Mooie wanddoeken van HKliving

Past in vrijwel ieder interieur

Ik was al een tijdje op zoek naar iets nieuws voor op de muur achter onze bank. Het liefst iets met een beetje kleur en wat bij de kleuren roestbruin/oranje zou passen.Want dit zijn de kleuren die ik tegenwoordig in mijn interieur heb. Het zou nog een hele uitdaging kunnen worden om iets te vinden wat voldoet aan mijn wensenlijst.  Je wilt iets wat ook bij jou past. Iets wat je wel een tijdje kan laten hangen. Ik was al wel het internet aan het afstruinen voor iets leuks. Maar kwam nog niet iets tegen wat ik leuk vond. Ik wil ook iets wat niet bij heel veel al in huis hangt. Uiteindelijk kwam ik een aantal mooie wanddoeken van HKliving tegen. In de nieuwe collectie hebben ze weer prachtige wanddoeken. Net zoals ze in de vorige collectie hadden. Ik vind dat ze altijd mooie spullen hebben. En natuurlijk kon ik weer eens niet kiezen. Ik wilde een paar mooie foto’s gaan maken van de producten van HKliving voor mijn blog. Dus heb ik een aantal spullen opgehaald om te fotograferen. Waaronder de mooie wanddoeken. Zo kon ik gelijk kijken welke ik het mooiste bij ons vind staan. Het eerste wanddoek, de XXL Jungle heb ik al een keer eerder gehad. Ik was benieuwd hoe deze zou staan in het interieur wat we nu hebben. Ik vind het doek nog steeds wel leuk staan. Wat ik zo fijn aan dit doek vind, is dat hij zo groot is. Het is een doek wat vrijwel in elk interieur past. Het andere doek hebben jullie ook al wel eens bij mij gezien. Ik had deze voor een winactie. Ik blijf dit ook nog steeds een mooi doek vinden. Deze heeft wat meer een vintage uitstraling. Het doek heeft mooie zachte kleuren. En ook deze heeft een jungle print. Je kan ze beide bestellen bij  www.lil.nl.

Bloemenprints

Iets wat ik tegenwoordig heel erg leuk vind, zijn de bloemenprints. De bloemenprints fleuren je interieur op. En dat is nou juist wat ik wil doen. De volgende 2 wanddoeken zijn een stuk kleiner dan de vorige. Ik vind ze wel heel erg mooi. Maar voor onze muur toch te klein. De roestbruine wil ik wel, maar dan voor een andere plek. Ik vind de kleur heel erg mooi in mijn interieur passen. De andere groene bloemenprint vind ik niet zo heel erg bij mij passen. Maar de laatste, ja die vind ik helemaal geweldig. Ik was gelijk op slag verliefd. Alle kleuren die ik in mijn interieur heb zitten in deze wanddoek. Ik was vooral blij dat de kleur oranje/roestbruin in de bloemen verwerkt zit. Want dat is precies wat ik zocht. Dus mijn keuze heb ik gemaakt. Het wordt het laatste wanddoek. Het kussen met franjes van HKliving komt ook zo mooi uit, samen met de roestbruine kussen. Prachtige kleurencombinatie, groen, roestbruin, oranje. Echt mijn favoriete kleuren op dit moment. Deze 3 doeken zijn van de nieuwe collectie. Dus je hebt kans als je ze bij een webshop wilt bestellen dat er een leverdatum op zit. Deze doeken heb ik voor mijn fotografie geleend van HKliving. Ik heb nu 2 doeken besteld en worden als het goed is in april geleverd. Deze webshops verkopen ook wanddoeken van HKliving www.wonenmetlef.nl ,www.vtwonen.nl

Accessoires die gezien mogen worden

Het lijkt altijd zo makkelijk om een huis in te richten met leuke accessoires. Maar dit is niet voor iedereen zo makkelijk. Je kan het beste accessoires kiezen die bij je passen. En uit eigen ervaring weet ik dat als je totaal andere accessoires in je huis plaatst, je huis een hele andere look kan geven. HKliving heeft heel veel leuke accessoires. Ik ben vooral gek op de glazen ornamenten met iets erin. Hieronder zie je er 1 met een bloem en kwal, deze ornamenten hebben ze in verschillende maten en soorten. Ook leuk om meerdere in verschillende hoogtes bij elkaar te combineren. De mooie rieten EGG lamp is ook van HKliving. Het is een grote lamp die in de avond mooie sfeerverlichting geeft.

Niewe kleuren in mijn interieur

De laatste tijd ben ik mijn interieur aan het veranderen. Ik was het sobere een beetje zat. Ik wilde graag iets meer kleur in ons interieur. En dat is beneden al wel aardig gelukt. Ik ben ook super blij met hoe het resultaat. Het is nu een mix and match geworden van verschillende spullen en kleuren. Maar ook nog steeds met industriële meubels. Ik durf nu wat meer verschillende stylen te combineren. En dat maakt mijn huis wie ik ben. Apart hoe je kan veranderen van smaak en dat je voor een hele andere kleur kan gaan. Ik had trouwens nooit verwacht dat ik zo’n heftige kleur “curry” zou kiezen voor in mijn keuken. Boven ga ik ook wat meer kleur toevoegen. Ik heb al een mooie okergele kleur gekocht. Hier ga ik heel snel mee beginnen. En ik ben erg benieuwd of het zo gaat worden zoals ik het in mijn hoofd heb zitten. We gaan het zien. Mocht je nou meer willen zien over de wanddoeken. Ik heb er een youtube video over gemaakt.

Liefs, Yvonne

4 reacties

  1. Geweldig Yvonne, ik volg je al een tijdje en vind deze kleuren zo mooi en warm. Ga binnenkort ook wat dingen veranderen en vrees dat ik schaamteloos van je pikken.

Geef een reactie

0