Verschillende vloerkleden van Tapeso

Een kleed bij je eethoek of woonkamer

Kleden zijn bijna niet meer weg te denken in ons interieur. Ik denk dat bijna iedereen er wel 1 ergens in huis heeft liggen. Ze zijn er in verschillende soorten en maten. Je hebt de rechthoekige, vierkanten en ronde. Sommige gebruiken een kleed decoratief en andere juist voor een functie. Ik vind zelf een kleed altijd sfeer aan je interieur toevoegen. Een kleed hoeft niet altijd alleen maar bij de zithoek te liggen maar is ook erg leuk bij je eethoek. Dit is iets wat je steeds meer ziet. Maar neem dan wel een kleed waar de stoelen met al hun poten op kunnen staan. Maar hoe bepaal je welk kleed bij je interieur past? Waar moet je op letten? Als je besloten hebt waar je een kleed wil hebben dan moet je nog bepalen hoe groot je een kleed wil hebben. Meet altijd voordat je gaat shoppen de ruimte op want zo kan je bepalen of het kleed wat je hebt gezien ook daadwerkelijk in je ruimte zou passen. De kleur van het kleed bepaal je aan de hand van de kleuren die je in het interieur hebt.

Verschillende kleden mogen fotograferen

Sinds kort heb ik een hele leuke samenwerking met Tapeso vloerkleden. Ik fotografeer geregeld vloerkleden voor dit verjongende bedrijf. Dit is iets wat ik erg leuk vind om te doen en ook uren mee bezig kan zijn. Ik kan dan mijn passie fotograferen en stylen combineren. Tapeso stuurt mij verschillende kleden op die ik dan kan stylen in mijn interieur om er dan vervolgens mooie productfoto’s van te kunnen maken. Op deze manier kan ik gelijk zien wat ik nog meer leuk vind staan qua vloerkleden in ons interieur.

Voor een leuke prijs een mooi kleed

Ik vind het groene kleed wat je hierboven ziet ook erg mooi. Vooral de combinatie met de roestbruine kussen en plaid. Een combinatie waar ik zelf erg van hou. Warme kleuren gecombineerd met het hout. Dit is een kleed wat ik zeker in mijn interieur zou kunnen toepassen. En wat ik nou zo leuk vind aan deze kleden? Ze zijn niet duur. Super cool toch! En dat is wat ik nou zo leuk vind aan Tapeso vloerkleden. Je vind op de site verschillende prijzen kleden. Maar wat mij opviel is dat het allemaal betaalbare kleden zijn. Zelf koop ik nooit een duur kleed want ik hou nog wel eens van veranderen (zoals de meeste). En dat zou ik minder snel doen als ik een duur kleed zou hebben liggen.

De vanaf prijs voor deze kleden zijn €36,90. Dat is toch een fijne prijs. Voor deze prijs wil je nog wel eens wisselen. Het vloerkleed is er in verschillende kleuren. Wil je weten welke kleuren er nog meer zijn dan zou ik bij www.tapeso.nl op de site gaan kijken. Het is een laagpolig kleed, gemaakt van het materiaal polypropyleen en heeft een slijt/kleurvaste pool. Je vind de vloerkleden onder het kopje Vintage

Ruim assortiment met verschillende kleden

Tapeso heeft een ruime collectie kleden. Dus voor ieder wat wils. Dan moet je denken aan hoogpolige, vintage, patchwork, modern, oosters maar ook kleden voor buiten. Over dat laatste ga ik jullie binnenkort iets heel erg leuks vertellen. Spannend, spannend, spannend! Iets waar we al even mee bezig zijn.

Ik vind de collectie vintage kleden met een subtiele glans ook erg stijlvol. Een zacht aaibaar kleed met een sjieke uitstraling door de subtiele glans. Deze collectie is iets duurder dan de andere. Maar wel echt super mooi en het geld zeker waard. De vintage kleden passen perfect in het industriële interieur van nu. En ook heb ik van deze vintage kleden een aantal mogen fotograferen. Zo zie je wat een ander kleed met je interieur kan doen. De kleden zijn allemaal bij mij thuis gefotografeerd en toch lijkt het anders.


Verbaasd over hoe het staat

Ik was vooral verbaasd over het blauwe kleed. Nooit verwacht dat ik deze mooi zou vinden staan. Maar eigenlijk staat hij heel erg leuk. Vooral in combinatie met de industriële meubelen. Maar ook leuk als je een mix and match in huis hebt. Ik heb het wel eens vaker gezegd “soms moet je gewoon iets proberen en dan zul je verbaasd staan hoe het staat”. Ik ben benieuwd welke jullie het leukst vinden staan. Ik zou het leuk vinden als je een reactie hieronder zou achterlaten.

Bedankt voor het lezen!

Deze blog is tot stand gekomen ism Tapeso

 

 

2 reacties

  1. Mooie kleden!
    De blauw groene is echt heel gaaf!

    Afgelopen week heb ik een bak koffie over ons kleed laten vallen dus ik ga zeker een kijkje nemen op de site!
    Dankjewel voor je inspirstie en blog!

Geef een reactie

0