Pakket van The Musthaves

Vorige week heb ik een leuk pakket ontvangen van The Musthaves, dit is een grote online webshop met kleding, schoenen en accessoires. Ik bestel hier geregeld kleding. Ze hebben altijd wel iets leuks in de webshop. Ik probeer niet vaak te kijken want anders kom ik “weer” in de verleiding. Want ik ben een vrouw en kan alles wel gebruiken, ik heb nooit genoeg. Ja, jullie dachten dat spullen voor het interieur een verslaving van mij was maar kleding is ook iets wat ik best wel veel heb en ook nooit genoeg van heb. Ik zal jullie laten zien wat ik heb uitgekozen bij The Musthave.

“Oversized trui/jurk”

Ik ben gek op dit soort oversized truien. Het is een trui wat lekker groot valt, hierdoor is het voor mij een jurkje. Super leuk met een panty eronder of een tregging. Een trui waar je je buik niet hoeft in te houden en alles lekker kan laten hangen, hihi. Ik ben iemand die heel vaak een panty draagt ook als het koud is en dan vind ik deze trui/jurk toch wel erg leuk op een panty staan. Dat past beter bij mij. En zwart is altijd goed. toch? Stoere boots eronder en je outfit is af.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image00001-5-683x1024.jpeg

“Jurk met print”

Weer iets met een printje. Oh ik hou er zo van. Dit jurkje is wel anders dan de andere printjes die ik in mijn kast heb hangen, dat zijn meer de panter printjes. Ik weet niet zeker of deze daar onder valt. Het is een leuk jurkje om straks met de kerst aan te doen of later in de zomer. Fijn zo’n jurkje voor alle jaargetijden. Oké met min 10 trek je het niet zo gauw aan, tenzij je binnen bent. De rok heeft 2 laagjes, dit geeft een sierlijke look. Ik heb er een cognac kleurige riem omheen gedaan om de zwart/witte look iets meer warmte te geven.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image00002-4-702x1024.jpeg

“Lange oversized kabelvest”

Van dit soort vesten heb je nooit genoeg. Een vest waar je lekker in kan kruipen met deze kouden dagen. Als ik thuis ben draag ik graag dit soort vesten. Het is net een badjas, lekker warm hihi. Ik heb deze ook nog in het grijs. Het vest valt lekker groot en lang. En ja daar hebben we weer een panter printje. Dit keer een broek, dat had ik nog niet. Deze mocht zeker niet ontbreken in mijn kast. Een mooie skinny broek.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image00005-1-778x1024.jpeg

Het leuke is dat ik jullie een kortingscode van 15% mag geven die de hele maand December geldig is op je gehele bestelling bij www.themusthaves.nl. Gebruik voor je bestelling de code: yvonnethemusthaves

Bedankt voor het lezen en tot de volgende!

Liefs, 

Yvonne

*Deze blog is tot stand gekomen ism Themusthaves

4 reacties

Geef een reactie

0