Wonen doe je zo @bij.urs_thuis

Kleur in huis

Ik vind het altijd leuk om een heel ander interieur te zien dan dat ik zelf heb. Op Instagram kwam ik het interieur van Ursula tegen. Ursula is 51 jaar en moeder van twee dochters en zoals ze zelf zegt:”getrouwd met de liefste man op aarde”. Ze hebben ook nog een hele leuke labradoodle genaamd Marley. Ursula heet op Instagram @bij.urs_thuis. Een interieur met kleur. Ze heeft al meerdere kleuren op de muur gehad. Zoals pastel geel, fuchsia roze, vergrijsd paars en nu inmiddels voor donker wijnrood heeft gekozen. Zo zien jullie dat ik niet de enige ben die haar muur meerdere keren een andere kleur heeft gegeven. Fijn dat er nog meer zulke mensen zijn zoals ik. Leuk dat Ursula niet trendgevoelig is en wel iets anders durft. Als klein meisje was ze altijd al bezig om haar kamer gezellig te maken. Dus de interesse voor het interieur zat er al vroeg in. Heel erg herkenbaar.

Stoer maar gezellig

Zo omschrijft Ursula haar interieur “stoer maar gezellig met zwart en hout”. En ze heeft gelijk. Het ziet er erg gezellig uit. Ze heeft geen vaste winkels waar ze haar spullen koopt. Haar spullen komen dan ook overal vandaan, IKEA, Woonexpress, Trendhopper. Maar ook koopt ze haar spullen via Internet en Marktplaats. Ik vind het dan ook leuk dat je ook hier planten in het interieur ziet. Op tafel staat er een mooie pannenkoekplant. Deze plant is nog steeds erg populair. Ik vind hem zelf ook nog steeds erg leuk. Je hebt deze ook in een druppelvorm. Wisten jullie dat je deze plant kan stekken? Op het internet kan je wel vinden hoe je dit het beste kan doen. Ik vind het plaatje met de spiegel ook prachtig. Je ziet een paar mooie planten staan.

Inspiratie

De inspiratie haalt Ursula uit woonprogramma’s, woonbladen en door leuke winkels af te struinen.  Maar de meeste inspiratie krijgt ze dan toch wel door Instagram. Ik vind zelf Instagram altijd wel verslavend werken en zo voelde Ursula het ook wel. Je kan hier gauw een tijdje opzitten om door te scrollen en te kijken naar leuke interieurs om zo misschien weer wat ideeën op te doen.  Weet waar je aan begint als je op Instagram gaat, hihi. Ursula was ook altijd erg actief op Insta. Maar de laatste tijd even wat minder. Soms ook wel even lekker hoor Ursula.

Mooie combinatie

Ik vind dit toch wel een mooie combinatie. Stoer, industrieel, botanisch met een Scandinavisch kleedje. Leuke combi. Leuk hoor Ursula dat je zo gedurfd bent. Dat maakt je interieur anders dan andere. Zo spring je er wel tussen uit. Je interieur valt gelijk op. Maar ik moet zeggen dat ik je nieuwe kleur “wijnrood” ook erg mooi vind (zie laatste foto). Je vertelde dat je deze kleur muur nog maar net hebt en dat je nu nog op zoek bent naar bijpassende spullen. Je bent nog niet tevreden met je interieur. Maar zoals je al zei “daar wordt aan gewerkt”. Je nieuwe kleed waar je zo blij mee bent vind ik dan ook perfect bij je muur in combinatie met deze bank staan. Gevoel voor styling heb je wel. En de rest komt vanzelf wel. We kunnen niet altijd alles tegelijk. Maar ik denk dat het allemaal prachtig word. Ik ben dan ook erg benieuwd wat je er nog allemaal van gaat maken. Ik blijf je volgen op Instagram

Op zoek naar?

Ursula is nog op zoek naar eetkamerstoelen. Maar dat is nog niet zo makkelijk vertelde ze. De eetkamerstoelen moeten mooi zijn maar ook comfortabel zitten. Maar ook betaalbaar. Want aan dure spullen doet ze niet. En groot gelijk heb je. Ik koop ook zelden dure spullen. En ik denk dat dat komt omdat we nog wel eens van veranderen houden. Ik wens je succes met je speurtocht naar nieuwe stoelen. Ik zie ze vast wel een keer op Instagram

Liefs, Yvonne

2 reacties

Geef een reactie

0