Kersttrend en een winactie

Het is weer bijna zover, we zijn niet ver verwijderd van de kerst. Dit is een tijd van het jaar waar ik altijd erg naar uitkijk, de boom, versieringen, muziek, etentjes, gezelligheid, familie. Ik moet zeggen dat ik altijd vrij snel met de boom opzetten ben omdat ik gewoon niet kan wachten. Maar hoe snel ik de boom opzet, zo snel tuig ik hem ook weer af. Vaak op 2e kerstdag in de avond haal ik de boom al weg. Dit jaar wist ik nog helemaal niet zo snel wat ik in huis wilde hebben qua boom, versieringen. Onlangs ben ik met mijn moeder naar de Intratuin geweest en liep ik tegen een aantal leuke kerstspullen aan. Zo moet dat bij mij gaan, ik moet er tegenaan lopen.

“Intratuin Kersttrends”

Je zag bij de intratuin 5 kerstrends.

  • Denim blue

Hou jij van een stoer interieur, dan is wellicht deze Denim Blue kersttrend iets voor jou. In deze trend zie je veel blauw, roest en goudtinten gecombineerd met hout.

  • Frost Delight

De naam geeft al aan dat het een sprookjesachtige stijl is. Een stijl met de kleuren zilver, warm grijs en ijzige groentinten. En om het af te maken besneeuwde bomen. Je hebt daarna het gevoel alsof je je in winterwonderland bevind.

  • Floral Delux

Ben jij iemand die wel durft uit te pakken en die een histerische boom wilt, dan zou ik zeker voor deze trend gaan. Alles mag, veren, glitter, glans, oudroze, bordeauxrood en donkerpaars. Dit alles is gecombineerd met zachte stoffen voor een romantische sfeer.

  • Happy Retro

Voor de Retro liefhebbers hebben we de Happy Retro stijl. Een stijl die op de jaren 70 lijkt. Een mix and match van verschillende kleuren en geometrische vormen. Durf jij iets anders te doen dan andere dan is deze kersttrend zeker iets voor jou.

  • Coming Home

Met de Coming Home trend versier je je huis en boom in de klassieke kerstkleuren rood en wit, gecombineerd met hout, aardewerken en traditionele kerstdesigns zoals je ze vaak nog in de kerstfilms nog ziet.

Wil je weten wat jou kersttrend is, doe dan deze test van de Intratuin

“Welke trend heb ik”

Voor welke trend ik uiteindelijk heb gekozen? Voor geen 1 van deze trends denk ik. Ik heb voor mijn eigen mix and match gekozen een combinatie van deze verschillende trends bij elkaar. Ik heb een stoere, delux, mix and match boom. Mijn boom straalt de stijl van mijn interieur uit. De kerstballen heb ik in de kleuren zwart, koper gekozen, samen met gouden delux glitter vogeltjes, stoere roestkleurige sterren en kopere glitter sterren. Dit jaar heb ik ook voor een iets kleinere boom gekozen dan normaal en deze staat bij het gezelligste plekje in huis, naast onze bank.

“Zelf iets gemaakt en winactie”

Deze mooie stalen cirkel en ster heb ik ook bij de Intratuin gekocht. De cirkel heb ik gedecoreerd met een aantal groene takken. Iets wat heel erg simpel is om zelf te doen. Dit steekt mooi af op mijn zwarte muur. Ik was op slag verliefd op de houten ijsbeer en vosje die ik bij de Intratuin zag staan. Deze staan mooi tussen de zwarte stenen kerstbomen. Ik moet zeggen dat ik best wel veel mooie items heb gezien.

Je hebt nu ook een winactie tot 6 dec, kijk gauw online bij www.intratuin.nl, je kan een kerstmetamorfose winnen twv €1500,- Hoe gaaf is dit!!

En omdat ik ook graag iets wilde weggeven, kan je bij mij ook een cadeaubon twv €125,- winnen van de intratuin. Helaas is deze actie dit keer niet op Instagram maar alleen op Facebook. Ga naar mijn Facebook yvonnelifestyle om te kijken hoe je aan deze winactie van mij kan meedoen. Woensdag 05 dec maak ik de winnaar bekend.

Bedankt voor het lezen!

Liefs,

Yvonne

*Deze blog is tot stand gekomen ism Intratuin

 

 

 

 

 

 

Eén reactie

Geef een reactie

0