Wonen doe je zo @bertusinterieur_style

Jong en al een eigen stijl

Mijn volgende binnenkijker gaat over Bertus (22) op Instagram bekend als @bertusinterieur_style. Bertus woont samen met zijn vriend Johan en huiskonijn Harry. Wat ik zo leuk vind aan Bertus, is dat hij op zo’n jonge leeftijd al zo zijn eigen stijl heeft gecreëerd. Dat zie je niet vaak op deze leeftijd. Ik vind zijn stijl erg leuk en creatief. Bertus heeft niet zo’n interieur wat je heel veel ziet. Nogmaals echt een eigen stijl. Toen ik door zijn foto’s op Instagram scrolde kon ik niet echt kiezen welke foto’s ik voor mijn blog wilde gebruiken. Ik zag op elke foto wel iets wat ik jullie wilde laten zien. Maar om nou zijn hele IG te plaatsen is een beetje raar, hihi. Ik zou voor meer foto’s een kijkje gaan nemen op zijn Instagram. Bertus omschrijft zijn stijl als volgt “een mix van alles en nog wat door elkaar heen“. Hij houdt van spullen die al een heel leven hebben gehad. Spullen met een verhaal. Dat zijn voornamelijk Vintage spullen. Ik vind dat zelf ook het leukste. En vooral als je het verhaal achter de spullen weet. Het is mooi als je spullen een 2e, 3e leven kan geven.

Kringloop of nieuw

Bertus is van de kringloop. Je kan hem hier wel wekelijks vinden. Gewoon even kijken of ze iets hebben. En natuurlijk hebben ze altijd wel wat. En dan moet hij het ook wel meenemen. Bertus heeft een schuur met opslag. In de kringloop gaat zijn creatieve brein pas echt werken. Hier haalt hij vaak spullen vandaan die hij voor andere doeleinde gaat gebruiken. Zo vertelde Bertus dat hij laatst nog emaille schaaltjes had gekocht en deze omgetoverd had als lampenkappen. Hoe leuk is dat! Daar moet je nou net opkomen. Ik hou er van. De meeste spullen koopt hij bij kringlopen en markten. Ik vind deze chesterfield bank toch echt wel een plaatje. Bertus heeft deze van zijn oma gekregen. Ik vind hem geweldig staan. Dit is ook gelijk zijn favoriete plek om heerlijk te zitten en een tijdschrift te lezen. Er zijn ook nog 2 Barok stoelen die hij van zijn oma heeft gehad. Dit allemaal heeft een emotionele waarde. Deze stoelen krijgen ook nog een keer een mooie plek. En wat vinden jullie van deze monstera plant? Ik ben er verliefd op. Wat een beauty. Die zou ik ook wel willen.

Plant verslaafd

Nee… valt best mee de planten verslaving van Bertus, hihi. Gaaf al die planten in huis. Een echte urbanjungle. Bertus werkt in een tuincentrum. Nu begrijp ik dan ook wel waarom hij zoveel planten in huis heeft. Ik zou ook niet in een tuincentrum moeten werken, want dan kom ik ook elke keer met planten thuis. Dat is hetzelfde als ik in een dierenasiel zou werken. Ik ben ook een fan van veel planten in je huis. Je kan in mijn ogen nooit genoeg planten hebben in je huis. En als je eenmaal aan 1 of 2 planten begint, dan kan je huis snel tot een echte urbanjungle uitgroeien.

Wensen

Bertus heeft niet altijd deze stijl in huis gehad. In het begin hadden ze het landelijk. Dit vonden ze ook wel mooi. Maar het paste niet echt bij ze. En doordat ze heel veel spullen tegenkwamen, hebben ze zo hun eigen stijl gecreëerd. Ik vroeg Bertus wat hij nog heel graag zou willen hebben. Hij zou heel graag een glaswand willen. Maar zo’n glaswand is best prijzig. Zijn droomhuis? Een oude fabriek die hij kan omtoveren tot woonhuis. En dan weer een mix met verschillende stijlen. Maar dan wel met een industrieel tintje en heel veel planten.

Willen jullie meer van Bertus zien dan zou ik een kijkje gaan nemen op zijn Instagram @bertusinterieur_style

Liefs, Yvonne

Fotocredits: @bertusinterieur_style

 

 

4 reacties

  1. Bertus ten voeten uit!
    Elke plant zo verschillend als ze zijn, zo is elke ontmoeting ook weer als we elkaar tegenkomen. En nooit saai!
    Liefde voor markten en kringloopwinkels, creativiteit en de verhalen achter oude spullen die tijdloos blijven verbind, en geeft altijd spraakvoer, en een lach op je gezicht.
    I love @bertusinterieur_style
    Bertus is rock’ n roll!

  2. Ik kwam je tegen op pinterest en zo kwam ik op instagram account, en wat een geweldige pagina heerlijk om te kijken Yvonne.. nu vraag ik me nog steeds af welke kleur groen je hebt gebruikt op je muur ik vind hem geweldig het is een soort krijtverf of niet ik hoor het heel graag van je

Geef een reactie

0