PMU Ombre wenkbrauwen

Ik had vroeger van die Bert en Ernie wenkbrauwen, ja echt en dan was ik ook nog van mijzelf zo blond en dat in combinatie met die donkere grote wenkies erbij vond ik altijd verschrikkelijk. En dan ken je het wel, je gaat plukken met dat ijzeren dingetje ook wel epileer tang genoemd.

Ik denk dat bijna iedereen wel eens zijn wenkbrauwen heeft geëpileerd of heeft laten epileren. Maar als ik terugkijk naar hoe ik in mijn tienerjaren mijn wenkbrauwen epileerde, dan denk ik “wat zonde”. Zoveel had ik er toen niet vanaf moeten halen. Volle wenkbrauwen vind ik nu juist heel erg mooi. Wenkbrauwen geven karakter aan je gezicht, dus wees er zuinig op.

Bijtekenen was de oplossing

Uiteindelijk heb ik het wel weer laten groeien, maar het kwam nooit meer terug zoals ik het had. Op sommige plekken werd het ook in de loop der jaren minder en dan was de oplossing om het bij te tekenen. Dit is iets wat altijd wel wat tijd in beslag nam. En hoe vaak ik wel niet mijn puntenslijper kwijt was en het met een stompe punt moest doen, verschrikkelijk. En dan heb ik het nog niet over het zwemmen gehad. Ik denk dat meer mensen dit vast wel herkennen als ze dit lezen.

Before

Ik was het zat om het bij te tekenen, wat leek het mij heerlijk om je bed uit te stappen en het niet meer te hoeven doen. Gelukkig vertelde Nicole van NG Beauty & Huidverbetering mij over de PMU ombre powder brows techniek.

Ik kom al jaren bij deze Salon voor huidverbetering, maar dan voor een andere behandeling. Waar ik ook heel erg over te spreken ben, misschien dat ik daar nog wel een keer op in ga.

Heb je wel eens gehoord van PMU Ombre powder brows?

PMU ombre powder brows, zelf kende ik deze techniek nog niet, maar ik stond er wel voor open om het te proberen . Ik vertrouwde volledig op Nicole, ze doet dit namelijk al 10 jaar en waarvan ze de laatste paar jaar met de nieuwe techniek werkt. Je creëert met deze techniek mooie, natuurlijke wenkbrauwen met een vollere look.

Bij sommige behandelingen vind ik de wenkbrauwen zo aanwezig en dat vind ik niet natuurlijk er uit zien. De ombre powder brows geven je juist een zachtere en natuurlijke uitstraling omdat het van licht naar donker gaat. Deze techniek wordt aangebracht met Semi-permanente make-up die in de loop van 1-3 jaar vervaagt. Het mooiste is als je dit elk half jaar of jaar laat bijwerken.

De behandeling

Voor de behandeling wordt er gekeken naar je wenkbrauwen en worden jouw wensen besproken, zoals de vorm en kleur die bij jou gezicht past. De vorm wordt eerst getekend, zo kan je alvast een beetje zien hoe het wordt en kan je eventueel nog aanpassingen doen. En wanneer jij tevreden bent begint de behandeling.

Na het tekenen

Voordat de behandeling begint worden de wenkbrauwen verdooft met een creme. Ik was een beetje bang dat ik de hele behandeling heel erg zou voelen, maar dit viel mij echt zo erg mee. Ik lag eigenlijk best wel relaxt in de stoel, het was een ontspan momentje voor mij. Dus ik heb deze behandeling niet als onprettig ervaren.

Het resultaat

Je krijgt na de behandeling een zalf mee die je 2x per dag op moet smeren. In de eerste week mogen je wenkbrauwen niet met water in aanraking komen, je moet het toch zien als een soort van schaafwondje wat moet helen. In het begin zijn je wenkbrauwen heel erg donker, schrik hier niet van want ze worden met de dag steeds lichter. Na een paar dagen kreeg ik wat korstjes op mijn wenkbrauwen, maar ook deze waren weer heel snel verdwenen.

Na een week waren mijn wenkbrauwen geheeld en zagen ze er heel mooi uit. Na 6 weken moet ik weer terug voor de nacontrole. Maar ik kan je vertellen dat ik nu al heel erg blij ben met het resultaat.

Nu heb ik ook nog iets leuks voor jullie, ik mag een kortingscode weggeven. Als je dit jaar bij NG Beauty & Huidverbetering voor het nieuwe jaar de PMU Ombre behandeling boekt dan krijg je 10% korting. Geef bij je boeking aan dat je gebruik maakt van de kortingscode yvonne10.

Wil je meer zien van deze behandeling, neem dan even een kijkje op Instagram.

Ik heb ook nog een video waarin je kan zien hoe de behandeling bij mij is gedaan.

Bedankt voor het lezen!

Liefs,

Yvonne

Geef een reactie

0