Nieuwe zomer collectie Lifestyle Home Collection

Begin van het jaar mocht ik bij Lifestyle Home Collection naar de nieuwe collectie stijlkamers kijken. Dit zijn prachtige kamers om te zien en waar je heel veel inspiratie uit kan halen. Ik vind dit altijd super leuk om te zien. Het is een prachtige nieuwe collectie geworden. Er stonden genoeg mooie items wat in mijn huis zou passen. Het leuke van dit merk is dat je voor elk interieur wel iets passends kan vinden. Ik vind de kleuren die ze in de kamers hadden gebruikt ook erg mooi.

Dit is 1 van mijn favoriete stijlkamer

De oudroze stijlkamer is toch echt wel mijn favoriet. Ik krijg bij deze kamer zo’n vakantiegevoel, alsof je in een huis op Ibiza binnenloopt. En dat is nou precies de sfeer die ik zelf in ons eigen huis wil creëren. Ik heb zelf nu nog alle muren in de woonkamer wit, dus wie weet zit er binnenkort door het zien van deze stijlkamer wel een hele andere kleur op onze muur. En wat een plaatje is deze witte kast, ik vind ‘m echt geweldig! De kleur die ze hier op de muur hebben gebruikt is van Wijzenol: H01070.

Voeg een beetje Bali toe in je interieur

Houd je meer van rustige kleuren, dan zijn de aardetinten ook erg mooi en geven vooral rust in je interieur. Ik ben zelf ook echt fan van de aardetinten, maar dan wel in combi met mijn favoriete kleur. De meeste weten nu wel welke kleur ik hier mooi bij vind passen. En houd je niet van kleur dan is wit natuurlijk altijd goed om zo een juiste balans te creëren in je interieur. Deze combinatie vind ik een Balinese sfeer uitstralen met vooral heel veel rust.

Wonen met een New Yorkse Loftstijl

En toch blijf ik deze stijl super tof vinden. De Brickwall in combinatie met het staal en industriele meubels. Je zou het niet verwachten, maar dit is gewoon een stijlkamer bij Lifestyle Home Collection. Het is net of je in een Loft in New York bent. Alles klopt op dit plaatje, echt super tof gestyled. En of je nou een nieuwbouw huis hebt of een heel oud huis, ik ben van mening dat je in elk type huis deze stijl kan creëren.

Doe is wat anders

Blauw is misschien niet snel een kleur wat ik zou kiezen in mijn interieur, maar zoals je het in deze stijlkamer ziet in combinatie met de prachtige gouden tafeltjes en Cognac kleur bank, staat het prachtig. Ik moet echt zeggen dat je je ogen uitkijkt in de showroom van Lifestyle Home Collection. Het zijn stuk voor stuk prachtige stijlkamers waar je heel veel inspiratie op kan doen. Wat lijkt het mij leuk om dit soort kamers te mogen inrichten. Dan zou ik helemaal in mijn element zijn.

Creëer je eigen stijl door te mixen & matchen

Durf te mixen & matchen met verschillende stijlen. Soms zal je verbaast staan hoe bepaalde items toch heel erg leuk met elkaar staan. Het viel mij op dat ze elke kamer met verschillende stijlen hebben gemixt en dat geeft een hele fijne harmonie. Hierdoor is er een mooie balans gecreëerd. De stylistes hebben dit echt heel erg mooi gedaan.

Mocht je meer willen zien van de stijlkamers dan heb ik er een leuke video over gemaakt en deze staat op Youtube. Zo krijg je een beter beeld met wat dit merk allemaal verkoopt. Op hun website zie je ook waar het allemaal verkocht wordt. Lifestyle Home Collection is ook te volgen op Instagram en Facebook

https://youtu.be/9ilSGjazK-s

Bedankt voor het lezen en ik zou het leuk vinden als je een berichtje hieronder achterlaat.

*Deze blog is tot stand gekomen ism Lifestyle Home Collection

Liefs,

Yvonne

4 reacties

Geef een reactie

0