Nieuw van Brabantia

“Super leuk als kapstok”

We kennen allemaal Brabantia wel en dan vooral van de prullenbakken, droogmolens, strijkplanken, etc. Maar Brabantia heeft nu iets nieuws, iets waar ik echt blij van werd. Het kledingrek Linn. Een kledingrek om je kleding aan op te hangen of om als droogrek te gebruiken. Maar ook super leuk om in je gang als kapstok neer te zetten. Het rek is er in 2 verschillende formaten en kleuren, zwart of wit. Zelf heb ik voor de grotere zwarte gekozen. Wat ik ook mooi vind is dat de roede van bamboe is. De rekjes kan je in verschillende hoogtes verstellen.

“Waar staat het kledingrek”

In eerste instantie wilde ik het rek in de slaapkamer neerzetten, want wij gooien vaak onze kleding op een stoel en dat staat toch gauw rommelig. En dan ziet het er op zo’n kledingrek toch nog een beetje leuk uit. Ik heb het kledingrek op de slaapkamer neergezet om te kijken hoe ik het daar vind staan. Ik vond het daar wel mooi staan. Het is een kledingrek wat wel gezien mag worden.  Vaak vind ik dit soort rekjes lelijk en niet stylish voor in het interieur. En het zijn vaak ook van die gammele rekjes. Maar deze niet, het rek staat stevig.

Uiteindelijk had ik toch een beter idee voor het rek. Daar vertel ik jullie zo meer over. Weet je wat ik ook zo fijn vind aan het rek, hij is zo lekker hoog. Handig om de langere kleding aan te hangen. En ik vind het mandje ook super fijn die erbij zit, mooi groot. Oh en om niet te vergeten er zitten best veel stalen kledinghangers bij, genoeg om meerdere kledingstukken aan op te hangen. Zijn jullie al een beetje entihousiast over het rek? Ik echt wel, ben echt super blij met waar hij nu bij ons staat. Ik hou ruimte over.

“Dit is de perfecte plek”

Er is 1 plek in ons huis wat echt nog een leuke make over kan gebruiken en ik kan je vertellen dat dit rek daar al een beetje verandering in heeft gebracht. Ik heb het over ons kleinste ruimte in huis, nou ja op 1 klein plekje na hihi. Ik heb het over onze gang. Wij hebben best wel een kleine, smalle gang. Dat is wat ik best wel jammer vind. Het ziet er vrij snel vol uit als je een kapstok aan de muur hebt en zoals ons 2 naast elkaar. Maar ik heb door het Brabantsia rek toch weer een beetje ruimte gecreëerd in onze gang. Het rek staat achter onze deur, hierdoor krijg ik weer meer ruimte in het loopgedeelte. Want de vorige kapstokken hingen in het loopgedeelte. Ik moet zeggen dat hij hier echt super goed staat. Dit had ik eerder moeten hebben. Ik ben echt super blij met het rek als kapstok. Maar ook handig dat ik nu met deze koude dagen in de mand handschoenen, mutsen en sjaals kan doen. En daaronder heb ik schoenen neergezet die we het meeste dragen. Nu de rest nog van de gang. Ik heb al wel wat ideetjes om de gang een make over te geven. Maar dat zien jullie een andere keer wel.

 

“Leuke winactie”

Maar ik heb iets leuks voor jullie, ik mag namens Brabantia zo’n super gaaf kledingrek weggeven. Dat is toch echt te leuk!! Dat willen jullie toch ook wel winnen. Hoe je hier kans op maakt. Je kan op 2 manieren meedoen.

1. Je zet hieronder deze blogpost neer waarom jij zo graag zo’n rek wil winnen.

2. Op Instagram kan je voor extra kans ook nog meedoen. Lees daar hoe je daar kan meedoen. 12 nov maak ik de winnaar bekend.

Bedankt voor het lezen en tot de volgende maar weer. Succes met het meedoen!!!

Liefs,

Yvonne

*Deze blog is tot stand gekomen ism Brabantia

WINNAAR IS INMIDDELS BEKEND GEMAAKT OP FACEBOOK EN INSTAGRAM

70 reacties

 1. Graag zou ik dit rek willen winnen voor mijn zusje. Ze komt na een lange tijd in Mexico morgen weer naar huis. Dit betekent tijdelijk bij mijn ouders wonen en hard op zoek naar een eigen woonplek… deze moet dan natuurlijk ingericht worden en daar zou dit rek perfect van pas komen! Mooi, praktisch, handig en niet te groot… gewoon wat iedere jonge vrouw nodig heeft!

 2. Hij is prachtig en wat staat hij leuk in de hal! Ik zou hem graag willen winnen voor op onze slaapkamer! Daar heb ik nu een afgrijselijk lelijk rekje staan en die zou ik dan ook al te graag willen vervangen voor dit prachtige exemplaar! Dan wordt het ophangen van je kleding nog een feestje hoe ideaal ook voor je schoenen! Ik ga heeeel hard duimen!

 3. Wauw die is zeker gaaf, ik zou haar ook wel graag willen voor in mijn slaapkamer. Ook wij gooien onze kleding op een stoel dinsdag vind ik erg storend eigenlijk

 4. Wat is hij prachtig en staat hij mooi in jullie hal! ik zou hem heel graag willen vervangen voor ons afschuwelijk lelijke rek wat nu op slaapkamer staat. Dit wordt een feestje om je kleding aan op te mogen hangen! Ik ga heeel hard duimen, dat dit prachtige rek straks ook bij ons staat te pronken! Zijn we ook gelijk van onze los slingerende schoenen af

 5. Wauw wat een mooi kledingrek! Ik zou hem dan in ons nieuwe huis in de hal gebruiken. Lekker stoer maar met de juiste accessoires heel sjiek te maken. Zo kan ik de stijl van de hal altijd veranderen, en van stijl veranderen doe ik nogal graag.

 6. Zo leuk en handig! Ons ouwe maar leuke mini eiland huisje kan wel wat handige opbergers gebruiken! De winterjassen en werkschoenen van manlief en mijn paardenlaarzen en sjaals zullen hier ideaal mee weggehangen zijn 🙂 ps. Moos de kat zal zo’n mandje onderop ook wel leuk vinden. Liefs

 7. We zijn nu in jaar bezig in onze boerderij , het laatste ‘project’ is ons washok/ binnenkomst hal/ spoelplaats van vroeger/ . Met 3 meiden en een hele berg goede jassen en schoenen zowel oud als nieuwe , zou dit rek een uitkomst zijn . Daarnaast volg ik je Sl een poosje en ik heb al heel wat leuke ideetjes opgedaan !

 8. Ik ben verhuisd en heb nu een kleedkamer die nog lang niet af is, dit rek zou er geweldig staan en lijkt me ideaal voor mijn verzameling van kleding, sjaals en schoenen hihi.

 9. Ohhh heel gaaf, net een mooie kledingkamer gemaakt , daar zou het perfect bij passen, miste wat voor de lange kleding dit zou een geweldige oplossing zijn. Ik ga duimen draaien
  Psss bij jou staat het ook geweldig

 10. Wauwie, wat een Brabanbeauty is dit rek! Een fantastische vervanger voor de twee oersaaie dressboys uit de prehistorie die onze slaapkamer nu mega ‘downgraden’. Het rek zou hier iedere dag met liefde worden gebruikt! <3

 11. Dit rek wil ik super graag hebben! Het eerste ‘jassenseizoen’ in mijn nieuwe huisje komt eraan en een winterjas een de stoel in de woonkamer kan echt niet! Ik heb al een keer een kledingrek besteld online, maar dat zag er zo goedkoop uit dat ik het meteen teruggestuurd heb. Verder al verschillende winkels bezocht, maar nog niet het perfecte kledingrek kunnen vinden. Deze ziet er echt stevig en stoer uit dus ik zie een perfect match!

 12. Ik ben een rommelkont mijn man probeert mij elke keer te leren gooi niets meer op een stoel weet niet of dit nog lukt heb ksnker en wordt niet weer beter.
  Maar ik ben al 73 jaar en een fijn leven gehad

 13. Wat een super leuk rek…. Ik dacht gelijk toen ik het zag dat zou misschien iets zijn voor in onze gang… die wilde ik opknappen maar weet niet waar ik de kapstok moet doen, ja dit zou echt “de oplossing zijn” dus daarom doe ik mee en zou het heel graag winnen!

 14. Ik doe niet mee voor mezelf maar voor Mn zusje ! Ze komt echt degelijke ruimte te kort om haar kleding aan op te hangen . Ze is niet zo lang geleden verhuist en is nog steeds aan het klussen en opknappen. Dot prachtstuk zou ik haar gunnen!!

 15. Ik kan niet anders zeggen dan leuk leuk leuk! Ik had hem al is voorbij zien komen in je insta stories! Bij ons hangen de kleren over een traphek.. geen gezicht natuurlijk! Ik zou dus gaan voor de slaapkamer!

 16. Ik wil graag meedoen omdat ik ook ruimtegebrek heb maar dan voor de was die ik in de winter altijd in mijn slaapkamer moet drogen! Ik zie hem al helemaal stylish in m’n slaapkamer staan dus ik duim heel hard want hij is echt super mooi! Fingers crossed!

 17. Ik vind dit echt een heel erg gaaf rek! En ik heb een heel fijn kantoor/ kleding/rommel kamertje waar ik het een perfect plekje kan geven en uiteindelijk meer ruimte overhoud! Dus ja, ik zou heel graag dit rek willen winnen! 🙂

 18. Oehh deze is echt leuk! Ik zou hem ook in de gang zetten als kapstok. Nu hebben we nog zo’n landelijk kapstokje aan de muur, maar deze zou er veel mooier staan!

 19. Oh, ik herken zo wat je schrijft! Mijn man gooit ook altijd zijn kleding op zo’n rommelstoel. Vreselijk! Hopelijk maakt dit stylish kledingrek hier verandering in. 🙂
  En. Hij staat heel leuk in je hal. Mooie plek!

 20. Wow! Als meijn Nederlands net so goed is, mag Ik naar Engels wesselen 😉 I would love to give my cats a beautiful place to hide close to my favorite bags! The colors would match perfectly with my interior.

 21. Wat gaaf om te zien dat je hem op zoveel verschillende plekken goed tot je recht kan laten komen! Hij is ook echt stoer en multifunctioneel! Gaaf ook dag Brabants ervoor heeft gekozen iets totaal anders te ontwikkelen en ook nog iets wat vet stylisch is! Ik zou hem in eerste instantie onze gang willen gebruiken om onze schoenen en jassen kwijt te kunnen. Momenteel gebruiken we daar een inbouwkast voor, maar deze is te klein voor als er visite komt en zorgt ook voor geen ventilatie. In ons volgende huisje ( we kijken stiekem rond) zou ik hem graag in de slaap kamer hebben, zodat onze mooiste kledingstukken als eyecatcher kunnen hangen! I love it!

 22. WAUW Wat een toffe actie!! Ik zou dit rek heel graag willen winnen!

  Ten eerste omdat ik zaterdag 24 november met mijn zoon zoals elk jaar om de rommelmarkt ga zitten en onze kleding en dat van de jongens ga verkopen omdat het niet meer past en we er graag iemand anders nog blij mee maken! dit rek zou geweldig zijn om alles netjes op te hangen en uit te stallen

  Ten tweede omdat ik het rek daarna graag in ons nieuwe huis wil gebruiken! (duurt nog wel even maar komt zeer van pas)
  dus duimen dat we winnen.

 23. Graag zou ik het Brabantia rek willen winnen voor ons nieuwe huis. Eind november gaan mijn vriend in ons eerste echte huis samen wonen en aangezien we van een 2kamer appartement komen zal een hoop van de kamers nog leeg zijn. Ik heb het pure geluk dat er een inloopkast (de droom van iedere vrouw) in het huis zit. Echter hebben wij op de andere verdieping onze logeerkamer waar een kledingkast eigenlijk te weinig kamer over laat. Het zwarte Brabantia rek zou niet alleen ideaal zijn voor onze logees, maar ik vind het ook nog eens een geweldige eye-catcher! Dus deze zouden we heel graag willen winnen!

  P.s. ik heb helaas geen instagram…

 24. Wat een briljant kledingrek. Ook ik leg alles los in de slaapkamer of hang het terug in de kast ( dan moet ik wel weer onthouden welk kledingstuk ik al een keer heb aangehad pfff. Het brabantia kledingrek komt dan ook als geroepen. Nu kan ik al mijn gedragen kleding uithangen en wanneer het eraan toe is hup in de was. Love it!!!

 25. WAUW WAUW WAUW. Hoe maak je iemand enthousiast! Wij zijn nu bezig om onze “rommelzolder” om te toveren tot een prachtige slaapkamer in combinatie met wassen, drogen en strijken. Dat beloofd wat…. Maar met dit rek kunnen we deze ruimte dus creëren, ook op een mooie degelijke manier! Must have! Al jouw creaties en ideeën zijn zo enorm inspirerend en dit, jaaaaa het is er weer een van!! Ik zou deze heel graag willen winnen dus ik doe graag een kansje wagen! Toi toi toi

 26. Ik wil dolgraag winnen omdat ik vorige maand de sleutel heb gekregen van mijn eerste huisje. Ik haal echt superveel inspiratie bij jou vandaan! Ik probeer je absoluut niet te kopiëren hoor, maar dat sfeertje in jouw huis probeer ik wel te maken! Ik moet nog een mooi rek voor in de gang en deze lijkt mij perfect!

 27. WoW, wat een tof kledingrek. Ook ik gooi alles op een stoel of hang mijn kleding terug in de kast( en dan onthouden wat ik al een keer heb aangehad). Daarom zou het fantastisch zijn als ik het Brabantia kledingrek zou winnen. Kan ik mijn kleding lekker uithangen en ziet het er ook nog geheel stylisch uit!

 28. Ooh te gek.. Dat is wat ik zoek voor bij mij in de hal. Dit jaar gescheiden en een fantastisch jaren 30 huisje gekocht.. En voor in mijn mooie hal.. Welke best groot is en boren in de muren geen succes is.. Zou dit kledingrek waanzinnig staan.

 29. Geweldig de kledingkast puilt uit en langere stukken hebben onvoldoende ruimte, deze is lekker hoog en bied ook ruimte aan meer kleding als sneakers.

 30. Ik zou hem graag willen winnen! We zijn nu bezig met onze slaapkamer verven en ik ben al maanden op zoek naar een leuke kledingrek. We hebben nu lelijke dressboy van ikea staan en die wil ik al te graag vervangen door een mooie rek, zodat we straks kunnen genieten van onze slaapkamer make over.

 31. Wow dit rek is echt te gekIk zou hem net als jij ook in onze gang zetten. Ik heb een nis waar die precies in zou passen, daar staat ie dan stylish verantwoord. Nu hangt alles aan de muur en is het altijd een zooitjeDus dit rek zou goed van pas komen

 32. Wat een super gaaf rek!!! In het huishouden van jan steen met 3 jonge meiden zou ik deze een heel mooi plekje kunnen geven… zal hij nooit leeg zijn Maar die gang Yvonne hoe kan die nu nou nog zo wit zijn? Was dat Sander zijn gestylde ruimte

 33. Wat een super mooie oplossing! Wij zitten met precies hetzelfde probleem in de hal en daarom zou ik m ook willen winnen voor onze hal! Bij ons is er dus momenteel nog niets gebeurd met de hal, omdat we nog geen geschikte kapstok hadden gevonden. Ik kijk er naar uit om eindelijk de hal mooi in te richten en m’n visite fijn te verwelkomen.

 34. Supermooi rek! Leuk dat je het zo uitgebreid laat zien Yvonne wat er bij zit en hoe het werkt. Echt een degelijk product zoals we van Brabantia gewend zijn! Staat op mijn wishlist nu 🙂

 35. Ik doe ook graag mee.
  Wij hebben ook z’n smalle hal waar kapstokken net niet willen, en wij denken al een tijd na over een kledingrek! En deze is geweldig mooi! Dus wij gaan maar duimen .

 36. Wat een leuk rek! Multifunctioneel zo te zien! Ik zou het rek een mooie plek op onze slaapkamer geven! Fijn om alles op te kunnen hangen en uit te stallen, heerlijk. Met een slaapkamer make over op de planning komt dit mooie rek wel van pas!

 37. Dit kledingrek zou heel erg van pas komen in onze logeerkamer om de kleding van de logee op te hangen, en als die er niet is gebruik ik het om gestreken was tijdelijk weg te hangen…!!

 38. Hij is heel mooi!! Ik ben na 3 kinderkamers eindelijk bijna aan onze slaapkamer toe die eigenlijk nooit echt af is geweest omdat de kids altijd voor gaan. Nu de jongste bijna 3 is wordt het tijd om het ledikantje er eindelijk maar eens uit te gooien . Daar hang ik nu mn kleding over heen… haha. Erg hè… Maar goed… in kan hem goed gebruiken dus .

 39. Ik zag de actie op youtube. Ik doe heel graag mee en zou het rek gebruiken voor mijn washok. Zo kan ik lange jurkjes of de hemden van mijn vriend gemakkelijk laten uitdrogen na het strijken (of laat ons eerlijk zijn: in afwachting van de zin om eraan te beginnen 🙂 )

 40. Wauw tof, staat op beide plekken mooi yvonne!!
  Ik zou graag zo een kledingrek willen hebben om mijn zogenoemde kleding en handdoeken “molshopen” te organiseren. Omdat mijn haar vaak lang nat blijft moet ik handdoeken als een tulband wat langer dragen en dit resulteerd er vaak in dat de vochtige handdoek naast het bed op de grond beland savonds en laat en pas de volgende dag wordt opgeruimd. Hier zou ik hem dan voor gebruiken.
  Liefs Nadine

 41. Wauw, supergaafrek zeg! Ik zit met hetzelfde “problee als jij en bedacht me voordat ik je blog gelezen had, dat dit perfect zou zijn voor bij ons in de gang en t dan meteen een stuk netter oogt. Met al die jassen, tassen en schoenen van iedereen. Daarom waag ik graag een gokje.

 42. Wat een prachtige oplossing . Ik vindt droogrekken altijd zo’n dissonant, dus ik gooi bij voorkeur altijd alles in de droger. Met dit mooie rek op mijn slaapkamer heb ik dan niet alleen een mooie eye catcher te pakken maar ook nog een oplossing die beter is voor sommige kledingstukken en het milieu

 43. super gaaf rek! Ik zou hem graag bij ons boven op de overloop willen zetten. Zodat we de overhemden van mn man, pantoffels en wat decoratie er aan kunnen hangen

 44. Wat een superhandig rek is dit! Een echte uitkomst voor mijn inwonende stiefzoon die nu al zijn kledingstukken op de grond “bewaart” . En ook een mooi plaatsje voor de kat zie ik, komt goed van pas.

 45. Heel tof rek!! Ik ben helemaal verkocht sinds ik hem op insta voorbij zag komen!! Hij star ook heel mooi als kapstok.
  Zelf zou ik hem graag in de slaapkamer willen zetten als kledingrek. Heerlijk instawaardig ook Ik doe graag mee met de winactie. Ook op insta meegedaan onder de naam
  _an_styles_

 46. Ohh zo mooi!!

  Nadat we afgelopen zomer naar ons huisje zijn verhuisd heeft onze gang nog wel een rek nodig. Als dit dan als “eye cather” kan dienen zou super leuk zijn! Het is dan ook zo mooi!
  Dus hup hup hup #winwinwin

 47. Dit rek zou ik super graag willen winnen! Net verhuisd naar ons eerste huisje en ik zou er wel 4 kwijt kunnen. in de gang, op de slaap- of logeerkamer, op zolder voor al het strijkgoed.. nouja, fingers crossed .

 48. Wat een plaatje. Brabantia gaat echt met de tijd mee . Mijn oma had al Brabantia in huis en natuurlijk heb ik dat ook. Een droogmolen, voorraadbussen en een prullenbak. Maar dit gave kledingrek zou een prachtige aanvulling zijn. In onze slaapkamer zou het goed van pas komen. Ik doe dan ook graag mee aan deze winactie ✔️

 49. omg super leuk dit ik doe mee omdat ik heb zoveel kleding en schoenen en het past niet meer in mijn kast en mijn moeder heeft geen geld voor een grotere kast dus dit kan mij heel goed helpen als soortvan kleding en schoenen rek ding ik hoop dat ik wil waarschijnlijk niet maar kan het proberen

 50. Ik zou ook graag meewillen doen en deze kledingrek willen winnen! We zitten nu een jaartje in onze nieuwe woning en wil deze kledingrek winnen voor op de kamer van mijn zoon die hem goed kan gebruiken!

Geef een reactie

0