Waar koop jij je kleding?

Dit is een vraag die ik geregeld krijg van mensen op Social Media. Super leuk dat ik daar ook mensen mee kan inspireren. Ik hou niet alleen van alles wat met het interieur te maken heeft, maar ik ben ook gek op kleding, hoeden, petten, schoenen, tassen, sieraden, make up. Een hele lijst heb ik waar ik van hou. Ik hou echt van dat tutten, dit is iets wat ik al vanaf kleins af aan heb. Vroeger keek ik altijd met bewondering naar mijn moeders naaldhakken in de kast met mooie jurkjes en sieraden.

Koop ik dure kleding?

Ik ben eigenlijk helemaal niet zo’n merk type, of gezegd een duur merk type. Ik vind het juist altijd leuk om voor weinig heel veel leuke dingen te kopen, vooral omdat ik snel uitgekeken ben. Heel soms zit er is iets tussen wat ik zo graag wil en dan toevallig een merk is. Maar dan zijn het geen Gucci merken of zo hoor, hihi. Dat vind ik zonde van mijn geld. Besteed ik liever aan een weekendje weg of zoiets.

Sorry, ik koop veel online

Eigenlijk is het niet goed van mijzelf en voor de winkels, maar ik koop heel veel online. Dat komt omdat ik weinig tijd heb om echt uitgebreid te gaan winkelen. Voor de kids ga ik meestal wel winkelen en maken we er een uitje van, maar voor mijzelf alleen doe ik dat eigenlijk nooit. Ik ben echt zo iemand die iets online voorbij ziet komen en gelijk op de website gaat kijken. Influencers kunnen mij heel makkelijk laten kopen en vooral als het niet duur is.

Welke webshops vind ik leuk?

Er zijn best wel veel webshops die ik leuk vind. Voordat ik online ga shoppen pak ik een kop thee en wat lekkers en ga ik lekker zitten op de bank met mijn Tel of iPad . Heerlijk vind ik dit, echt zo’n momentje voor mijzelf. Oke ik dwaal af, ik zal een aantal leuke betaalbare webshops op een rijtje voor jullie zetten:

 1. www.bymusthaves.nl
 2. www.loavies.nl
 3. www.comegetfashion.nl
 4. www.themusthaves.nl
 5. H&M
 6. www.zara.com
 7. www.musthavedistrict.nl
 8. Nakdfashion
 9. Bershka
 10. Primark
 11. Shein (Valt wel kleiner)
 12. www.milamoon.com

Als ik wel naar de winkels ga vind ik het heerlijk om in van die goedkopen winkeltjes te struinen. Zo had ik laatst in een winkeltje in Almere een super leuk jurkje voor maar €10,- . Dus houd ook van die kleine shops in de gaten.

Ik hoop dat jullie er iets aan hebben en het net zulke leuke shops gaan vinden als dat ik het vind. En het leuke van de meeste webshops is die ik in mijn blogpost heb genoemd is dat ze steeds weer iets vernieuwen in de webshop. Dus hou het vooral in de gaten. Mocht je voor mij nog een leuke webshop weten dan hoor ik het graag en laat het vooral hieronder weten. Misschien ben ik er zelf nog wel een paar vergeten, maar deze kwamen nu bij mij naar boven.

Liefs,

Yvonne

2 reacties

 1. Ik zie vaak leuke dingen bij shein,maar heb daar nog nooit besteld omdat ik wel eens niet zulke goede dingen over de levering. Wat is jouw ervaring?

Geef een reactie

0