Wonen doe je zo @mixed_by_moon

Mix van oud en nieuw

Simone ook wel bekend op IG als @mixed_by_moon woont met haar man Gerwin en hun zoon Fynn van bijna 10 in Amersfoort in een huis aan het water. Wie wil dat nou niet. Simone en Gerwin zijn een goed klusteam. Want Simone is van de styling en Gerwin van de technische uitvoer. Ik denk dat dit toch wel de meeste combinatie bij ons interieurlovers is. Simone omschrijft haar stijl in huis als stoer, industrieel met vintage items. Ze houdt vooral van de mix van oud en nieuw. En waarom? Dat zorgt voor een leven en een verhaal in je interieur. Mooi gezegd Simone. Daar heb je helemaal gelijk in. En omdat Simone van vintage en oude spullen houdt, is ze geregeld bij Vint Amersfoort te vinden. Ik kan het weten, want ik ben haar daar pas nog tegengekomen. Winkels zoals Loods5 tot Kwantum, kringlopen, marktplaats vindt ze dan ook erg leuk. Dit is wel de stijl die Simone altijd al heeft gehad. Alleen de kleuren zijn wel wat veranderd.

Betonlook muur

Wat mij gelijk opvalt in dit prachtige interieur, is de grote wand. Een mooie wand met een betonlook. Bij betonlook denk je vaak aan donker, deze muur is mooi licht. Simone was al een tijdje op zoek naar betonlook verf. Maar de prijze zijn behoorlijk hoog. Dat vind ik zelf ook altijd. Het alternatief van Simone is super bedacht en betaalbaar. De betonmuur is tuinmortel wat ze bij de bouwmarkt hebben gekocht. En Gerwin heeft dit als stucwerk aangebracht. En zoals Simone zegt: “nu heeft het niet alleen de look van een betonnen muur maar ook de structuur”. Een goed experiment wat goed geslaagd is. Ik vind het erg mooi geworden Simone en Gerwin. Dit hebben jullie goed gedaan. En wat goed om te horen dat er ook nog alternatieven zijn voor de duurdere betonlook verf.  

Beste aankoop

Iedereen heeft wel eens een aankoop gedaan waar je super blij van wordt. Simone heeft dat met haar oude werkbank die in de keuken staat. Echt een pronkstuk waar ze verliefd op is. Hij staat daar super mooi tegen de betonlook muur en hij is ook nog eens functioneel in de keuken. Simone, ik ben een beetje jaloers op jou werkbank. Ik vind deze echt heel erg mooi. En inderdaad hij staat mooi tegen de muur.

Ik vind de schommelstoel ook wel erg leuk staan. Simone heeft deze 1,5 jaar geleden gekocht. Alleen nu bedacht ze zich dat het niet praktisch is als je niet veel zitplaatsen hebt. En de visite durft er niet altijd in te zitten omdat ze het schommelen een beetje spannend vinden. Nu hebben ze bedacht om de stoel in de zomer buiten te hangen. En nu staat er een hele leuke stoel voor in de plaats.

Verander je vaak?

Simone veranderd niet zo heel vaak haar interieur. Af en toe een verandering in de styling. Maar dat is het ook. Ze is erg tevreden hoe het er nu uitziet. Simone heeft nog wel 1 wens. En dat is haar badkamer. De badkamer wil ze ook deze stoere stijl geven. Ze is al druk bezig met inspiratie op te doen. Gerwin is zelf erg handig en gaat deze klus ook zelf doen. Na de badkamer hebben ze niet echt wensen. Want de afgelopen 2,5 jaar hebben ze al heel veel gedaan in huis. Er komt natuurlijk altijd een moment dat alles af is. En dan kan je genieten van al het moois.

Liefs, Yvonne

Fotocredit: @mixed_by_moon

 

Geef een reactie

0