Wel of geen kerstboom?

Ik hou zo van de kerst. Jullie ook? Een feestdag met gezelligheid, cadeautjes, lekker eten. En niet vergeten de leuke kerstliedjes. Kerst is mijn favoriete feestdag. Ik kijk er altijd erg naar uit. De voorbereidingen zijn bij mij al in volle gang. Kijk al een tijdje om mij heen wat ik wil. Ik doe al veel ideeën op. Elk jaar is mijn kerstboom dan ook anders. Dit jaar wil ik geen kerstboom opzetten. Ik wil iets anders. Nou was ik vorige week bij DKW woonvision om 2 kamers te stylen voor de Warm Winter Days op 28, 29, 30 nov en 1 Dec. Ik kan jullie vertellen dat dit hele leuke dagen zijn met Kerstpoppen die rondlopen en nog veel meer. Mocht je tijd hebben dan is dit wel een aanrader om naar toe te komen. Ik ben daar zelf 29, 30 nov en 1 dec.  Maar nu weer terug naar mijn verhaal. Toen ik daar dus van de week bezig was, zag ik hele leuke boompjes met lichtjes staan. Ik dacht “dit is leuk ipv een kerstboom”. Ik had gelijk een leuk idee over hoe ik de boom wilde stijlen. Het is een boom met witte nep sneeuw en lichtjes. De lichtjes zitten mooi in de boom verwerkt. En er zit een lang snoer aan. Dat vind ik zelf altijd erg fijn.

Wat heb ik uiteindelijk met de boom gedaan? Hoe heb ik de boom gedecoreerd? Dat ga ik jullie nu laten zien en vertellen. Je hebt dennentakken nodig. Wat mooie kerstballen. Meer niet. Ik hou er van dat ik aan iets begin wat zo klaar is. Het moet bij mij niet zo lang duren voordat het af is. Oja, de boom hebben ze bij DKW woonvision in verschillende maten. Dus je kan ook nog voor een kleinere kiezen. En de kerstballen zijn ook van DKW woonvision. Want deze vond ik wel erg stoer. Ze zijn groen en sommige hebben een roestige look. Dat past perfect bij mijn stijl in huis.

Ik heb de dennentakken tussen het boompje gevoegd. Hierdoor lijkt het net een echte boom met dennentakken. En geeft het toch de sfeer die ik altijd creëer met mijn planten. Ik hou van dat groene van de planten. Dus ik wilde dat ook in deze boom hebben. En wat staat het toch leuk. Als de lichtjes niet aan zijn vind ik de boom ook erg mooi. Ik heb voor de foto’s de kerstballen in de boom gedaan. Maar omdat ik dat nu nog te vroeg vind heb ik ze na de foto’s maken er wel weer uitgehaald. En zonder is hij ook echt heel gaaf. Hij valt nu echt op in ons huis. Het staat heel erg gezellig. Misschien dat ik na de kerst wel een andere echte boom in huis ga zetten. Dat is weer eens wat anders dan al die groene planten in mijn huis. Maar dat zien we dan wel weer.

En om het af te maken heb ik mijn hert Berta weer opgehangen. Deze past bij de wintersfeer. Zo zien jullie maar dat je niet altijd een kerstboom hoeft neer te zetten om een kerstsfeer te creëren. En ik was binnen 15 min klaar. Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik vaak 2e kerstdag in de avond alles opruim. Erg he? Dank jullie wel voor het lezen.

Liefs, Yvonne

#spon

18 reacties

    • Hi, ik denk dat ze de boom alleen in de winkel verkopen. Lang niet alles wat ze in de winkel verkopen staat op de site ;-). Mocht je niet ver weg wonen dan is een bezoekje zeker een aanrader. 🙂

Geef een reactie

0