Leo & Moon “The treasure collectors”

Onlangs zag ik via een andere Instagrammer (&Stijl) een tof rotan stoeltje voorbij komen. Ik ben gelijk even gaan kijken van welk merk dit was en zo ontdekte ik het merk Leo & Moon. Zelf had ik nog nooit eerder van dit merk gehoord en dat is nou juist zo leuk van Instagram, je ontdekt door andere Instagrammers weer leuke nieuwe online interieurwinkels.Het verhaal achter Leo & Moon

De online interieurwinkel wordt gerund door Madeleine Peeters en bestaat bijna 1 jaar. Maar wie is Madeleine nou precies en hoe is ze op het idee gekomen om Leo & Moon de online interieurwinkel te beginnen met Rotan artikelen? Madeleine is moeder van 4 meiden en was officieel modeontwerpster en heeft daarna als galeriehoudster gewerkt, vervolgens ging ze werken met acteurs. In de zwangerschap van haar 3e dochter veranderde het leven van haar man en Madeleine en heeft ze besloten om haar baan op te zeggen om volledig bij haar dochtertje te kunnen zijn. Wil je het hele verhaal weten? Dan zou ik zeker even haar blog op de site gaan lezen.

Nadat de jongste 1 jaar was wilde Madeleine weer iets gaan doen. Maar hoe is ze bij het idee gekomen om Leo & Moon op te gaan zetten? Ze was zelf al enige tijd op zoek naar een rotan hoofdbord voor de kinderkamers en ontdekte dat het heel moeilijk was om er 1 te vinden in europa. En dit is de aanleiding geweest om aan het avontuur te beginnen in rotan artikelen en kinderkamerinspiratie. Een nieuw merk is geboren Leo & Moon.

Een sfeer om verliefd op te worden

Rotan zie je niet alleen in de tuin, het staat ook mooi in huis. Wat dacht je van de mooie hoofdbords voor achter het bed. Het geeft een natuurlijke sfeer in de kamer. Zeg nou zelf, het is toch een sfeertje om verliefd op te worden. De hoofdborden hebben een mooi design met sierlijke krullen en bogen en zijn er in verschillende soorten en kleuren te verkrijgen.

Kleine op komst

Misschien ben je in verwachting of heb je een kinderwens en ben je aan het kijken voor de kinderkamer. Dan is wellicht dit stevige rotan wiegje iets voor jou. Een schattig knus wiegje wat je in de eerste periode als de kleine is geboren naast jullie neer kan zetten in de slaapkamer. Het neemt niet zoveel ruimte in beslag. Daarna zet je het weer in de kleine zijn eigen kamertje. Rotan is een tijdloos en stevig product en het past overal bij. Jammer dat er bij ons geen kleintjes meer komen anders wist ik het wel.

Op zoek naar leuke stoelen voor in de tuin/huis

De rotan stoelen zie je ook steeds meer verschijnen, voor zowel binnen als buiten. En deze stoelen zijn echt een eyecatcher voor in je tuin. Een paar mooie planten er omheen en je waant je in de tropische sferen en het voelt alsof je in het buitenland bent.

Maar ook staan deze stoelen erg mooi in je interieur. Leuk om 1 in een hoekje van de kinderkamer neer te zetten. Zie je jezelf al zitten in de kinderkamer met de kleine op je schoot met een boekje om uit voor te lezen? Ook hier zal je dan een echte eyecatcher hebben.

Wil je meer zien en op de hoogte blijven dan is het leuk om Leo & moon te volgen op Instagram en Facebook.

Bedankt voor het lezen en tot de volgende blogpost.

Liefs,

Yvonne

Fotocredits: Leo & Moon *Nospon

5 reacties

Geef een reactie

0