Ik heb iets nieuws

Klein maar gezellig

Een tijdje terug was ik in de winkel What is hip in Amsterdam. Het is een kleine maar gezellige winkel met de hipste merken. Merken zoals HKliving, BePureHome, Zuiver en WOOOD. Wisten jullie eigenlijk dat dit Nederlandse merken zijn? Het zijn merken die mij heel erg aanspreken en stuk voor stuk hebben ze leuke dingen. Een aantal spullen van deze merken staan in de winkel van What is hip. Deze merken zijn niet onbekend voor de eigenaren van What is hip. Voorheen bestelde ze deze merken alleen voor zakelijke klanten vanuit hun andere bedrijf www.newpurpose.nl. In dit bedrijf ontwerpen en bouwen ze horeca en kantoorinterieurs. Ze opende een winkel met deze merken omdat ze het leuk vinden. Ze wilde niet dat het alleen voor bedrijven was. Maar juist voor iedereen. Iedereen verdiend een hip huisje. Ze hebben geen webshop. Wel een website www.whatiship.nl waar je deze spullen kan zien. Waarom ze geen onlineshop hebben? Dat vinden ze niet meer van deze tijd. “Het is toch veel leuker om naar de winkel toe te komen om de producten gelijk te zien? Zo weet je gelijk wat je koopt”. En eigenlijk hebben ze gelijk. We kopen heel veel online. Dat doe ik zelf ook. Maar hoe leuk is het om in een winkel rond te struinen en al het moois in één keer te zien en aan te raken en te voelen. Je kan op een bank gaan zitten en je weet gelijk hoe het zit. In het echt zie je de kleur ook veel beter dan online. Ik moet dat ook wat meer gaan doen. Wat ook zo fijn is aan deze winkel, de stylistes staan klaar om je verder te helpen onder een genot van een kopje koffie/thee. Want ze hebben niet alles in de winkel staan. Maar je vind her en der een boek van 1 van deze merken waaruit je kan bestellen. Want ze kunnen echt alles voor je bestellen. En soms ook nog met een leuke korting.


Ik was op slag verliefd.

Van de buitenkant ziet het er al leuk en uitnodigend uit. Bij binnenkomst viel mij gelijk 1 item op. Ik was op slag verliefd. Wat een prachtige stoel zag ik daar. Hij viel ook gelijk op door zijn roestbruine kleur en mooie velvet stof. Ik dacht: “dit is een mooie eyecatcher voor in huis, deze moet ik hebben”. Ik ging er ook maar even op zitten. Ik had niet verwacht dat hij ook lekker zou zitten. Dat maakte het niet makkelijker voor mij. Ik ging even verder kijken en zag nog meer mooie spullen. Ik ben blij dat ik deze winkel ontdekt heb. Want ik was altijd van de veilige industriële inrichting in huis met de kleuren groen en grijs. Maar door deze winkel wilde ik mijn huis toch iets anders gaan stylen. Gek is dat hé. Dat je door een winkel een andere kijk op je interieur kan krijgen. Terwijl ik rondliep bleef de stoel in mijn hoofd zitten. Ik heb dat niet vaak dat ik echt verliefd op iets word. De kleur is zo mooi en niet iedereen heeft zoiets in huis staan. Dat vind ik ook altijd wel leuk, dat je iets hebt wat niet iedereen heeft. Deze stoel is er binnenkort ook in 2 andere kleuren. In april wordt hij in het zwart en groen verwacht.  Dus nog even geduld. Maar mocht je hier al wel interesse in hebben dan kan je de stoel al wel bij What is hip bestellen. Mocht je nog een eyecatcher zoeken voor in je huis. Dan is deze stoel zeker een aanrader. Een hippe item voor in je interieur.

Nog meer mooie meubels

De mooie rodeo bank van BePureHome stond ook in de winkel. Een mooie bank die heerlijk zit. Deze bank is er ook in de populaire velvet stof te bestellen. Een stof die je steeds meer ziet. Maar wat dacht je van de gele velvet bank die ze in de winkel hebben staan. Een bank voor de diegene die wel iets durven. Ik hou er van. Wat hebben ze nog meer in de winkel? Je kan hier terecht voor een compleet hip interieur. Wat dacht je van de vele mooie verschillende lampen, de toffe kussens met printen. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de vele soorten bijzettafeltjes die in de winkel staan. Dit is iets wat ik super leuk en handig vind. Het mooiste is om 3 verschillende tafeltjes bij elkaar te zetten voor een speels effect. Maar ook leuk om 1 bij je bank te zetten. Je kan hier eindeloos mee spelen. Zo kan ik nog wel even doorgaan over de toffe spullen die ze in de winkel hebben staan. Ik denk dat je beter zelf een keer kan gaan kijken wat ze allemaal hebben. En vergeet dan ook niet om even in de boeken te kijken wat ze nog meer kunnen bestellen. En laat je gratis inspireren door de stylistes. Wil je op de hoogte blijven van wat ze zo af en toe in de winkel hebben, dan is er ook een Instagram en Facebook pagina die je kan volgen.

Uiteindelijk toch maar de ….

En je raad het al. Uiteindelijk ben ik gezwikt voor de roestbruine stoel van Dutchbone. Ik moest deze gewoon hebben. Ik wilde zo’n eyecatcher in mijn huis. Maar ik moest er wel even op wachten. Want hij was op dat moment uitverkocht. Maar sinds afgelopen week is hij er weer. Vandaag mocht ik de stoel ophalen. En wat was ik zo blij als een klein kind. Uiteraard heb ik gelijk een mooie foto in mijn interieur gemaakt zodat ik de stoel aan jullie kan laten zien. Ik ben heel erg benieuwd wat jullie er van vinden. Ik ben er in ieder geval super blij mee. Bedankt What is hip voor deze geweldige stoel.

Ik heb zeker mijn kleur “Roestbruin” gevonden. Oftewel sommige mensen zeggen oranje. Het lijkt wel of ik terug ga in de 70S. Nooit verwacht dat ik een kleur zou toevoegen in mijn interieur. En vooral niet deze kleur. Maar ik ben helemaal om. Zelfs de bloemen pas ik er op aan. Leuk als je een berichtje achter laat van wat je er van vind.

Interieurgroet, Yvonne

 

 

 

 

12 reacties

 1. Wauwwwww… een super mooie en stoere stoel…Wat een gave kleur hé..Heb zelf ook z’n kleur stoel, ander model …Heel veel plezier van je aankoop…Fijne dag ..Groetjes Coba.

 2. Hallo Yvonne
  Je hebt er i.d.d weer een mooie eyecatcher te pakken !
  Vet mooie stoel en ook een prachtige warme kleur !
  Maar wat ik me af vraaag he , wil je katje hem nou nooit als krabpaal gebruiken ?

 3. Wauw, wat een gave stoel !! En aangezien wij ook flink aan de rommel zijn in huis, gaan we zeker de winkel is een bezoekje brengen, wij zoeken ook nog een mooi/comfortabele stoel maar niet zo een die iedereen al heeft, haha !!

  • Hi Chantal, dankjewel! Dan is deze winkel echt een aanrader. Er staan nog meer leuke stoelen. En als ze er niet staan, dan vind je ze wel in de boeken die ze hebben liggen 😉

Geef een reactie

0