig gevoel.
  Sta dag in dag UIT voor iedereen klaar. Hulpzaamheid is en heb geen bezwaar tegen.
  Zelf denk nooit aan me eigen,waardoor het weg cijvert gevoel op eerste plek staat.
  Met mooie set bneleef ik zeker veel genot mee
  GELIKED EN GEDEELD

 4. Hi Yvonne,

  Ik had dat dus ook. Jim en ik zijn daarom sinds een paar maanden met potjes begonnen. Elke maand gaat er een bedrag in en op is op. Wil je flink shoppen dan moet je dus maanden opsparen. Ik merk dat men potje vaak ongemerkt leeg gaat aan onzin aankopen. Echt een aanrader dus om heel bewust te shoppen. En ondertussen blijft er meer op de rekening om te sparen voor grotere doelen !

  • Hi Kimberley,

   Dat is een hele goeie van jou. Ja soms zijn het idd onzin aankopen wat je niet nodig hebt. Gelukkig is mijn man wel een spaarder. Maar ik wil het ook kunnen 😉

Geef een reactie

0