Wonen doe je zo @myboyshome

Kennen jullie de lieve Linda (32) al? Op Instagram heet ze @myboyshome. En ik ben zeker fan van haar. Linda woont samen met haar man Henk en zoontjes Dani (9) en Xam (3). Omdat ze een taxi- touringcar bedrijf hebben en bij het bedrijf wilde wonen, wonen ze op het industrieterrein. Linda vertelde: “hier zit veel voordelen aan, want we hebben best veel ruimte om ons heen en de buren zullen niet zo snel last van ons hebben als we een feestje geven”. Linda werkte tot voor kort in dit familiebedrijf. Eerst met haar vader en later met haar man. Na 13 jaar vond ze het tijd voor iets anders. Het was mooi geweest. Haar man riep immers ook al jaren “ga iets doen waar jij gelukkig van wordt”. En uiteindelijk durfde Linda deze stap te zetten.  Per september 2017 heeft ze eindelijk de stap durven te zetten. En ze is heel gelukkig met haar beslissing. Want Linda werkt graag met haar handen. Jullie willen natuurlijk nu weten wat Linda doet.  Ze maakt prachtige wanddoeken. Handgeschilderd maar ook van leer en wol. Ze probeert te werken met de materialen en kleuren waar ze van houdt. Naast de spullen die ze maakt voor in het interieur maakt ze ook leuke hebbedingetjes zoals armbanden en kaartjes etc. 

Workshops en gezellig kletsen

Wat is dit toch een mooi wanddoek. Het is toch wel de mooiste, hihi. En waarom? Want deze heb ik een paar maanden geleden zelf bij haar gekocht. Ik zag dit doek in het klein voorbij komen op IG en dacht “die wil ik voor mijn dochter Cait hebben”. En geloof mij in het echt is hij nog mooier dan op de foto. Mooie kwaliteit en de details zijn super. Nog steeds in love met dit doek. Hij hangt nog steeds mooi te zijn op Cait haar kamer. Hieronder nog wat voorbeelden wat Linda nog meer maakt. Maar het leuke is dat je ook met haar een idee kan bespreken. Ik zag ook leuke hangers wat met kerst te maken heeft. Wil je hier meer over zien dan zou ik haar zeker gaan volgen op Instagram @by_mbh hier kan je al haar werk zien. En voor ik het vergeet! Linda wil ook workshops gaan geven, want het lijkt haar gezellig om met een clubje aan de slag te gaan. Zo verteld ze dat “mensen onderschatten vaak hun creativiteit en het werkt ook therapeutisch. Even de eventuele sores achter je te laten, gezellig met vriendinnen kletsen, verstand op nul en focussen op je werk”. Ik zeg goed idee! Dan kom ik zeker Linda, erg leuk!

Kleur of geen kleur

Je ziet in Linda haar werk haar stijl voor in huis terug komen. Ik vond het erg moeilijk om een keuze te maken welke foto’s ik hier van haar interieur zou willen plaatsen. Het liefst allemaal. Ik vind haar stijl echt geweldig. Ze omschrijft haar stijl als een combinatie van stoer en warm. Met industriele meubels en gecombineerd met warme materialen. Zo omschreef ze ook dat alles wat stoer is ook onder de categorie praktisch valt. Ze heeft een oude archiefkast die bomvol met speelgoed zit. Doordat ze dit soort meubels in huis heeft staan valt er ook weinig te vernielen. En dat is zeker heel belangrijk met 2 stoere boys in huis die wel eens door het huis crossen op hun loopfiets of oxboard. Ik begrijp helemaal wat je bedoelt Linda. Dat is idd het fijne aan de industriele meubels. En wat lijkt het mij toch fijn om een openhaard de hebben. Helemaal nu in de winterperiode. Het staat ook zo gezellig. Linda mag graag neuzen in een kringloop of op marktplaats. Vooral als ze iets vind voor een prikkie, dat maakt het leuker. Maar zoals ze zelf al zegt is het tegenwoordig wel lastiger om iets leuks te vinden voor een leuk bedrag. Want kringlopen en marktplaats zijn erg populair op dit moment en dat zie je ook aan de prijzen. Maar soms heb je geluk. En dat had Linda ook met haar werkbank die ze via marktplaats kocht. Zo vertelde ze hier wel een leuk verhaal over. Toen ze  bij de verkoper kwam schrok ze van de werkbank. Want hij was groot, smerig en loodzwaar. Ze zag haar man zijn gezicht al voor zich. Dat soort momenten herken ik ook wel. Zo snel ze naar huis kon met de werkbank. Heeft ze het schoongemaakt en naar binnen gebracht. Want als Henk dit ding in die staat had gezien was hij nooit over de drempel gekomen. Toen ik dit verhaal van je las Linda moest ik echt lachen. Want dit is zo herkenbaar.

Hebben Henk en Linda dezelfde smaak

Maar ook Linda koopt wel eens wat van andere creatievelingen op Instagram. Allemaal handgemaakt en uniek. Verder vindt ze het leuk om bij Loods5, Kwantum of Xenos te kijken. Ik vroeg naar de miskoop van Linda. Deze heeft ze niet echt gehad. Wel heeft ze is wat met kleur geprobeerd in kussentjes of potjes maar deze is ze dan vrij snel zat en gaan dan weer weg. Toen Linda en Henk gingen samenwonen hadden ze zeker niet dezelfde smaak qua interieur. Henk hield van strak en Linda een beetje van het kitsch. In het begin hebben ze ook alle meubelen in melkglas gehad. Maar toen ze gingen verhuizen ging alles op marktplaats en heeft Henk het vanaf die tijd aan Linda overgelaten. Weet je wat ik nou zo knap vind? Linda heeft al 9 jaar dezelfde kleur op haar muur, hihi. Daar kan ik wat van leren. Ze zei al tegen mij “ik hoor jou denken” whaaa, nou Linda ik dacht wel wat goed van jou. En je hebt ook een prachtig kleur op de muur. Ik wil denk ik in ons volgende huis ook zoiets. Beetje jammer dat je het kleurnummer niet meer weet, hihi. Er waren wel 2 dingen die Henk liever niet wilde. 1. gaten in de muur en het koeienkleed. Maar ik begrijp het wel. Mijn man wil ook niet dat ik gaten boor, daarom neemt hij zijn boor altijd mee. En ja we kunnen niet altijd alles willen. We wonen immers niet alleen, toch? Maar ik vind dat jullie er een mooi interieur van hebben gemaakt.

Koeienkleed weggepest

Wel balen dat Henk je koeienkleed heeft weggepest. Want hier staat hij prachtig!! Linda vertelde dat hij op meerdere plekken heeft gelegen maar dat hij uiteindelijk toch ergens anders is beland. Maar niet wegdoen hoor. Want wie weet denkt hij er een keer anders over. De overkapping was Henk zijn laatste klusproject. Deze heeft Henk samen met zijn vader, vriend, buurman gebouwd. Het is een heerlijk plekje geworden. Linda zou nog wel graag een houtkacheltje in de overkapping willen hebben.  Maar tot nu toe gaat het nog prima met een heater.

Linda, ik hoop nog veel van je mooie werk te mogen zien. En dat meer mensen je hier in gaan ontdekken. Want ik vind het echt heel gaaf wat je allemaal maakt. Dus mocht er een keer een workshop komen, laat het mij dan weten want dan kom ik zeker.

Linda kan je op 2 IG accounts volgen en op Facebook:

 1. werk @by_mbh
 2. interieur @myboyshome
 3. Facebook My Boys Home

Liefs, Yvonne

Fotocredits: @myboyshome

10 reacties

 1. Heel mooi, warm en liefdevol op zijn Yvon’s geschreven.
  Chapeau Lin! Trots op jullie allebei.
  En Von ik zit hopelijk an gelijk met jou hoor ,met de workshop! Dus Lin, dan weet je dat haha.
  Maar over de workshop hadden we t pas nog over gehad he
  Liefs, Rein

Geef een reactie

0