“Spiegeltje, spiegeltje aan de wand”

Ik ben gek op spiegels, altijd al geweest. Bij ons in huis hangt er op elke kamer wel een spiegel of meerdere spiegels bij elkaar. Elke spiegel waar ik langs loop kijk ik altijd even of alles nog goed zit en of ik geen snot uit mijn neus heb hangen en dat mijn lippie er nog goed opzit. Ben ik ijdel? Ja heel erg zelfs en daar durf ik best wel voor uit te komen, niks mis mee. Dit is iets wat ik altijd al heb gehad en altijd wel zal blijven.

Een spiegel waar je jezelf helemaal in kan zien

Wat ik altijd al graag wilde hebben is een hele grote spiegel, zo’n spiegel waar je echt helemaal jezelf kan zien. Hoe meer hoe beter toch, hihi. Daarom was ik heel erg blij dat ik een mooie spiegel bij Usi Maison mocht uitzoeken. Ze hebben een groot assortiment met verschillende spiegels in alle soorten en maten, je hebt prachtige barok spiegels, klassieke spiegels, moderne spiegels en Deknudt spiegels. Dus de keuze is enorm. De spiegels zijn van prachtige kwaliteit en hebben handgemaakte lijsten. Dat maakt deze spiegels ook zo mooi en uniek.

Ik zag meerdere spiegels die ik heel erg tof vind. Ik heb wel getwijfeld tussen een mooie barok spiegel of de spiegel die ik nu heb uitgekozen. De barok spiegels zijn echt zo ontzettend mooi. Een tijdje terug zag ik de barok spiegel bij @Andrea_groot op haar Instagram en was er gelijk verliefd op. Het staat echt prachtig bij in haar interieur. Zij laat goed zien dat je zo’n spiegel juist kan combineren met verschillende stijlen bij elkaar en dat maakt het juist zo tof. Dit is trouwens ook een super leuk account om te volgen. Ze heeft zelf ook een blog www.livinghip.nl .

Ik noem het mijn selfie spiegel

Natuurlijk heb ik uiteindelijk een mooie grote gevonden die perfect in ons interieur past, de houten spiegel Cockayne. Een knoeperd van 80×180 cm en ik noem het mijn selfie spiegel, waarom? Je kan zo goed jezelf erin zien. Het is een prachtige geslepen spiegel met een houten lijst en is verkrijgbaar in verschillende maten.

Er zijn meerdere plekken in huis waar ik deze mooierd kan ophangen, maar ik heb gekozen voor de plek bij de eetkamertafel omdat hij hier het mooiste tot zijn recht komt. Wist je trouwens dat een grote spiegel de ruimte groter kan laten lijken? Spiegels, ze zijn praktisch maar tegelijkertijd staan ze decoratief ook nog eens mooi.

En weet je wat nu zo leuk is? Ik mag namens Usi Maison deze mooie grote van 80×180 cm weggeven. Dat is toch ontzettend tof!!!! De winactie staat op mijn Instagram. Hoe je hier kans op kan maken?

  • Volg @usi_Maison en @yvonne_kwakkel
  • Tag onder mijn IG post 2 vrienden die dit ook zouden willen winnen
  • Zet erbij waarom jij nu deze spiegel zou moeten winnen
  • Delen zou erg gewaardeerd worden met onze namen erbij en vermelding van de winactie
  • Vrijdag 1 mei wordt de winnaar bekend gemaakt

Dankjewel voor het lezen?

Liefs,

Yvonne

*Deze blog is tot stand gekomen ism Usi Maison

2 reacties

Geef een reactie

0