Wie jarig is trakteert

“Een super leuke winactie”

Vrijdag 16 nov ben ik jarig en word ik 38 jaar. Ik krijg het bijna mijn strot niet uit, sorry dat ik het zo zeg. Maar jongens waar is de tijd gebleven, wat vliegen de jaren voorbij. Voor sommige klinkt het misschien niet oud maar ik vind het al wel best de oude kant op gaan, hihi. Wat is er mis met “forever jong” voor altijd 29 blijven of zo. Dat lijkt mij wel wat, top leeftijd was dat. Maar sinds ik kinderen heb en vooral sinds ik er 3 heb vliegt de tijd niet normaal snel voorbij. Jaren bijna geen tijd voor mijzelf gehad. Jaren 3 kids in de luiers gehad. Ik kan je vertellen tropen jaren waren dat. In die tijd kon ik de kids wel ouder kijken. En nu zijn ze 15, 14, 12. Hoe dan, heb ik iets gemist of zo. Maar ik kreeg van de week wel een tof compliment. Ik vertelde aan iemand hoe oud mijn kinderen waren. Volgens mij was die mevrouw in shock en vroeg: “Maar zo oud ben jij toch nog niet?” ik zei: “ik word 38 en ik was 22 toen de eerste kwam” toen zei de mevrouw: “ja maar dan nog, je ziet er zo jong uit”. You make my day mevrouw en ik voelde mij gelijk weer jonger. Botox is niet meer nodig, ik bel de arts wel af.

Maar goed ik dwaal af zoals ik meestal doe. Ja zo werkt dat in mijn hoofd, hihi. Wat ik jullie wil vertellen, wie jarig is moet trakteren en ik dacht een zakje chips daar doen jullie het niet meer voor. Dus moest ik iets leuks en groots verzinnen. Ik heb contact gehad met 5 merken of ze dit met mij samen wilde doen en daar werd super enthousiast op gereageerd.

“Welke merken doen er mee”

Jullie zijn natuurlijk wel heel erg benieuwd welke merken er mee doen en wat geven ze weg. Nou ik kan jullie vertellen dat het heel tof is. Als eerste wat ik jullie ga laten zien is deze toffe tafel van Presenthouse. Ik denk dat jullie Presenthouse nu inmiddels wel kennen, zo niet neem eens een kijkje op de site of neem eens een kijkje bij 1 van de loods5 winkels want ook daar staan de mooie meubelen van Presenthouse. Maar hoe leuk is het dat ik deze stoere tafel mag weggeven.

Zo kom ik bij de volgende waar ik echt een super fan van ben en dat is Lifestyle Home Collection. Ik kreeg bij mijn producten hun gave boek meegeleverd. En geloof mij, wat een leuke dingen staan daar in. Op elke bladzijde zag ik wel iets wat in ons interieur zou passen. In love!!! Je wordt er gewoon hebberig van. Ook vind ik dat je van dit merk wel voor ieder interieur iets leuks kan vinden. Maar wat mag ik weggeven? ik mag namens hun deze 3 toffe gouden kandelaars met kaarsen weggeven. Jullie krijgen wel de grote kaarsen, want deze paste het beste bij mij. Ze zijn mooi groot, dus kunnen ook op de grond staan.

Zijn jullie al een beetje enthousiast geworden? Ik ben nog niet klaar hoor er komen nog een paar leuke dingen aan. Wat dachten jullie dan van deze toffe grote wanddoek van HKliving? Ik vind deze zo gaaf. HKliving is ook zo’n tof merk die we allemaal wel kennen. Het doek wordt geleverd zonder lichtjes. Met de kerst voor de deur is dat met die lichtjes wel een top idee. Ik heb de lichtjes met veiligheidsspeldjes aan de achterkant vastgemaakt.

Whatiship heeft nu inmiddels meerdere winkels geopend en wat voor winkels. Ik zou zeker een kijkje gaan nemen als je in de buurt bent van 1 van de winkels. Want bij Whatiship verkopen ze meerdere grote bekende merken onder 1 dak. Ik zou helemaal gek worden als ik in zo’n winkel zou werken, mijn salaris zou ik elke maand gelijk weer kunnen inleveren. En deze 2 gave spiegels van BePureHome mag ik dan ook namens hun bij de giveaway doen. Het liefst wil ik ze zelf houden. Ik vind ze zelf eigenlijk te leuk. Ik denk dat ik ze zelf ook nog ga kopen. Want ze staan daar veel te leuk.

Als laatste heb ik iets voor de koude dagen. Mijn katten hebben er al meerdere en zijn er enorme fan van. Ik heb het over de vachtjes van Sheepy. Maar kennen jullie de stoelpads al? Deze voeg ik ook bij de giveaway. Een vachtje voor op de stoel zodat je billetjes lekker warm blijven. De vachtjes van sheepy zijn echt super mooi en staan altijd prachtig in het interieur. De stoelpad wordt geleverd in een super handige paperback die je daarna kan gebruiken als opbergzak.

“Hoe en wanneer maak je kans”

Omdat ik dit soort leuke verrassingen nooit voor mijzelf kan houden en omdat ik te hyper ben van enthousiasme, wilde ik jullie alvast de leuke spullen laten zien. Maar ik ben vrijdag 16 november jarig en dan zet ik om 18:00 uur de winactie online op mijn Instagram en dan kan je meedoen. Hoe?

 1. Volg al deze merken en mij
 2. tag 2 vrienden die dit ook zouden willen winnen
 3. Deel de winactie in jouw story en tag @yvonne_kwakkel, @presenthouse, @lifestyle_home_collection, @sheepy.cc, @hkliving, @whatiship
 4. voor extra kans reageer dan ook onder deze blog

1 iemand is dan vrijdag de 23e de winnaar van al deze spullen. Ja je leest het goed, 1 iemand wint al deze te gekke spullen.

Vrijdag de 23e maak ik de winnaar bekend op mijn Instagram.

Maar ik heb ook nog 1 vraag aan jullie, is er iets opgevallen aan mijn interieur? Ik ben benieuwd of jullie het zien.

Ik wens iedereen heel veel succes met het meedoen.

Liefs,

Yvonne

*Deze blog is tot stand gekomen ism Presenthouse, HKliving, Lifestyle Home Collection, Sheepy, Whatiship.

 

57 reacties

 1. Super leuk de nieuwe kleur op de muur! En hoe dan? Wat een te gekke winactie! Ik wilde eronder zetten voor welk product ik mee zou willen doen, maar daarna las ik pas dat het om alle producten gaat! Echt zo tof! Ik ga vrijdag zeker even reageren en wens je een fijne verjaardag!

 2. Prachtige kleur op de muur!
  En wat een leuke spullen mag je weg geven. Ik denk dat er heel veel mensen mee gaan doen haha. Ik in ieder geval ook. Alvast een fijne dag vrijdag (overigens word ik al 15 jaar gewoon 29 dus lekker vol blijven houden ;))

 3. Wat een super toffe give away meis! En natuurlijk zie ik de nieuwe kleur op je muur meteen! Je bent tegelijk jarig met mijn grote liefde dus dat lijkt me een goed teken Ik doe mee!!
  xxx

 4. Je dacht natuurlijk voor mijn verjaardag nog een andere kleur muur..mooie warme kleur. En wens je vast een gezellige verjaardag en 38 went ook hoor, en voelt echt niet anders dan 28 denk ik zo. Ik loop bijna 20 jaar voor op jouw maar voel dat echt niet, ben happy en omarm het leven en geniet. Van kleine dingen maar ook van de grotere leuke dingen zoals de winactie die je deelt met ons..super. en blijf ons vooral inspireren met je blogs en foto’s op Instagram. Groetjes Lidy (Lawinta1)

 5. 38?!!!! Wooh dat had ik je ook écht niet gegeven! Je bent zo jong zoals je je voelt zeggen ze altijd toch, maar ik snap wel dat ouder worden niet altijd even leuk is. Ik moet de magische leeftijd van 29 nog halen hahaha! Dus ik zal aan je denken dan en optimaal genieten van dat jaar!

  Jaa je nieuwe kleur op de muur! Staat stoer!

  Suuuper gave giveaway!!! Ik ga vrijdag zeker een poging wagen! Alvast een hele fijne verjaardag gewenst!

 6. Wauw, Yvonne, wat een toffe winactie! Bijna niet te geloven, zulke mooie spullen van zulke gave merken!
  Je (kwakkel)muur is prachtig geworden! Wat rustiger dan de ossenrode kleur, alhoewel ik die ook mooi vond staan.
  Ik ga vrijdag zeker meedoen met de winactie, fingers crossed.
  Fijne avond nog!
  Btw 38 is echt niet oud, hoor!

 7. Hey Yvonne,
  Wat een mooie leeftijd, ik wou dat ik nog zo jong was! Alvast van harte gefeliciteerd!! Wat heb je een ontzettend gave winactie geregeld, echt super!! Ik ga zeker meedoen!!
  En die kleur op je muur, echt heel tof!!
  Laat je vrijdag lekker verwennen door manlief en de kids!!
  Liefs, Huberdine

 8. Alvast van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Mooie leeftijd & je bent nog altijd prachtig. Van zowel binnen als buiten 🙂 Uiteraard doe ik heel graag mee met deze waanzinnige winactie zoals velen met mij denk ik 😉
  Ik ga gewoon kneiterhard duimen. Wie niet waagt wie niet wint nietwaar?! Ik wens je een gezellige verjaardag met al je dierbaren! Lfs

 9. Ja je muur! Die was meer rood/oranje toch. Hoop dat ik er niet mega naast zit nu.
  Alvast een hele fijne verjaardag! En ik ga mee doen aan je winactie!! Zo tof

 10. Yes ik zie het!! Je nieuwe muur echt prachtig! Zelf ben ik de 28ste jarig en word ik dan 28! Wie weet heb ik een beetje geluk en win in dit geweldige pakket alvast gefeliciteerd en ik hou je insta in de gaten!

 11. Wat een fantastische winactie! Hele mooie spullen. Ik vind de nieuwe kleur op de muur echt super! Ben zelf gek op donkere kleuren gecombineerd met warme materialen! Als ik mensen mijn ideale woonkamer inspiratie laat zien pak ik er altijd foto’s van jou bij! Ben al fan sinds de olijfgroene muren en cognacbanken! Sindsdien alleen nog maar meer te gekke combinaties voorbij zien komen! Ga zo door

 12. Gefeliciteerd Yvonne! Heel herkenbaar, waar blijft de tijd. Ik word over 2 maanden al 37 maar voel me ook nog niet zo oud!
  Maar als je jarig bent, hoor jij de cadeautjes te krijgen toch? Ik vind dat je er best wel 1 zelf mag houden! 😉

 13. Gefeliciteerd vandaag!!! Met je Prachtendertig! ;))
  En wat heb je weer een mooi pakket samengesteld! Ik doe zeker mee hoor voor een klein kansje!
  Geniet er lekker van vandaag!
  X Bojoura

 14. Allereerst gefeliciteerd met je verjaardag! Een hele fijne dag toegewenst met je kids een lieve man! Ik blijf je nog steeds enorm inspirerend vinden en juist misschien ook wel doordat je je afentoe kwetsbaar opstelt en de realiteit met ons deelt! Dat bewonder ik enorm! Wat betreft de winactie: Ow wouw wat een prachtige producten en ik kan mij ook zo voorstellen dat je alle producten stuk voor stuk zou willen houden! Ik waag graag een extra kansje, want ik zou wel raad weren met al t moois! Net als waarschijnlijk veel anderen! Alvast een fijn weekend!!

  Ps. Je inspireerde mij ook voor t Tiny house ( daar gaan wij dit weekend heen) nu hopen dat vriendlief deze reactie onder je blog niet leest, gaha.

 15. Hoi Yvonne van harte gefeliciteerd met je verjaardag. En wat een geweldige give away ik doe graag mee. Kan wel wat nieuwe spullen gebruiken.
  Hele fijne dag xxx

 16. Wow Yvonne wat een super leuke items geef je weg en dat op jouw verjaardag van harte gefeliciteerd en een super gezellige dag toegewenst. Nou met al die leuke spulletjes zou je mij ook erg blij maken, vind jouw stijl echt zo stoer gaaf En zo kan ik daarmee een beetje van jouw gezelligheid in mijn huisje naar voren laten komen ❤️
  Let’s get Lucky

 17. Wauw wat is je muur super zo eigenlijk het hele plaatje met alle mooie spulletjes .

  Maar van harte gefeliciteerd met je verjaardag
  De tijd vliegt voorbij en vooral met drie kids.
  I Feel You en dan is 38 nog jong en mijn kids nog jong

  Wens je een mooie verjaardag vandaag
  Lief en warme groet Miranda ( miranshome )

 18. ✖️ DIE MUUR ✖️ wauw, wat prachtig! en daarnaast een geweldige winactie, zag hem voorbij komen op IG en werd gelijk enthousiast.

  fingers crossed, hele fijne verjaardag gewenst ✨!

 19. Whaaaa zo gaaf! En happy birthday!
  ‘Een super leuke winactie’ is een understatement. Wat een gaaaaave spullen! Ik volg alle merken al een tijd omdat ik een nieuw huis moet vullen met te gekke spullen! Zou een gat in de lucht springen als ik deze items een mooie plek mag gaan geven! DUIMEN!

 20. Gefeliciteerd =) Ik was gister jarig hihi, alleen nog geen cadeautjes uit mogen pakken, dat mag morgen haha! Ik ben vooral verliefd op de tafel van present home! Wij hebben nu tijdelijk een ikea lack tafel staan! Het verschil dat ik zie is de muur! Wou dat ik het durfde ;). Duim graag mee voor dit pakketje!
  Liefs, Denise

 21. Van harte gefeliciteerd. Ik word in maart 38 en vind het ook een gevalletje van tja het is niet anders. Waar ik wel super blij van wordt is jouw give-away. Wat een mooie spullen. Die tafel zo mooi, het wandkleed van HK Living is ook al zon beauty. Oh alles gewoon . En deze week hebben we de sleutel van ons nieuwe huis gekregen dus ik zou alles super graag daar een mooi plekje geven. Groetjes Arianne (ig: Arianne.hh)

 22. Voor de extra winkans schrijf ik natuuuurlijk nog iets onder je verjaardags blog, want wie wilt dit prijzenpakket nou niet winnen?!

  HAPPY BIRTHDAY TO YOU YVONNE!!! Geniet heerlijk van je dag/avond! Ik ga heeel hard duimen!!

  Lieve groet Celina (@thuisbij_no5)

 23. Iid gefeliciteerd met je verjaardag en wat een leuke give a way. Vind je neushoorn op je mooie muur ook geweldig. Ik ga een poging wagen. Moet toch een keer lukken 1x te winnen. Is wel een heeeel huge pakket. Denk dat ik ook wat weg ga geven hebben er meer plezier van. Is ook zo leuk he het geven. Ik volg je graag op insta. En mag graag je blogs lezen. Ik hoop dat je er weer sterker uit komt al zal het nog wel even duren. Hele fijne avond. Gr Natascha

 24. Wat een super leuke winactie en wat zie je er geweldig uit, ik had je jonger geschat! Niet dat je oud bent he hahaha! Maar vooral een hele fijne avond gewenst en have fun met het etentje! Liefs Nadine!

 25. Lieve Yvonne,
  Nogmaals van harte gefeliciteerd met je 38e!! Prachtige leeftijd! En zo jong nog. Als je ziet wat je allemaal al bereikt hebt. En met 3 toppers van kids als hoogtepunt.
  Ik hoop dat dit jaar een mooi, gelukkig en vooral gezond jaar wordt voor jou! Dat je de rust kan vinden. En je je burn-out een plek kan geven, want je zal er uiteindelijk overheen komen. En sterker! Maar het zal altijd wel een deel van je leven blijven.. Gelukkig heb je kanjer van een man en 3 lieve kinders achter je staan! Alleen daardoor sterk je al.
  Jij je lekker laten verwennen vandaag! En geniet van je etentje!
  Dan wacht ik rustig tot de 23e..
  Dikke knuffel Alexa van Zijp

 26. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! ♥

  Ik volg je erg graag! Deze winactie is dan ook wel heeeel gaaf!! Allemaal mooie spullen die ik een mooie plek kan geven
  Hele fijne avond. Liefs Sharon

 27. Wat een leuk pakket. Mijn zus zou dit echt verdienen. Ze is nml ziek en heeft deze week een hele zware operatie gehad. En er gaat nog veel meer komen helaas. Hoe is het verder bij jullie? X Stephanie Ps Evi heeft het in instagram voor mij geregeld. Ik zit daar nooit op nml. Misschien moet ik maar eens vaker gaan kijken. Dan zie ik wat jou allemaal bezig houd

 28. Wat een te gekke Give Away winactie. De kleur op de muur is anders en het is gaaf geworden. Wie jarig is die trakteert….wat een geweldige traktatie en ik doe ook graag mee. Ik heb het in mijn story gezet. Fijn Weekend. Liefs Petra.

 29. Happy birthday! En wat een leuke winactie. Ik ben dol op jouw stijl, want die komt wel een beetje overeen met die van mij.. En valt in elk geval erg bij mij in de smaak!! Ik vind dat je het heel leuk en persoonlijk doet. En ik volg je al een gehele tijd met veel plezier. Veel succes met alles. (stiekem zou ik het natuurlijk leuk vinden om de spulletjes of iets ervan te winnen:))

 30. Wat een mooie spullen allemaal! Ze zijn stuk voor stuk geweldig. Vandaag dat ik natuurlijk ook heel graag meedoe met jou winactie! Hopelijk heb je een super leuke verjaardag gehad en lekker kunnen vieren. Bij deze dan ook nog een late gelukkige verjaardag. Liefs Tinne

 31. Hay Yvonny!

  Gefeliciteerd mef je verjaardag! Mijn broertje is ook 16 november jarig, schorioen, ik hou ervan! Wat supercoop dat je dit allemaal mag weggeven Ik zou je zoooo super graag willen winnen, hopen, duimen, bidden, kaarsjes branden, slijmen Hahaa, wat is je kleur cool op je muur! Zou ik ook willen, maar durf niet! Ik ga volgende maand voor een groentint, ben er nog niet uit welke. Tips? Hihi

  XXX Kimberley
  @Kima.Lammy

 32. Wat een mooie blijmakers. De wandkaart heb ik al, in een groter formaat. Maar daar kan ik mooi iemand anders blij mee maken.
  En de grote verandering is de kleur op je muur. Mooi weer!

Geef een reactie

0