Hartman tuinset

Heerlijk buitenleven

Ik ben wel echt een buitenmens. Het buitenleven is zo relaxt altijd. En dan vooral als het zonnetje zo heerlijk schijnt. We mogen deze lente en zomer toch echt niet klagen met het mooie weer wat we hebben gehad en wat we nu nog steeds hebben. Want het is nog steeds prachtig weer. Ik kan hier ook zo van genieten. En dan vind ik vooral het buiten eten altijd zo gezellig. En dan genieten van de laatste zonnestralen van die avond.

Dat genieten van die zonnestralen deden we vaak op onze loungeset. Maar het buiten eten was niet altijd handig om daar te doen. Ik vond het wel echt een probleem dat we geen dining set hadden. Waarom we geen dining set in de tuin hadden staan? Geen idee eigenlijk. Het is er nooit van gekomen denk ik. Terwijl ik het toch wel heb gemist. En de tuin is er groot genoeg voor. Ik moet ook zeggen dat je zoveel keus hebt in dining sets. Je hebt ze in verschillende soorten en maten. Dus voor iedereen is er wel iets te vinden.

Gekozen voor de Provence Delphine set 

Omdat ik nu een samenwerking aanging met Hartman, mocht ik een mooie dining set uitkiezen. Zo fijn om na zoveel jaar een dining set te hebben. Eindelijk kunnen we normaal gezellig buiten eten met het gezin of vrienden/familie. Nu merk ik pas wat ik al die jaren heb gemist. Een dining set waar we met het hele gezin aan kunnen zitten. Waar heb ik voor gekozen?  Ik heb gekozen voor een set met een ronde teakhouten tuintafel met een X poot. Dit is de Provence Delphine set. Mijn keuze voor een ronde tafel was ook echt bewust. Wij zijn met z’n 5e en bij een rechte tafel zou je altijd 1 op de kopse kant hebben zitten en dat vind ik minder gezellig. Ik vind persoonlijk een ronde tafel net iets gezelliger en sfeervoller en past in vrijwel iedere tuin omdat het minder ruimte in beslag neemt. Maar het is toch een tafel waar je met veel mensen aan kunt zitten. Iedereen ziet elkaar omdat je zo dichtbij elkaar zit en bovendien kan je overal goed bij om iets zelf te pakken.

Waarom zwart/wit

Ik heb voor zwart/witte stoeltjes gekozen, omdat ik is een keer iets anders wilde en bij deze stoeltjes kan je nog steeds alle kleuren toevoegen. En ik wist dat deze stoelen perfect bij mijn eigen ontworpen buiten/binnenkleed zouden passen. Ik vind het belangrijk dat het lekker zittende stoelen zijn, want ik hou van het natafelen. En deze stoelen zitten echt heel erg lekker. Ik ben super blij met het resultaat. Het maakt onze tuin nu echt af. We kunnen nu heerlijk dineren onder onze pergola in onze mediterrane tuin. Het voelt nu als uiteten gaan in eigen tuin in het buitenland. Missie geslaagd zou ik zeggen.

Een paar weken geleden is Furnlovers bij mij geweest om een video te maken van deze mooie tuinset van Hartman. Ben je benieuwd hoe deze video is geworden, kijk dan het onderstaande filmpje.

Bedankt voor het lezen van mijn blog en tot de volgende.

*Deze blog is tot stand gekomen ism Hartman.

Liefs, Yvonne🖤

 

4 reacties

Geef een reactie

0