Lekker slapen met EVESLEEP

Een matras in een doos

We willen allemaal lekker slapen. Want als je niet lekker slaapt, dan merk je dat zeker de volgende ochtend. Ik in ieder geval wel. En een goede nachtrust begint bij een goed matras en kussen. Nu mocht ik van EVE hun slaap producten uitproberen. Ik heb hier gekozen voor het matras, topper, kussens, dekbed, dekbedovertrek, hoeslaken. Ik was heel erg benieuwd hoe ik het matras zou gaan ervaren. Het matras was verpakt in een doos. Ik dacht “dat kan nooit veel wezen als het in zo’n doos past”. Eenmaal bij het uitpakken zag ik dat het vacuüm verpakt was. En hij was behoorlijk zwaar. Ik moest het samen met iemand naar boven tillen. Ik legde het matras op het bed en maakt het plastic open. Toen er eenmaal lucht bij kwam zag je het matras groter worden. Dat had ik even niet verwacht, dat het zo’n groot matras zou worden. En natuurlijk moest ik er gelijk even op gaan liggen. Want het is niet zomaar een matras, het is een traagschuim matras. Wat dat is? Dat is een matras wat naar je lichaam gaat staan. Het matras van EVE bestaat uit verschillende lagen. En heeft een verkoelend effect. Perfect voor de warme dagen. Meer details over het EVE matras kan je lezen op de site www.sleepeve.nl.

Is een topper echt nodig

Mocht je matras nog niet echt aan vervanging toe zijn, dan zou je ook eerst aan een topper kunnen denken. De topper is 5 cm en gemaakt van ademend schuim. Een nieuw matras is altijd een hele uitgaven. Daarom kan je ook eerst een goede topper aanschaffen. De hoes van de topper is hyperhalogeen en vrij van schadelijke stoffen. Alle schuimmaterialen hebben het keurmerk CertiPur®. Wat ik zelf wel erg prettig vind van het matras en topper, het heeft een antislip aan de onderkant. Want wat is niet erger dan dat je matras of topper steeds verschuift. EVE geeft je de kans om de topper eerst 30 dagen uit te proberen. En mocht je hierna toch nog besluiten om over te stappen op het matras, dan krijg je €75,- korting bij je aankoop van een EVE matras. Leuke deal zou ik zeggen. Je hebt op de topper ook nog eens 3 jaar garantie.

Kussens zijn net zo belangrijk

Kussens zijn soms echt een drama. Sommige zijn te hard en de andere weer te zacht. Het is nooit goed.  Dit is iets wat ik zelf heel erg herken en ook erg vervelend vind. Ik heb zelf al heel veel kussens uitgeprobeerd. Maar nog niet de juiste tegengekomen. Ik heb nu een paar dagen op het kussen van EVE geslapen en ben hier zeer enthousiast over. Het kussen is gemaakt van premium traagschuim. Iets wat je ook gelijk merkt zodra je op het kussen gaat liggen. Je voelt dat je hoofd een klein beetje wegzakt en de kussen iets om je hoofd vormt. Ik werd bij mijn andere kussen heel vaak wakker met last van mijn nek en schouder. Maar ik kan je vertellen dat ik dat na een paar dagen op dit kussen te hebben geslapen niet meer had. Dat vond ik echt heel erg fijn.

Beddengoed met een kleurtje

Wat mijn gelijk opviel aan EVE, was de gele kleur die je als detail bij elk product terug zag komen. Dat vond ik helemaal niet erg want ik had net onze slaapkamer muur geel geverfd. Dus deze kleur paste er perfect bij. De kleur zie je natuurlijk niet meer als je je eigen hoeslaken en dekbedovertrek eroverheen trekt. Dat vond ik best wel jammer. En daarom heb ik gekozen voor een dekbedovertrek met de kleur geel erin. Deze is ook bij EVE te verkrijgen. Zelf wil ik altijd linnen beddengoed hebben. Ik vind dat gewoon veel mooier. En gelukkig hadden ze dat ook. Het dekbedovertrek bestaat uit 2 verschillende kleuren.  Zoals je hier op de foto kunt zien heb ik gekozen voor geel met grijs. Ik vind de kleur geel zo mooi. Het haalt de zon in je slaapkamer. Elke ochtend als ik wakker word, word ik zo blij van onze slaapkamer. Het dekbed is ook van EVE en is geschikt voor meerdere seizoenen. Ideaal vind ik zo’n dekbed. Zodra het te warm word dan gaat er 1 van af. En zoals het er nu uit ziet wordt het van de week heerlijk lente weer.

 

Conclusie slapen

Mijn conclusie over hoe ik de laatste paar dagen geslapen heb? Ik heb heerlijk geslapen. Echt waar dat meen ik.  Ik vond het leuk om dit uit te proberen. Je weet het nooit van te voren of je iets fijn vind liggen of niet. Ik denk ook dat dit iets is wat misschien iedereen weer anders ervaart. Maar mijn ervaring was zeker goed. Ik hoop dat de pijn in mijn schouder en nek nu even wegblijft. Mocht je een keer willen weten hoe het ligt, dan kan je bij EVE op de site kijken bij welke winkel je kan proefliggen.

Wil je nog meer weten van alle producten van EVE, dan zou ik even bij hun op de site www.sleepeve.nl gaan kijken. Ik ben eigenlijk ook erg benieuwd wat jullie van onze nieuwe slaapkamer vinden. Voor de meeste zal het wel even wennen zijn. Want jullie zijn dit helemaal niet van mij gewend. Maar nogmaals, ik ben er zo happy mee.

Dank je wel voor het lezen! liefs, Yvonne

 

 

 

 

#gekregen

 

2 reacties

Geef een reactie

0