Informatie webshop

Verzenden

Wij streven jouw bestelling binnen 1 tot 3 dagen te verwerken. Na de verwerking trachten wij de bestelling binnen 2 a 3 dagen te leveren. Pakketjes worden maandag t/m zaterdag geleverd met Post NL. 

Zodra Huisje met Spulletjes jouw pakket heeft verzonden ontvang je een verzendbevestiging. Als er een eenheid- of appartements-nummer aan je adres is gekoppeld, vermeldt deze informatie a.u.b. in de verzendinformatie.

Verzendkosten

De verzendkosten voor bezorging aan huis zijn binnen Nederland €6,75. We kiezen er voor om onze producten altijd met pakket service te versturen, hiermee is de verzending naar jou verzekerd en traceerbaar.

Betaalmethoden

Betalingen kunnen zowel middels iDeal als achterafbetalen (Klarna) worden voldaan. Beide opties verlopen middels een beveiligde verbinding.

Retourneren

Meld het product dat je retour wil sturen binnen 14 dagen aan door een e-mail te sturen naar yvonnelifestyle@gmail.com .Vermeld jouw naam, ordernummer en reden van retourenring.  Vervolgens kun je het product op eigen kosten terugsturen naar: 

Huisje met Spulletjes
Kleermakersgilde 115
8253 HA Dronten

Het product dient binnen 14 kalenderdagen na ontvangst geretourneerd te zijn. Alle items dienen ongedragen en ongewassen te zijn. Alle tags/kaartjes moeten nog bevestigd zijn aan de items. De producten mogen niet gebruikt zijn

Creditnota

Als wij je retour hebben ontvangen, zullen wij het aankoopbedrag binnen 7 dagen terugboeken naar de rekening waarmee is betaald.

0