BePureHome stijlvol maar ook stoer

 “Favoriet interieur merk”

Er zijn bepaalde interieur merken die ik echt heel gaaf vind en waar ik ook een paar dingen van heb en nog wel meer van zou willen hebben. Het merk BePureHome is een trendy, hip, stoer merk met ook een beetje luxe. En dat vind ik zo leuk van dit merk, het is een mix en match en daar hou ik echt van. Ze verkopen niet alleen meubelen zoals banken, kasten, tafels, stoelen maar ze hebben ook woonaccessoires zoals lampen, kandelaren, kussens en nog veel meer.

Ik denk dat de meeste BePureHome kennen van de bekende rodeo bank. Zelf heb ik de velvet variant en ben daar tot de dag van vandaag nog steeds super blij mee. Het is een bank wat heel erg lekker zit en behoorlijk lang is. Echt een bank om op neer te ploffen. En dat lukt zelfs met 5 personen. Soms zit Sander in de ene hoek en ik op de andere hoek en dan zeg ik wel eens “maar toch voel ik een afstand” hihi. Ik had zelf gekozen voor de roestbruine versie. Een kleur wat je nog niet veel ziet. Het is ook best een opvallende kleur, dus begrijp wel dat nog niet iedereen dit aandurft. Zelf hou ik van iets gedurfder en anders. De bank staat heel goed in een chic interieur maar ook in een industrieel interieur zal hij tof staan. Eigenlijk vind ik dat deze bank bij verschillende woonstijlen zal staan. Zoals ik altijd zeg “durf te combineren”.

“Elegant bij stoer”

Mijn laatste aankoop van BePureHome is de messing sidetable Goddess uit de nieuwe collectie. De sidetable is van metaal en glas en heeft een mooie messing laag er overheen. Zelf hou ik heel erg van messing artikelen. Het is een elegante sidetable die heel makkelijk te combineren is bij de rest van mijn spullen in huis. Een sidetable zoals deze is makkelijk toe te passen in verschillende woonstijlen. Het fijne van een sidetable vind ik dat ze op heel veel plekken makkelijk toe te passen zijn en dat komt omdat ze niet rond zijn.  Een prachtig meubelstuk voor tegen de muur in de woonkamer of misschien zelfs in de gang.

Ik denk dat dit niet het laatste meubelstukken zijn die ik van BePureHome zal hebben, want ik ben echt fan van dit merk. En de prijzen? Het varieert een beetje, sommige dingen wat duurder maar sommige dingen vallen best wel mee. En anders de kortingen in de gaten houden bij verschillende winkels of online shops, want dit merk wordt bij heel veel winkels en online shops verkocht.

Bedankt voor het lezen en tot de volgende.

Liefs,

Yvonne

 

 

 

Geef een reactie

0