Wereldse woonweken bij Xenos

Oktober de woonmaand

Het is jullie vast niet ontgaan dat oktober in het teken van de woonmaand staat, ook de Xenos doet hier aan mee en heeft de wereldse woonweken. Misschien hebben jullie de nieuwe folder al gezien. Hierin staan een aantal verschillende woonstijlen. Wil jij je woonstijl ontdekken dan heeft Xenos nu ook een woontest die je kunt doen in de hele maand oktober. Dit is een test die je online kan afnemen op xenos.nl/ontdekjouwstijl of je kunt de test in de winkel invullen. ALs je dit tijdens de georganiseerde woonshopping uren doet die Xenos speciaal heeft georganiseerd op elke woensdag en zaterdag in oktober tussen 09:30 en 11:30 dan zou je eventueel gelijk stijladvies kunnen krijgen van de Xenos woonshoppers. Deze kunnen je dan verder helpen. En daarna krijg je een leuk extraatje voor het invullen van de test.  Na het maken van de woontest ontvang je een kortingscode van 20% die je kan besteden op jouw favoriete woonitem. Deze code is de hele maand november te gebruiken op 1 artikel.

De vier woonstijlen die je voorbij ziet komen zijn:

 1. Urban Nature is de trend voor veel groen in huis, het is een woonstijl waar je de natuur echt letterlijk in huis haalt. Een verzameling van planten en natuurlijke materialen en botanische prints. Deze trend duurt al even en blijft ook nog wel even.
 2. Romantic Paris is een trend wat je nu steeds meer gaat zien. Een romantische stijl met veel bloemen en kleur gecombineerd met chique accenten
 3. A touch of Marrakech, deze stijl is kleurrijk met mooie stoffen en prints. Veel kaarsen en prachtige accessoires in het zilver en koper.
 4. New York loft een stoere, industriele en vaak robuuste woonstijl die nog steeds erg geliefd is bij vele onder ons. Een woonstijl wat niet zal verdwijnen.

Zelf hou ik van een mix and match van spullen. Ik heb dan ook een beetje de mix van industrieel, romantisch, urbun met kleur in huis. Deze combinatie vind ik erg mooi bij elkaar passen. Durf te combineren.  Wisten jullie dat je steeds meer kleur gaat zien in het interieur? Ja jullie lezen het goed, kleur is de toekomst.

Urban Nature

Ik heb een aantal wat spullen van de xenos binnen gekregen. Waaronder de Urbun nature stijl.  Met deze spullen heb ik  1 plekje gestyled zodat ik jullie deze stijl kan laten zien.

 1. Lijstje vierkant
 2. Lijstje rechthoek
 3. vaas
 4. schilderijtje groot
 5. schilderijtje klein
 6. zebra plaid
 7. groene plaid
 8. zebra kussen
 9. print kussen
 10. groene kussen
 11. kratje
 12. nep plantjes in kratje
 13. zwart gestreept mandje klein
 14. zwart gestreept mandje groot
 15. Houten tafel groot
 16. houten tafel klein

 

Romantic Paris

Zoals ik al zei is dit een stijl die we steeds meer gaan zien. Maar ik merk zelf dat heel veel nog aan deze romantische bloemenprint moeten wennen. Het is ook leuk om deze romantische stijl te combineren met het stoere industriele. Dat is de stijl die ik in ons huis heb. Lief met een stoere touch.

 1. kussen bloem
 2. kussen rood
 3. kussen pauw
 4. kussen zwart grafisch
 5. gouden kandelaar
 6. zwart draadtafeltje
 7. kaars zwart goud klein
 8. kaars zwart goud groot

De stoere New York loft

Een paar jaar geleden begon ik met deze stijl, de industriele, stoere, robuuste stijl. Een stijl wat ik zeker nog steeds erg mooi vind maar dan wel met kleur, hihi.

 1. Stolp
 2. schaal zwart gevlochten
 3. tafeltjes per 2
 4. kussen
 5. kaarsen
 6. glazen terrarium groot
 7. glazen terrarium klein

Wat kwam er bij mij uit

En natuurlijk heb ik zelf ook de test online gedaan. Ik vind dit soort test leuk om te doen, want ik ben altijd benieuwd of er bij mij uitkomt wat echt bij mij past. De uitslag bij mij klopte wel en was Romantic Paris. Hoe kan het ook anders. Dat had ik wel een beetje verwacht, want ik ben de laatste tijd gek op bloemen, fluweel, kleur. “Kleur brengt fleur” zeg ik altijd. Welke spullen heb ik zelf aangeschaft aan de hand van de test? Ik heb de bloemenkussen en vaas gekocht. Maar ik zag bij de New york loft mooie glazen terrariums en die wilde ik ook. Het zwarte met gouden kussen en rode kussen heb ik ook gehouden. Oh en om niet te vergeten de zwart gouden kaarsen. Een mooie combi van stoer en lief.

 

 1. bloemenkussen
 2. glazen terrarium klein
 3. glazen terrarium groot
 4. zwart gouden kussen
 5. rode kussen
 6. vaas
 7. zwart gouden kaarsen

Kom gezellig naar de woonshopping uren in de maand oktober van de Xenos en vraag de Xenos woonshopper om advies als je er zelf even niet meer uitkomt.

Kan je niet naar de winkel toekomen dan kan je de test online afnemen en daarna kan je doorklikken naar de bijbehorende producten in de folder.

Bedankt voor het lezen.

Liefs,

Yvonne

 

*Deze blog is tot stand gekomen ism Xenos

6 reacties

 1. Heb de test ook gedaan new York loft kwam eruit. Ik kan niet wachten opdat mijn kamer klaar is. Kan ik hem inrichten. Leuke dingen bij Xenos

Geef een reactie

0