Mooie kwaliteit vloerkleden van Rozenkelim

Extra sfeer in huis

Vloerkleden, we kunnen bijna niet meer zonder ze. Ze geven je interieur net dat beetje extra sfeer in je huis. En nu de kou ook weer voor de deur staat is het ook heerlijk aan onze voetjes. Voor ieder interieur heb je wel een passend kleed. Ik vind dat het je interieur ook af maakt.  Maar ik moet zeggen dat er tegenwoordig zoveel aanbod is dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Er is wel voor ieder budget wat te vinden. Ik ben in aanraking gekomen met Rozenkelim. Jullie hebben vast al wel eens iets over de prachtige vloerkleden en tapijten van Rozenkelim gehoord, ik kan het mij bijna niet voorstellen dat jullie het nog niet kennen. Zo niet, dan is het leuk als je deze blog even verder leest. Want ik zal ook 1 van de vele mooie tapijten aan jullie laten zien die ik heb mogen fotograferen.

Beni Ourain vloerkleed of tapijt kopen

De Beni Ourain zijn prachtige Asymetrische Berber kleden die je steeds meer ziet verschijnen in het interieur. De bekendste zijn de ivoorwitte met zwarte strepen. Deze heb je waarschijnlijk al geregeld voorbij zien komen.  Maar je hebt ze ook met verschillende kleuren of in het zwart met witte strepen. De kleden zijn hoogpolig en van dikke kwaliteit. Het mooie is dat ze in een behoorlijk groot formaat te verkrijgen zijn. Dit vind ik persoonlijk erg mooi staan. Vind je toch niet de juiste formaat tussen deze kleden, dan kan je er altijd nog een op maat laten maken. Deze kleden waren al een beetje een trend maar het zal alleen nog maar meer worden. En als je denkt dat deze kleden alleen maar voor 1 bepaald interieur geschikt zijn, dan heb je het mis. De kleden staan in een klassiek, modern, vintage eigenlijk in alle soorten interieur stijlen.

Op slag verliefd

Nou mocht ik de Beni Ourain Berber kleed in de kleur zwart met witte strepen fotograferen in ons huis. Ik werd op slag verliefd op dit prachtige kleed. Zo mooi groot en dat hoogpolige voelde heel erg fijn aan mijn voeten. Dit is nou echt een kwaliteit kleed. Oké, ik ging dit fotograferen en het was niet de bedoeling dat ik hier zo verliefd op zou worden. Het formaat was ook echt perfect. Ik had dit eerlijk gezegd niet verwacht dat ik het kleed zo geweldig zou vinden. Maar dan moet ik toch nog even doorsparen, hihi. Want aan deze hangt wel een prijskaartje. En aangezien ik best vaak verander, hoef ik hier ook niet bij manlief mee aan te komen. De prijsklassen zijn heel erg verschillend van betaalbaar naar heel duur. Maar dan heb je wel echt wat. Dat moet ik wel eerlijk zeggen. Ik heb de vergelijking met een goedkoper kleed gedaan bij de goedkopere winkel. Maar hij haalt het zeker niet bij deze. Dus ben je op zoek naar iets wat je voor een langere tijd wilt laten liggen en van mooie kwaliteit is dan is dit wel echt een mooi kleed.

 

 

Hou je van Vintage

Maar zoals ik zei heeft Rozenkelim ook prachtige Vintage kleden. Dus mocht je meer een vintage liefhebber zijn en op zoek zijn naar een echt Vintage kleed, dan is er genoeg aanbod bij Rozenkelim. Ze hebben wel 500 unieke vintage kleden op voorraad. Ze verzamelen kleden die wel zo’n 50 jaar kunnen zijn. Ze worden met de hand gemaakt en zo bewerkt dat ze weer een tweede leven krijgen. Het zijn kleden met een verhaal en al een leven achter de rug. Dat maakt deze kleden ook zo mooi en uniek. Hoe ouder ze worden hoe mooier. En ook hier geldt dat er maar 1 van is. Voordat de kleden verkocht worden worden ze eerst geschoren en gewassen. Daarna worden ze in de zon te drogen gelegd. En vervolgens wordt er besloten of ze hun natuurlijke kleur behouden of dat ze toch nog een verfbad krijgen. Elk kleed heeft zijn eigen paspoort. En dit soort kleden verliezen nooit hun waarde.

 

Wil je de kleden in het echt zien

Het assortiment van Rozenkelim is zo groot. Je weet niet wat je ziet op de site van Rozenkelim. Zoveel keus uit verschillende prachtige vintage, Berber, perzisch en Patchwork kleden.  Maar mocht je de kleden toch liever in het echt zien, dan kan dat. Ze hebben een showroom in Hillegom van 2000 vierkante meter. Echt een aanrader om daar even een kijkje te nemen naar deze prachtige handgemaakte kleden. De kleden zijn zeker uniek te noemen.

Bedankt voor het lezen van mijn blog.

Liefs, Yvonne

 

*deze blog is tot stand gekomen ism Rozenkelims

 

 

 

 

 

 

 

 

13 reacties

Geef een reactie

0