Reinigbare muurverf van Histor Clean

Spelen met kleur op de muur 

Colorblocking, dat is wat ik op mijn muur wil hebben. Dat is een nieuwe trend die je steeds meer gaat zien. Wat is Colorblocking nou eigenlijk? Colorblocking is het maken van blokken kleur in je interieur. Dat zijn kleuren die met elkaar gecombineerd mogen worden. Het is een eenvoudige manier om je huis net iets extra’s te geven. Vaak kies je voor 2 tegenovergestelde kleuren. Het mogen opvallende kleuren zijn die je kan samenvoegen. Maar het kunnen ook pasteltinten zijn.  Ik vind dit wel een leuke trent. Misschien een beetje heftig. Maar spelen met kleur is iets wat ik de laatste tijd graag doe op onze muur. Vooral de kleuren oranje/geel. Het verbaast mij soms hoe sommige kleuren bij elkaar staan. Met Colorblocking kan heel veel. Ik vind het vooral leuk om de creaties te zien die mensen op hun muur maken en ook in verschillende vormen.

Dat wil ik ook

Onze dochter Caitlin had het ook ergens gezien en wilde dit ook heel graag op haar kamer. Omdat ik een leuke samenwerking met Histor ging doen, mocht ze 2 kleuren uitkiezen. Ik vond het heel fijn dat ze de kleur geel (verguld) en de kleur roze (aangenaam) uitkoos. Het is toch altijd maar afwachten wat ze gaan uitkiezen. Maar gek genoeg hebben onze kinderen wel een beetje dezelfde smaak als dat ik heb. En ze wilde heel graag lichtere kleuren op haar kamer. De kleuren die ze heeft uitgekozen is ook typisch Colorblocking, 2 tegenovergestelde kleuren.

 

De voorbereiding

Ik had bedacht om iets met vormen te gaan doen. Als eerste heb ik met tape de lijnen afgeplakt zoals ik de vorm wilde hebben. Je kan natuurlijk ook kiezen voor ronde vormen. Spannend vond ik het wel. Je weet natuurlijk nooit wat je in je hoofd hebt zitten of dat ook daadwerkelijk lukt en mooi zal worden. Het is leuk om iets heel anders te proberen dan dat je normaal doet. En heel fijn dat ik dit kon uitproberen met de reinigbare muurverf van Histor Clean. Caitlin en ik waren allebei heel erg blij met het eindresultaat. Precies zoals ik in gedachten had. Nog leuker zelfs. Ik ga nog wel op zoek naar iets voor op haar muur. Maar dat zijn dingen waar ik echt tegen aan moet lopen. Deze poster heb ik vorige week in Parijs gekocht en die vond ik er “voor nu” wel bij passen. Omdat Caitlin gek van paarden is wil ik nog wel iets met paarden op de muur hebben.

Reinigbare muurverf

De verf van Histor Clean is fijne verf om mee te werken. Je merkt dat het kwaliteit verf is. Ze hebben mooie kleuren waar je uit kan kiezen. En gaan ook zeker met de trend mee. Je vind altijd wel een kleur die je zoekt. Wat ik nog niet eerder had gezien was de nieuwe reinigbare muurverf van Histor Clean. Dit is echt een uitkomst. Dit had ik jaren eerder moeten hebben toen onze kinderen nog heel klein waren. Hoe vaak ik toen een muur wel niet moest verven omdat er eten, handjes, stift of dierenpootjes opzaten. Het leuke is met deze verf dat je het kan schoonmaken met een vochtige doek. En geloof mij, het werkt echt, ik heb het goed uitgeprobeerd met de modderige kattenpootjes van onze kat Buddy. Want ja ik wil wel even testen of het echt zo is voordat ik het jullie promoot. Je hoefde ook niet te boenen, het ging er heel gemakkelijk van af. Hieronder de voor en na foto. Ik denk dat heel veel mensen met kinderen en dieren wel blij van deze reinigbare verf worden.

Deze blog is tot stand gekomen in ism met Histor.

 

 

 

 

2 reacties

  1. Wat een mooie kleuren! Het eindresultaat mag er wezen. Ik heb wel een van reinigbare muurverven gehoord, maar wist niet of het ook echt iets kwalitatiefs was. Ik ben wel heel erg benieuwd of het ook echt werkt! Maar als je zegt dat het makkelijk te verwijderen is, dan wil ik het ook eens proberen! https://www.onlineparketshop.nl/

Geef een reactie

0