Keuken moodboard maken

Een keuken uitzoeken is niet altijd makkelijk en doe je ook niet zomaar. Vaak hebben we bepaalde wensen voor in een keuken. Voor inspiratie kijk je eerst wat rond op het internet, besteld daarna nog wat boeken en uiteindelijk ga je nog wat showrooms bekijken. Superkeukens heeft nog iets leuks wat je eerst nog zou kunnen doen voordat je naar 1 van hun adviseurs gaat.

Voordat je een afspraak gaat maken

Ik had deze tool zeker handig gevonden toen wij voor onze keuken op onderzoek gingen. Nu achteraf zou ik toch nog bepaalde dingen anders hebben gedaan. Het ging voor mij eigenlijk te snel ivm tijdsdruk. Dus voor de mensen die nu nog aan het oriënteren zijn zou ik zeker mijn blog verder gaan lezen, want ik ga jullie de handige tool laten zien die Superkeukens op de site heeft staan.

Voordat je een afspraak gaat maken bij Superkeukens kan je bij hun online een moodboard maken. Deze kan je daarna opslaan en delen met 1 van de adviseurs. Zo kan je nog beter je wensen laten zien om zo je uiteindelijke droomkeuken te kunnen samenstellen.

Hoe maak je online de Superkeukens moodboard

Hoe maak je nou zo’n moodboard online? Het is eigenlijk heel simpel en vooral heel erg leuk om te doen. Je gaat naar moodboards maken en vult je e-mailadres in en daarna kan je aan de slag.

Op de site van Superkeukens zie je bij alle foto’s een hartje, als je deze aanklikt dan worden ze opgeslagen linksboven onder het kopje ‘jouw foto’s’. Deze foto’s kan je dan ook voor je moodboard gebruiken.

Je ziet aan de linkerkant van je moodboard staan:

  • Jouw foto’s
  • Keukenstijl
  • Werkblad
  • Fronten en Grepen
  • Kraan & spoelbak
  • Kastindeling
  • Apparaten

Onder deze kopjes zie je allemaal mooie sfeerfoto’s ter inspiratie voor je moodboard. Er is echt aandacht besteed aan mooie (sfeer)foto’s. Ik ben er ook even mee aan de slag gegaan, super leuk! En aan alles is gedacht voor in je keuken. Als je klaar bent sla je de moodboard op en zou je het al naar een adviseur van Superkeukens kunnen toesturen.

Mocht ik nog een keer gaan verhuizen of een andere keuken willen, dan ga ik zeker eerst aan de slag met een moodboard en daarna bij Superkeukens kijken voor een keuken. Want je kan hier voor elk budget een mooie, trendy keuken samenstellen. Ze hebben maar liefst 43 showrooms, dus er zit vast wel 1 bij je in de buurt. Bij een adviesafspraak krijg je een gratis keukenadvies en een 3D keukenontwerp.

Bedankt voor het lezen?

Liefs,

Yvonne

*Deze blog is tot stand gekomen ism Superkeukens

Geef een reactie

0