Tulum Tulum

Vakantiegevoel

Iets wat wij elk jaar doen en een traditie is geworden, is lekker met de kids uiteten gaan zodra hun zomervakantie begint. Iets waar ze ook erg naar uitkijken en leuk vinden om te doen. En omdat ik altijd graag bij verschillende plekjes wil eten, was ik nu weer op zoek naar een leuke nieuwe hotspot waar ik nog niet was geweest. Ik kreeg een hele leuke tip van iemand die ik ken en daar vaste klant is 😉 En nu begrijp ik ook waarom. Het is een heerlijk plekje en je hebt het gevoel dat je in een leuke tent op Ibiza bent. Vooral met de temperaturen die wij de laatste weken hebben. Ik heb het over de de leuke strandtent Tulum Tulum in Noordwijk. Een mooie strandtent aan zee. Er hangt een ontspannen en relaxte sfeer met leuke muziek.

Afgelopen zondag was het een mooie dag om aan zee te gaan eten en zijn we naar Tulum gegaan. We hadden om 8 uur gereserveerd. Het is ook wel verstandig om te reserveren want het is een populaire strandtent. En je wil niet voor niks komen. Je kan gewoon online reserveren. Wij waren er iets eerder rond half 7. En zijn toen eerst op een andere plek van Tulum iets gaan drinken. Een plek waar loungebankjes en stoelen in het strand staan met prachtige parasols. Ik kreeg er echt het vakantiegevoel van. Even wat anders zo’n gave parasol heb ik ook besteld bij Ibizaoutdoor. Binnenkort kan ik deze ophalen. Ik ben zo benieuwd hoe deze in onze tuin gaan staan.

De inrichting is prachtig

Om 8 uur zijn we naar de plek naast ons gegaan en kregen we een perfect plekje buiten waar we uitzicht hadden over de zee. En dat is nou precies wat ik wilde. Daar vertel ik jullie zo meer over. Ondertussen had ik gevraagd of ik een paar foto’s binnen van de inrichting mocht maken. Gelukkig mocht dat. Want jongens wat ziet het er hier binnen toch mooi en gezellig uit. Wat een sfeertje. En dan te bedenken dat je dit kan afhuren vanaf 80 personen. Leuk voor als je gaat trouwen of gewoon iets anders wil vieren. Nou dan heb je een top locatie hoor. De combinatie van natuurlijke materialen en planten zijn prachtig. En even serieus…..dat bed, is het niet geweldig!!! Nou ik ben verliefd.

Het eten

Wat ik vergeten was te vragen bij de reservering of je bij hun ook glutenvrij kon eten. Maar gelukkig was dit helemaal geen probleem.  Je geeft aan wat je lekker vindt wat je op de kaart ziet staan en dan kijken zij of het ook glutenvrij gemaakt kan worden. Ik had de steak met maïs en zoete aardappelen besteld en de boys hadden een grote hamburger, waar je ook frietjes bij kreeg. Heerlijk vonden ze het. Je kan hier ook rustig met kleine kinderen eten, want gewoon een patatje met een snack hebben ze ook. Een aanrader is echt om de steak te bestellen die ik heb gegeten, want deze was echt heel erg lekker. Zo lekker mals.  Ik heb er van genoten en vooral in combinatie met die zoete aardappel.

Het uitzicht

Wil je een keer je lover op een romantische date meenemen, dan zou ik zeker een keer hier naar toe gaan. Want dit uitzicht heb je zodra de zon onder gaat. Is het niet prachtig!! Ik kreeg een dekentje van de serveerster en het kacheltje naast ons ging aan. De kindjes waren op dat moment even van tafel en was ik even alleen met Sander. Ik vond het echt een romantisch momentje voor ons twee. Een moment dat je beseft dat het de kleine dingen zijn die je happy maken, een moment dat je denkt “Nederland heeft ook wel mooie plekjes”, een moment dat je geniet van je gezin. Dit zijn dus van die momentjes waar ik heel erg gelukkig van word. Dit is zeker een plekje waar ik nog vaker terug zal komen. Voor meer informatie kan je een kijkje nemen op de site van www.tulumtulum.nl of je check hun Instagram

Wat ik nog als tip wil meegeven als je met kinderen uiteten gaat en vooral met de leeftijd van mijn kids of iets jonger, neem een pakje kaarten mee. Wij vinden het niet leuk als de kinderen de hele tijd op hun telefoon zouden zitten. Al jaren nemen wij een pakje kaarten mee naar restaurants en dan gaan ze met z’n 3e kaarten.

Dank je wel voor het lezen van mijn blog.

Liefs, Yvonne🖤

 

4 reacties

Geef een reactie

0