Waar vindt je een leuke klok

Een klok. Niet iedereen heeft er 1 in zijn woonkamer hangen. En dat herken ik ook wel. Mensen vonden het ook altijd irritant dat ze bij mij geen klok zagen. Ik denk dan “gezelligheid kent geen tijd mensen!” Tenzij ze het niet gezellig vinden en snel weg willen, hihi. Ik kon ook nooit een geschikte klok voor in mijn huis vinden. Er zijn zoveel klokken verkrijgbaar. Het is ook iets waar je tegenaan moet lopen. En omdat het een item in huis is wat gelijk opvalt wil je wel een mooie die in je interieur past.

Maar ik heb er niet 1 maar drie gevonden. Een tijdje geleden zag ik bij DKW woonvision 3 verschillende klokken voorbij komen op hun instagram. Ik was op slag verliefd.  Ik had er gelijk een beeld bij waar ze moesten hangen. Maar toen ik bij hun op de website www.kleine winst.com ging kijken, zag ik veel meer leuke klokken. Zoveel keus ook. Klokken in verschillende stijlen en voor verschillende stijlen interieurs.

Maar de mooiste vond ik toch wel de klok met de draaiende tandwielen in het midden. Een echte eyecatcher in je huis. Een stoere klok met een industrieel uiterlijk die zeker gezien mag worden. Daarom heb ik de klok midden in mijn woonkamer hangen boven de bank. Want dan valt hij zeker op. De tandwielen hoor je wel een beetje draaien maar dat vind ik juist wel wat hebben. Het geeft gelijk zo’n industriele sfeer aan je woonkamer. Alsof je in een oude loods bent. Maar ik moet zeggen dat ik het al niet eens meer hoor. Je kan de klok natuurlijk ook zonder batterijen decoratief ophangen. Er staan meerdere verschillende klokken op de website die draaiende tandwielen hebben. Het leek mij ook wel een leuk idee om 3 klokken bij elkaar te hangen. Waarom? Omdat ik wel van iets anders dan andere hou en graag iets uitprobeer.  Maar dat wisten jullie waarschijnlijk al. Binnenkort maar weer wat gaten boren.

De formaten van deze klokken zijn ook perfect.  Ik hou niet van kleine klokjes, want die vallen weg op een grote wand.  Je zou ook een kijkje in de winkel DKW woonvision in Oldebroek kunnen nemen. Dan kan je de klokken in het echt bewonderen. Ik heb het al eens eerder gezegd dat het een echte aanrader is om even in de winkel rond te struinen. De winkel is groot met fijn personeel die je graag willen helpen. Het staat allemaal zo opgesteld dat je er zeker inspiratie van krijgt. En wie weet loop je mij binnenkort daar tegen het lijf. Binnenkort meer.

liefs mij

 

 

 

 

Geef een reactie

0