Aanrader: het mooie merk Koya Living

Combinatie met verschillende kleuren

Jullie kennen mij nu ondertussen wel een beetje. Ik vind het leuk om af en toe iets heel anders te proberen in huis. En dat is niet omdat ik onrust heb en niet tevreden ben. Maar als je ergens een passie voor hebt dan wil je dit ook af en toe uitoefenen en dat vind ik leuk om thuis te doen. Ik had al een tijdje in mijn hoofd hoe ik het in de woonkamer wilde hebben. En die verandering kwam eigenlijk door mijn roestbruine bank. Waar ik echt nog steeds super blij mee ben. Wat zit deze bank toch lekker. Ik vond sommige kleuren die ik in huis had er niet meer mooi bij staan en wilde iets anders. Ik wilde weer terug naar de kleuren waar ik mijn Instagram mee begon en dat was zwart/wit. Maar alleen zwart/wit vind ik persoonlijk te kil, de roestkleur in combinatie met goud zou hier perfect bijpassen. Komt dat even goed uit, want ik had natuurlijk al een aantal dingen in deze kleuren.

Oké dit had ik nu bedacht, nu nog een aantal nieuwe leuke spulletjes scoren voor in huis. Ik volg op Instagram Koya living, een hele leuke webshop met mooie spullen. Een webshop met unieke spullen die ze overal ter wereld vinden. Ze houden van handgemaakte items met een unieke uitstraling. En dat is ook wel te zien aan de mooie spullen van verschillende culturen die er in de webshop staan. Ik vind ze vaak ook erg vernieuwend. De webshop is steeds vernieuwend. Er staan niet lang dezelfde spullen in. 

Op Instagram kom je heel veel tegen

Op een dag zat ik lekker te scrollen op mijn instagram toen ik hele mooie kralen doosjes voorbij zag komen bij Koya Living in het zwart/wit en ik dacht meteen “die wil ik hebben”. Ik heb vaak dat ik ergens tegen aan moet lopen voordat ik iets koop. Ik ga nooit echt op zoek naar iets speciaals. Het is bij mij zo, ik zie toevallig iets en krijg er gelijk een idee bij waar het moet staan. En dan koop ik het. De doosjes zijn er in 3 kleuren, wit/zwart, zwart/wit en licht bruin/beige. De doosjes zijn bedrukt met kraaltjes, erg mooi. De doosjes kwamen binnen en het viel mij gelijk op dat het prachtige doosjes zijn van stevig materiaal en mooie kwaliteit. Ze zijn er in 3 maten, xs, s en m. Zelf heb ik gekozen voor de xs, s. Ik zag nog veel mooie spullen die hier zeker mooi in huis zouden staan. Maar je kan maar een paar dingen tegelijk kopen. Ik moet ook nog op vakantie 😉 Dus wie weet als ik terug ben dat ik toch nog even ga kijken voor nog meer leuks voor hier in huis.

Ik zou zeker even een kijkje gaan nemen in deze prachtige webshop www.koyaliving.nl

Ik kon het niet hier bij laten

Maar mijn oog viel op nog iets wat ik op instagram bij Koya living zag. En dat was deze mooie zwart/wit kralen ketting op standaard. Ik was op slag verliefd, wat is deze prachtig. En ik zag hem al shinen op mijn ladekast met mijn monkey kaarsenstandaard erbij. Deze moest ik echt hebben. Hij is wel prijzig maar dan heb je wel iets heel erg moois wat niet iedereen heeft. Ik hoorde 2 stemmetjes iets tegen mij zeggen. De 1e stem zei en dat was natuurlijk van Sander “oh nee Yvon, nu niet” en de andere stem was mijn shopaholic meisje en die zei “jaaaa doen, doen, doen, straks is hij weg en heb je spijt”. Ik heb uiteindelijk naar het meisje geluisterd. Ik moest deze gewoon hebben. Soms heb je met een item gelijk een wauw factor en moet je het dan ook gewoon hebben. Maar ik zag ook heel veel producten die zeker niet duur waren. Ik vond de doosjes qua prijs heel erg meevallen.

Daar is het dan

Afgelopen dinsdag kwamen de bestelde spulletjes binnen en in het echt zag het er nog mooier uit dan op de foto. Ik was zo blij als een klein kind. Nu wist ik het zeker, dit is niet de laatste keer dat ik hier iets bestel.

Nu willen jullie natuurlijk ook nog even zien hoe deze mooie spullen bij ons in huis staan. Oh en Sander vind het prachtig en dat komt omdat hij de prijs “nog” niet heeft gezien. Dat ziet hij wel als hij op de afschriften kijkt, hihi. Volgens mij herkennen heel veel vrouwen hier zichzelf wel in.

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Zelf ben ik er ontzettend blij mee. Hij staat mooi de shinen op mijn kast. Precies zoals ik het in mijn hoofd had. Bedankt voor het lezen van mijn blog en tot de volgende.

*Dit waren spullen van www.koyaliving.nl die ik zelf heb gekocht en niet gesponsord zijn.

Liefs, Yvonne🖤

 

 

 

 

 

6 reacties

Geef een reactie

0