Veilig voelen in je eigen huis

De donkere dagen zijn er weer, de dagen zijn korter. Dit is de tijd dat de inbrekers hun slag slaan. Voel jij je veilig in je huis? Of wil je je veiliger in huis voelen? Dan is dit misschien iets voor jou. Met het alarmsysteem van WoonVeilig + accessoires en de philips Hue verlichting is jou huis 24/7 per dag beveiligd. Zo voel je je veilig in je eigen huis met deze donkere dagen. Op de site vind je nu ook een voordeelbundel WoonVeilig Alarmsysteem + Philips Hue verlichting. Normaal is dit pakket €458,- en nu €299,-

Ik heb eerder een blog geschreven over de voordeelbundel van WoonVeilig. Ik zal nog even in het kort uitleggen wat het WoonVeilig systeem is. Het is een draadloos alles-in-een alarmsysteem om je huis of je kantoor mee te beveiligen. Het systeem is uit te breiden met maar liefst 160 slimme sensoren. Je kan het starterskit uitbreiden tot 50 lampen van Philips Hue. Dat vind ik juist zo mooi dat je de lampen van Philips Hue aan dit systeem kan koppelen. Dit allemaal is te bedienen met de Philips Hue app en de WoonVeilig app. Het WoonVeilig systeem is ook uit te breiden met meerdere accessoires, nu mocht ik 1 van deze accessoires uitproberen en dat is de HD buitencamera.

“Buiten camera zelf monteren”

Ik zou dit wel even zelf gaan installeren. Nou ik moet jullie eerlijk bekennen dat het mij zelf niet lukte, maar ik ben zo’n persoon die het wel altijd zelf wil proberen totdat je bijna het product door de kamer gooit omdat het zelf niet lukt. Ik ben hier ook niet zo handig in en ik heb hier ook de ballen verstand niet van en geen geduld. Na enige tijd zelf te hebben zitten klooien, belde ik toch maar WoonVeilig op. Wel fijn dat je ze zelf ook kan bellen als je er niet uitkomt. Ik werd heel erg vriendelijk geholpen aan de telefoon door ene Maarten en ik had wat dingen veranderd wat het misschien zou kunnen zijn. Maar omdat ik weg moest had ik het nog niet gelijk getest. Dus ik dacht dat het nu wel goed was.

“En toen ging het alarm af”

Ik moet jullie even een grappig verhaal vertellen. Ik had per ongeluk ergens opgedrukt via mijn app en hoorde een paar keer een piep geluid, maar dat bleek het alarm te zijn,  omdat wij deze op een andere plek gingen hangen zaten ze weer in een doos. Het piep geluid was weg en nietsvermoedend ging ik lekker shoppen. Later kreeg ik een melding op mijn telefoon van WoonVeilig dat het alarm was afgegaan. Dat is zo mooi van het systeem, je krijgt via je telefoon een melding als het alarm is af gegaan. Ik dacht “kan niet want ik heb het alarm niet aangezet, toch?”.

Later op de avond kom ik thuis, zegt Sander “het alarm ging af en dat was een herrie, de katten zaten bijna in de gordijnen en ik wist de code niet meer. Dus heb ik de stekker van alles eruit getrokken” En ik dacht “fijn schat, kan ik alles weer opnieuw installeren”. Op dat moment zegt mijn zoon die ook thuis was toen het alarm af ging “ik weet de code wel”. Serieus!! Tja, als de wifi het op zo’n moment gewoon doet, komen ze niet achter de computer vandaan, hihi.

 

“Top service”

De volgende dag ben ik het weer gaan proberen en kwam ik er natuurlijk weer niet uit. Ik begreep er niks van, want ik had alles gedaan wat ik moest doen. Wat kon het toch zijn? Toch maar weer WoonVeilig opgebeld en gelukkig kreeg ik Maarten de vriendelijke meneer van gisteravond weer aan de telefoon en hoefde ik niet mijn hele verhaal weer te vertellen. Ik zei “Ja ik ben er weer!!” lachend. Ik kan je vertellen dat Maarten mij nogmaals weer top heeft geholpen tot het lukte. Hele goede service vond ik het en wat een geduld. Het was een gezellig telefoongesprek. En weet je waarom hij het uiteindelijk niet deed? Verkeerde wifi code ingevoerd. Dom he, hihi. Ja dan doet ie het ook niet. Het is dus eigenlijk helemaal niet moeilijk om te installeren als je de goede wifi code invoert heb je zo alles geïnstalleerd. Alles was gewoon goed geïnstalleerd maar je moet wel de goede gegevens invoeren, hihi.

“Mooi systeem”

Het beeldkwaliteit van de buitencamera is echt mooi scherp (HD 1080P) inclusief active shutter voor helder en haarscherp beeld zowel overdag als s nachts. De beelden zijn te bekijken met de WoonVeilig app en via je online Account. Grote kijkhoek en inclusief ingebouwde nachtzicht infrarood schijnwerpers tot op 20 m. Er zit een ingebouwde microfoon in. De camera is zowel bedraad (met ethernetkabel) als draadloos (met WIFI te gebruiken. De camera is geschikt voor zowel binnen als buiten. Hij is weerbestendig (IP66) dus in de tuin te installeren. Het is makkelijk zelf te installeren.

 

“Winactie”

Op de site van WoonVeilig staat ook een winactie. Het enige wat je hoeft te doen is een prijsvraag in te vullen. Je maakt kans op:

  • 1x WoonVeilig-Philips Hue voordeelbundel t.w.v. €458,-(bestaande uit het slimme WoonVeilig Alarmsysteem + Philips Hue Starterkit)

Ik heb begrepen dat ze bij de test een paar hints geven. Succes en wie weet win jij dit geweldige pakket. Let op: meedoen aan deze winactie kan t/m 10 december 2018. De antwoorden van de prijsvraag en de winnaar zullen op woensdag 12 december 2018 via de website van WoonVeilig bekend gemaakt worden.

 

Heel veel succes met de winactie.

Bedankt voor het lezen.

Liefs,

Yvonne

*Deze blog is tot stand gekomen ism WoonVeilig en First

 

 

Eén reactie

Geef een reactie

0