Mijn plannen voor 2020

Afgelopen jaar was ik nog bezig met het herstellen van mijn Burn-out. Ik ben blij dat ik hier de tijd voor heb genomen, want ik ben weer helemaal terug van weggeweest. Het heeft bij elkaar toch nog 1,5 jaar geduurd voordat ik weer de oude was. Deze periode heeft mij zeker veranderd en ik heb nu een hele andere kijk op bepaalde dingen en daar ben ik blij om. Deze periode was niet leuk, maar toch ben ik blij dat het gebeurt is. Want nu besef ik wat belangrijk is en wat niet. Nu weet ik wat ik wil en wat ik niet wil. Het mooiste van 2019 was toch echt wel het huis wat we kochten en dat onze zoon slaagde voor zijn mavo.

“Het eerste waar ik in het nieuwe jaar mee ga beginnen”

Het is bijna 2020 en ik heb leuke plannen. Mocht je mij volgen op Instagram dan heb je al kunnen zien dat ik woonaccessoires heb ingekocht. De meeste dachten dat ik weer een webshop ging beginnen, maar dit is niet correct, ik ga mijn spullen verkopen in een shop in shop. Dat houdt in dat ik een aantal m2 in een winkel huur waar ik mijn spullen mag verkopen. Ik koop mijn spullen in en zet deze mooi representatief in mijn kleine eigen winkeltje.

In het verleden heb ik eerder een webshop gehad in woonaccessoires en kleinmeubelen. Een webshop die heel erg goed liep maar ontzettend veel tijd van mij en mijn gezin in beslag nam en in combinatie met andere omstandigheden heb ik daar een paar jaar geleden de stekker uitgetrokken. En ik moet zeggen dat dit een hele goede keuze is geweest. Daarna kwamen er andere leuke dingen op mijn pad.

Ik kreeg na mijn post op Instagram en story’s over het inkopen wel de vraag of ik weer een webshop ging beginnen. Nee, dit ben ik niet van plan.

“Zelf een project begeleiden”

Afgelopen jaar kreeg ik een berichtje van een interieurontwerper die ik een keer heb ontmoet, daarna hadden we telefonisch contact en dat was een super leuk gesprek. Ze stelde mij de vraag of het mij leuk lijkt om als freelance interieurontwerper voor dit bedrijf te komen werken?

Na aanleiding van dit gesprek kon ik contact opnemen met de leidinggevende van dit bedrijf. Het is een bedrijf die zelf de meubels ontwerpt en maakt. Deze meubels worden dan bij bedrijven en particulieren geplaatst en daar hoort ook een stukje styling bij. Dit soort projecten mag ik dan gaan doen.

Het 2e gesprek op kantoor was super leuk, ik had er gelijk een goed gevoel bij. Er was direct een klik en dat is iets wat ik ook wel belangrijk vind. Er was 1 probleem, ik heb nog nooit met interieur ontwerp software gewerkt. Maar dit was geen probleem, dit gaan ze mij leren. Zodra er in januari een opdracht is, dan ga ik meelopen om een aantal dingen bij te leren. Ik heb hier zoveel zin in.

“Naar Spanje”

Hoe leuk is dit, eind januari ga ik naar Spanje Alicante om een appartement in te richten. Dit is iets wat ik met nog 4 mensen ga doen, we mogen allemaal onze eigen appartement inrichten. Ik kijk hier heel erg naar uit. Afgelopen maand werd ik hier voor gevraagd en daar moest ik eerst wel even over nadenken. Een ander land is toch wel spannend. Maar ik dacht: “dit is toch een leuke kans die je niet aan je voorbij moet laten gaan”. Wie weet komt hier nog iets leuks uit voor in de toekomst.

In 2019 heb ik heel vaak nee moeten zeggen tegen bedrijven die met mij wilde samenwerken of mensen die stylingsadvies vroegen. Iets wat ik niet leuk vond en ook best wel moeilijk vond. Maar ik heb altijd gedacht “mijn tijd komt wel weer, rust nu maar uit” en idd mijn tijd is weer aangebroken.

2019 het jaar dat ik aan mijzelf werkte, mijn baan waar ik 9 jaar voor werkte opzegde. Dit was de beste keus die ik kon maken. Want nu kan ik aan mijn eigen onderneming werken.

1 ding wat ik wel verdiend heb is dat 2020 mijn jaar moet gaan worden.

Ik wens iedereen een heel goed nieuwjaar.

Love,

Yvonne

15 reacties

 1. Hallo Yvonne … Ken je niet persoonlijk … Maar ik volg je op FB en Instagram … Vind alles super mooi … Wens je heel veel plezier en succes wat je in 2020 gaat doen … En natuurlijk een fijne jaarwisseling … lieve groetjes Coba ,uit Drenthe ‍♀️

 2. Wat een toffe vooruitzichten. Ik wens je heel veel plezier met alles wat je het komende jaar gaat doen. Ik geniet van alles wat je post.
  Alvast een heel gelukkig Nieuwjaar gewenst. Liefs Monique

 3. Hai Yvonne wat ben je toch een kanjer, vroeger keek je achteruit en dat je nu vooruit kan en wil kijken wil alleen maar zeggen dat je op de goede weg bent , dat je jezelf zo bloot durft te geven , toppie , een burn-out is een sluiper , (weet wat t is heb zelf burn-out gehad)
  En dat tripje Spanje , laat ze maar een poepie ruiken jij met zoveel power gaat je zeker lukken.
  Ik wil je dan ook een mooi , spetterend en positief 2020 wensen.
  Groetjes de Limburger Annette

 4. Hallo Yvonne
  Wat goed dat je voor jezelf durft te gaan.
  Een burn-out is niet niks. Ik hoop dat je een jaar met veel liefde gezondheid en geluk mag beleven samen met je gezin.
  Goed dat er iets op je pad gekomen is wat bij je past.
  Veel succes met alles ❤

 5. Hoi Yvonne,
  Ik ben zo blij voor je dat je de burn-out te boven bent gekomen en nu weer met volle energie en plezier aan je nieuwe onderneming wilt en kunt beginnen. Zelf heb ik 20 jaar geleden een enorme burn-out gekregen en ben er nooit helemaal uit gekomen, mede door de gecompliceerde situatie waarin ik tijdens mijn burn-out terecht kwam (ik kreeg een ongeluk, belandde in een rolstoel, mijn man overleed, etc., maar dit is absoluut geen zielig verhaal hoor. Het gaat goed met mij). Ik weet dus uit ervaring wat het is om een burn-out te hebben. Daarom ben ik zo ontzettend blij voor je!! Ik wil je daarom ook een ontzettend mooi, succesvol en gezond 2020 wensen en wil je zeggen “geniet van alle mooie en leuke dingen die op je pad komen, je gezin, je onderneming! Doe wat goed voor je voelt!”
  Heel veel plezier en succes!
  Lieve groet,
  Madelon

  • Hoi Madelon,
   Dat moet behoorlijk heftig tijd voor je zijn geweest. Wat fijn dat het wel nu goed met je gaat, ik denk dat je altijd op jezelf moet blijven passen als je een burn-out hebt gehad. Het gevaar ligt denk ik altijd op de loer. IK heb er zeker van geleerd en ik hoop ook dat dit mij nooit meer overkomt. En super lief je berichtje, dat doet mij goed. Dankjewel en voor jou ook een mooi 2020 toegewenst.

   Liefs,
   Yvonne

 6. Goed dat je voor jezelf hebt gekozen. Ook ik ervaar een grote mentale verandering na een ernstige burnout in positieve zin. Heel veel succes en blijf dicht bij jezelf en geniet vooral van alles

  • Sinds ik voor mijzelf heb gekozen ben ik een stuk relaxter geworden en ging het opwaarts. Toch bijzonder he dat er na zo’n nare ervaring toch nog iets goeds uit kan komen.
   Je leert jezelf vooral kennen na zo’n burn-out.

   Liefs,
   Yvonne

Geef een reactie

0