Wie is de gelukkige

Wat hebben er toch weer veel mensen meegedaan met de winactie van mij ism Lifestyle Home Collection, super leuk en bedankt! Het zijn natuurlijk ook prachtige tafeltjes. De tafeltjes kan je overal bij neerzetten. Ze zijn niet zo groot en daarom makkelijk te verplaatsen. Ik zet vaak als ik lekker op de bank zit 1 van de tafeltjes naast mij neer. Zo hoef ik niet steeds naar voren om iets van de tafel af te pakken. Misschien ben ik wel gewoon lui, hihi.

 • Vaas paard: H&M Home
 • Vaas doorzichtig: Søstrene Grene
 • Kandelaars: Lifestyle Home Collection
 • Kleed: Karwei
 • Meubels: Presenthouse
 • Posters: Grafstad
 • Trui: Zara
 • Broek: Themusthaves
 • Theepot/mok/schaaltje: Pluk Amsterdam
 • Bank: BePureHome-Whatiship
 • Kleedje: H&M Home
 • Spiegels: BePureHome
 • Wandlamp: VanillaFly

“1 van mijn favoriete”

Zelf ken ik Lifestyle Home Collection nog niet zo heel erg lang. Toen ik hoorde dat ze al vanaf 1994 bestaan, dacht ik “waarom kende ik dit merk niet al veel eerder”. Dit merk hoort nu echt bij 1 van mijn favoriete. Ik vind het dan ook super leuk dat ik in de toekomst veel vaker met hun ga samenwerken. Ze hebben een mix and match van spullen en dat is nou precies waar ik van hou. Binnenkort mag ik een keertje langskomen om in de showroom kijken, dan kan ik gelijk de nieuwe zomercollectie bekijken. Ik ben heel erg benieuwd hoe deze er uit gaat zien. En ik krijg iets heel erg tofs van hun, iets wat ik al heel lang graag wilde. Maar dat vertel ik jullie een andere keer.

Wist je dat ze een paar winkels hebben, 2 groothandel showrooms, 45 shop in shops en meer dan 1000 verkooppunten in heel Europa. We hebben hier dus met een grote te maken. Als ik met een bedrijf ga samenwerken dan verdiep ik mij daar altijd wel in en vind het leuk om meer te weten over een bedrijf.

“Wie is de gelukkige winnaar”

Voordat ik de winnaar bekend maak, wil ik jullie nog even vertellen waar deze te gekke theepot en mok en schotel met een panter vandaan komen. Zijn ze niet super leuk? Ik vind ze echt geweldig. In de theepot kan behoorlijk wat thee, hij is best groot. Handig voor als je met zijn 2 bent. Ik heb ze bij Pluk Amsterdam vandaan.

Oke, ik zal jullie niet langer in spanning houden. De gelukkige winnaar van deze 2 toffe tafeltjes is geworden Ilona Van Schaijk (huis.vol.liefde) Super gefeliciteerd met je gewonnen prijs en ik hoop dat je er heel erg blij mee bent. Je mag mij een mailtje sturen om je gegevens door te geven en dan zorg ik er voor dat je de tafeltjes zo snel mogelijk krijgt.

Ik wil iedereen super, super bedanken voor het meedoen. Helaas kan maar 1 iemand winnen. Maar hou mijn blog/facebook/instagram in de gaten want ik heb wel eens vaker een winactie.

Bedankt voor het lezen en tot de volgende blog!

Liefs,

Yvonne

Deze winactie was ism Lifestyle Home Collection

2 reacties

Geef een reactie

0