Sneak Peek slaapkamer

Een paar weken geleden ben ik begonnen met onze slaapkamer. Want ik had het leuke idee om met onze slaapkamer te verkassen naar de 1e verdieping. Maar jaaaa… ik zou Yvonne niet zijn als ik alles maar ook echt alles tegelijk wil doen. En daar bedoel ik mee… 2 slaapkamers en een gamekamer, woonkamer. Ik denk dat ik nu lichtelijk een burn out heb, hihi. Waar ben ik aan begonnen. Normaal ben ik zo klaar met waar ik mee bezig ben.  Maar ik was even vergeten hoe druk ik het ook altijd heb. Ik werk namelijk ook nog 2 dagen in de week en daarbij heb ik mijn fotografie en interieurstyling ook nog. Tja, in mijn hoofd heb ik heul veel tijd. Maar in de werkelijkheid  is dat natuurlijk niet zo. Ik zei laatst tegen iemand: “dat ik 8 dagen per week” whaaa 8 dagen per week? Mocht ik willen. Ik prop 8 dagen in 1 week, dat bedoelde ik zeker. En het liefst ben ik tot midden in de nacht met van alles bezig. Oké maar nu even weer terug naar onze slaapkamer. Ja die kamer begint een beetje vorm te krijgen, thank god! Daarom was ik ook erg blij met de lamp die ik van  Dutch Home Label kreeg van  Dutchsteel . Weer iets wat ik kon afstrepen.

 

Ken je dit merk nog niet? Dan zou ik zeker even een kijkje gaan nemen op deze site www.dutchhomelabel.nl.  Stoere, industriele, lampen met een robuust uiterlijk in een nieuw jasje. Ik heb de lamp Dean mogen ontvangen. Met deze hanglamp krijgt je interieur direct een authentieke industriele uitstraling. De lamp voelt ook zwaar aan waardoor het ook echt het industriele gevoel geeft.  De lampen  zijn verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren, staal blauw, staal groen, staal grijs en staal zwart. Over de details  is zeker nagedacht. Dutchsteel heeft deze lampen helemaal eigen gemaakt. Ook leuk om 2 boven de eettafel te hangen of  1 in een stoere kinderkamer. Ik mag nu ook een kortingscode weggeven: code: yvonne. Vanaf een besteding vanaf 50,- krijg je 10% extra korting.

Deze lamp past dan ook perfect in ons interieur. Dat stoere en robuuste, daar hou ik echt van. Ik vind hem ook echt mooi boven ons bed hangen. En..? Wat vinden jullie er tot nu toe van? Ik ben erg benieuwd wat jullie er van vinden. Jullie moeten nog even wachten op het eindresultaat van de slaapkamer. Volgende week laat ik meer zien.

xxx

 

10 reacties

 1. Mooie kleuren!
  Met een paar kleine aanpassingen kan ik dit ook wel toepassen in mijn slaapkamer.
  Deze week eens beginnen aan de plunjezak kussens …:-)

  • Dank je wel. Het beddengoed heb ik bij de H&M vandaan.
   Ik zal volgende week in mijn blog vertellen waar alles precies vandaan komt. Want deze vraag krijg ik geregeld 😉

 2. Wow, ik vind je slaapkamer nu al tof! Inderdaad een gave lamp en daarnaast ben ook echt weg van hoe je je bed hebt opgemaakt. Beetje messy, niet te strak. Stoere, grove en aaibare stoffen in mooie kleuren. Super mooi! Vertel je in je slaapkamer blog ook waar je je beddengoed, kussens en plaids vandaan hebt? 🙂

Geef een reactie

0