Je eigen stijl+winactie

“het komt vanzelf”

Als ik terugkijk hoe mijn interieur 3 jaar geleden eruit zag, is dat toch echt wel even iets heel anders dan nu. Alles was zwart/wit met een klein beetje industrieel en bijna geen planten. Ik heb altijd wel iets gemist in dat interieur. Maar kon het niet zo goed vinden wat dat nou was. Ik krijg nu heel vaak de vraag: “hoe heb je je interieur zo mooi gekregen, ik wil dat ook” Dan leg ik uit dat mijn interieur er ook niet gelijk zo uit zag. Vaak moet zoiets ook groeien. Je begint met de basisdingen en koopt steeds meer dingen die je leuk vind. Ik bedacht zelf eerst de kleuren en stijl die ik graag zou willen terugzien in mijn interieur. En daarna ben ik op zoek gegaan naar spullen. En in de loop der tijd zijn er steeds meer spullen bijgekomen. Want je loopt vaak tegen iets aan.  Dan moet ik ook eerlijk zeggen dat ik  geregeld spullen van bedrijven krijg om te promoten. Maar dit zijn wel spullen die ik zelf heel erg leuk vind, anders doe ik het ook niet. En natuurlijk koop ik zelf ook nog heel veel spullen. Ik vind het leuk om af en toe iets af te wisselen. Een aanrader is de kringloop. Ik kom hier geregeld om op zoek te gaan naar iets unieks. Het is leuk om iets te hebben in je interieur wat je niet nu overal in de winkels ziet liggen.

“soms kom je er echt niet uit”

Ik krijg geregeld berichten van mensen die er echt niet uitkomen en vragen mij dan om hulp. Dit is iets wat ik super leuk vind om te doen. En soms zijn het maar kleine aanpassingen die iemand dan net niet ziet maar er dan wel mee geholpen is. Iets wat voor mij heel simpel is, kan voor een ander heel erg lastig zijn. Dit is het mooie van mijn werk. Door mijn creaties te plaatsen op Instagram, kan ik ook andere inspireren en misschien helpen. Dit is ook de reden waarom ik Instagram zo leuk vind. Ik word zelf ook geïnspireerd door andere mensen. Dat is het leuke van Social media tegenwoordig.

“samenwerking”

Zoals misschien een aantal van jullie al ergens hebben gelezen, sta ik in het online woonmagazine Stek. Hierin sta ik samen met nog 3 andere interieurstylistes. 4 stylistes die te boeken zijn via Stek. Dit is een nieuwe service van Stek. Iets waar ik super trots op ben. Ik heb hier zoveel zin in. Iets wat ik 3 jaar geleden alleen nog maar van kon dromen. En ik had ook nooit gedacht dat ik dit over 3 jaar zou gaan doen. Ik had altijd wel een doel voor ogen. En daar heb ik hard voor gewerkt. Hierdoor heb ik heel veel leuke nieuwe mensen ontmoet. Mensen die iets in mij zagen en mij deze kans geven. Ik heb jullie al eens eerder over mijn verleden verteld in een andere blogpost “Het ging niet altijd zo makkelijk” en daarom ben ik extra trots op mijzelf dat ik toch mijn doel heb bereikt.

“Winactie”

Om te vieren dat Stek een nieuwe service heeft, is er een hele leuke winactie. Ben jij diegene die wel wat extra hulp kan gebruiken in het interieur, dan is wellicht deze winactie van Stek iets voor jou. Je kan kans maken op een interieuradvies bij jou thuis t.w.v. €250,-  Het advies krijg je van 1 van de 4 stylistes die op de site staan, neem een kijkje om te zien wie wij zijn. Op de site van Stek vind je meer informatie over de winactie.

Doe jij ook mee? En wie weet ben jij 1 van de 4 gelukkige winnaars en kom ik bij jou langs. De actie loopt nog tot 1 maart 2018.

Love, Yvonne

 

2 reacties

Geef een reactie

0