Industriële meubels voor een betaalbare prijs.

Ik krijg vaak de vraag waar mijn meubels vandaan komen. En dan heb ik het over de kasten, salontafel. Geregeld verander ik de grote meubels. Hoe dat kan? Een geldboom heb ik niet in de tuin staan. Ik zal jullie eerlijk vertellen. Een paar jaar geleden toen ik mijn webshop Huisjemetspulletjes nog had verkocht ik meubels en dat waren meubels van Presenthouse. Deze meubels gingen als een trein. Ik begrijp wel waarom, het zijn betaalbare industriële meubels.

Toen ik stopte met mijn webshop vond ik het best wel jammer dat ik deze meubels niet meer zou hebben. Maar gelukkig ging ik een samenwerking aan met Presenthouse. Deze samenwerking hield in dat ik spullen kon uitzoeken en als ik weer iets anders wilde kon ik contact opnemen en werd het omgeruild. Ik was hier heel erg blij mee, want ik verander geregeld iets in huis. Ik kon mijn volgers op Social media op deze manier steeds iets nieuws laten zien. En zo kon ik het merk ook helpen om bekender te worden.

Dit is iets wat we nog steeds doen en dat vind ik nog steeds leuk om te doen. Ik zal een aantal mooie spullen laten zien die ik nu en in het verleden in huis heb gehad van Presenthouse.

“Robuuste en industriële meubels”

Dit zijn de meubels die ik nu in huis heb staan. Een grote zwarte industriële kast met genoeg opbergruimte en onderop ook nog een gedeelte waar je spullen kan opbergen die niet gezien hoeven te worden. Ik hou zelf van dit soort gedeeltes van een kast. Want ik heb namelijk best wel wat rommel wat ik altijd wil verbergen. De kast is van staal en dat geeft een kille look, maar de houten planken maken het net iets warmer. Ik haal vaak de ramen uit een kast. Zo kan ik er nog een plantje in zetten, dat maakt het net iets gezelliger.

De ladekast is echt mijn favoriet. Een kast met heel veel lades, ideaal voor mijn rommel!!!! Ja alles ziet er altijd opgeruimd uit op de foto’s maar ik ben eigenlijk best wel een rommelkont. De kast is van mooi warm hout en is vrij lang. Hij is niet te hoog en daardoor kan je er nog spullen opzetten.

De salontafel heb ik inmiddels even weggezet en daar staat iets anders voor in de plaats. Maar omdat ik af en toe afwissel komt deze straks wel weer een keer te staan. Het is een fijne salontafel met de juiste formaat. Presenthouse heeft deze in 2 formaten, samen zijn ze leuk te combineren.

Een televisie meubel van hout en metaal met lades en een ideale hoogte. Dit meubel past goed bij het dressoir wat ik heb staan. Normaal ben ik niet van hetzelfde. Maar omdat ik ook andere meubels hier bij combineer vond ik dit nog wel kunnen.

“Mocht je van kleur houden”

Industrieel en stoer hoeft niet altijd donker te zijn. Bij Presenthouse vind je ook gekleurde meubels. Afgelopen zomer heb ik hier een groene Industriële kast van staan en een geel hout kastje. Het houten kastje staat nu bij mijn dochter Cait op haar kamer. Ik heb best wel leuke reacties op de gekleurde items gehad omdat het zo anders is. Want vaak denken we bij industrieel aan zwart, grijs, wit, maar het is er ook in kleur.

Wat zag ons huis er hier toch weer anders uit met al dat kleur. Deze foto’s deden het heel erg goed op Instagram. Ik kreeg vaak te horen “het is weer eens iets anders dan zwart” en dat is natuurlijk ook zo. Het gaf ons huis wel meer fleur.

Ik vind al die veranderingen altijd leuk om terug te zien. Over deze grote salontafel krijg ik nog wekelijks de vraag waar hij vandaan komt. Presenthouse heeft zijn meubels ook bij de loods5 winkels staan. Maar je kan natuurlijk ook een kijkje nemen op de site www.presenthouse.nl . Ik moet wel zeggen dat niet altijd alles wat ik heb staan op de site staat. Mocht dit het geval zijn stuur dan even een mail naar Presenthouse, want soms hebben ze het wel in de loods van hunzelf staan. Dit waren niet de enige meubels die ik ooit van Presenthouse heb gehad. Mocht je meer willen zien, dan zou ik even op mijn Instagram gaan kijken. En neem een kijkje op de Instagram van Presenthouse voor nog meer inspiratie.

Ik hoop dat jullie mijn blog leuk vonden om te lezen en tot de volgende.

Liefs,

Yvonne

*Deze blog is tot stand gekomen ism Presenthouse

8 reacties

  1. Die industriële inrichting is echt zo mooi, heel knus ook. Ik ben zelf aan het zoeken wat ik precies wil hebben voor mijn nieuwe huisje, ik ben nu vooral op zoek naar een salontafel maar ik zoek er één die niet te groot is en ook niet heel erg in de weg staat. Het liefst ook een houten in combinatie met glas, dat vind ik altijd wel mooie salontafels.

  2. HI!
    Wat een interessant artikel bedankt voor het inspireren. Ben bezig met het verbouwen van mijn werkkamer en ben op zoek naar spullen die ik goed kan combineren met mijn rood-zwarte ergonomische bureaustoel. Heb jij tips voor mij? Groetjes, Carla

  3. Ik zie nu de reactie van Spinalis voorbij komen over het ergonomische bureau. Ik heb zelf laatst in verband met een verkeerde houding een zit sta bureau aangeschaft, alleen heb ik het idee dat deze toch iets groter uitvallen dan een normaal bureau. Ik vind het ook best een statig meubelstuk en weet er nog niet zo snel iets gezelligs van te maken. Helemaal omdat deze wel in m’n woonkamer moet staan, omdat ik er geen verdere ruimte voor heb. Mocht je hier eventueel nog tips voor hebben, dan hoor ik het graag!

    Trouwens, je hebt echt een fijne schrijfwijze en mooie sfeerbeelden heb je gebruikt!

    Gr, Anne

Geef een reactie

0