WoonVeilig alarmsysteem/winactie

*IEDEREEN BEDANKT VOOR HET MEEDOEN MET DE WINACTIE. ER IS INMIDDELS CONTACT OPGENOMEN MET DE WINNAAR EN DAT IS JAMIE!!

Altijd veilig

Het is bijna weer zomervakantie. De meeste hebben nu wel een vakantie geboekt. Maar hoe zit het met je huis? Wil je onbezorgd en relaxed op vakantie gaan, dan heb ik nu iets heel erg leuks voor jullie. Dit is zeker een aanrader voor de interieur liefhebbers die alles op social media laten zien. Je hoopt natuurlijk nooit dat het je ooit overkomt. Ik heb het hier over een inbraak. Maar een inbraak is zo gedaan. Vreselijk lijkt mij dit. Je bent gelijk het veilige gevoel in huis kwijt. En thuis is toch de plek waar jij je veilig moet kunnen voelen. Ik heb nu iets nieuws voor jullie waar jij je altijd veilig mee zal voelen. Kennen jullie het WoonVeilig alarmsysteem al? Ik zelf kende het nog niet en daarom was ik blij dat ik dit mocht uittesten. En ik zal jullie straks nog iets leuks hierover vertellen. Maar eerst even een korte uitleg over het WoonVeiling alarmsysteem.

Het is een systeem wat je 24 uur per dag beschermt en wat je heel makkelijk met de WoonVeilig app kan bedienen ook als je van huis bent. Met WoonVeilig beveilig je niet alleen jouw huis tegen inbraak maar je kan het ook nog tegen, brand, lekkage en koolmonoxide beschermen. Wat ik zelf ook erg fijn vind is dat je het WoonVeilig systeem heel eenvoudig kan koppelen met je verlichting, buurt chat groep of andere slimme functies in huis. Download gratis de Olisto app, zo kan je het bestaande apparatuur koppelen aan het WoonVeilig alarmsysteem zoals je rolluiken of Philips Hue verlichting etc. Er zijn dus heel veel mogelijkheden. En alles kan je op een afstand bewerken. Je kan het WoonVeilig systeem ook nog uitbreiden. Ik verwijs je hiervoor naar de site www.woonveilig.nl

 

Met de WoonVeilig app kan je samen met vrienden, buren en familie je huis beschermen. Hoe dan? Bij een alarm worden jij en de contactpersonen die je hebt opgegeven gebeld of krijgen een sms bericht. En bij een inbraakmelding worden je contactpersonen 1 voor 1 gebeld. En bij een brand, co, lekkage of paniekalarm krijgen al je WoonVeilig contactpersonen tegelijk een alarmbericht. Dit geeft wel een extra veilig gevoel. Dit is ook erg handig voor als je op vakantie bent.

Om inbraken te voorkomen  heeft het WoonVeilig-alarmsysteem en de Veiligebuurt buurtpreventie app samen een functie ontwikkeld om Nederland veiliger te maken. Dat wil zeggen dat de meldingen van het WoonVeilig alarmsysteem gedeeld worden met de mensen in de app groep van de straat of buurt. Nog een stukje extra veiligheid.

Wil je nog meer weten dan zou ik even op de site van www.woonveilig.nl kijken. Hier staat alles uitgebreid uitgelegd.

Aangesloten op onze verlichting

Het mooie is dat wij het alarm systeem kunnen aansluiten op onze bestaande verlichting van Philips Hue. Dit is een draadloos verlichtingssysteem wat uit te breiden is tot max 50 slimme lampen. Als het alarm afgaat dan gaan de lampen ook aan en in het rood. Zo kan de buurt zien dat er iets mis is. Deze lampen zijn overal ter wereld te bedienen via de Hue app zowel op je smartphone of tablet. Je hebt de keuze uit verschillende kleuren. Elke ruimte kan je een andere kleur geven. Heb je een feestje en wil je de lampen een groene kleur geven of blauw, alles kan. Elke ruimte is in te stellen via de app. Je kan een automatisch schema maken. En het is iets wat je heel erg makkelijk zelf kan installeren en geen gaten voor hoeft te boren.Op www.woonveilig.nl vind je nu een leuke voordeelbundel met het WoonVeilig alarmsysteem + Philips Hue starterskit.

Deze voordeelbundel is tijdelijk verkrijgbaar met €159,- prijsvoordeel voor slechts €299,-*

*Adviesverkoopprijs: €458,- , dus wees er snel bij.

Winactie ism WoonVeilig

Maar het leuke is dat ik nu zo’n starterskit mag weggeven. Dat is nog eens een leuke winactie. Vooral nu de zomervakantie voor de deur staat. Dan willen we ons huis vast wel extra beveiligen. Zo dat we met een gerust hart weg kunnen gaan. Doe je ook mee met deze super gave actie? Hoe maak je hier kans op?

 1. Ga naar mijn Instagram en like mijn foto.
 2. Laat een reactie achter waarom je dit zo graag zou willen winnen.
 3. Of plaats hieronder mijn blogpost een berichtje waarom je dit pakket zou willen winnen.
 4. voor extra kans kan je bij beide een berichtje achterlaten.

18 juni maak ik 1 winnaar bekend. Heel veel succes!!

*Deze blog is tot stand gekomen ism WoonVeilig, Philips Hue

 

 

 

82 reacties

 1. Wat een toffe actie! Ik woon al een tijdje alleen in een appartement maar ben op zoek om alleen een huis te gaan kopen. Super spannend en eng. Hoe fijn zou het zijn om dit systeem te winnen zodat ik niet bang hoef te zijn dat er zomaar iemand binnen komt die er niet hoort te zijn!
  Duimen maar!!

 2. Heeeel erg graag zou ik het alarm systeem willen winnen! Afgelopen april zijn mijn man (jaja, nu mag ik hem officieel zo noemen) getrouwd op Curacao. Verl vrienden & familie leden waren erbij & het was een geweldige dag/vakantie!! Helaas tijdens de vakantie het bericht van de buren gekregen dat ze bij ons hadden geprobeerd in te breken.. we hadden al een camera hangen ter afschrikking, maar helaas bleek dit niet voldoende te helpen.. Gelukkig zijn ze door het kinderslot wat op de voordeur zit en veel lawaai maakt niet binnen gekomen & zat de deur alleen op een kier…Na terugkomst van onze vakantie hebben wij ‘ring my door pro’ gekocht (met bewegingssensor). Helaas hebben ze wederom 2 weken geleden geprobeerd om de auto op afstand van onze oprit te stelen.. ze hebben het alarm eraf gekregen, de ramen omlaag gekregen, maar door de duitse software (auto kwam uit duitsland) de boardcomputer niet kunnen starten… geluk bij een ongeluk voor ons!! Helaas vrezen wij wel dat ze terug zullen komen, aangezien het een unieke zeldzame auto is.. door onze droombruiloft hebben wij helaas geen geld meer om de volgende stap (denkend aan een alarm) te kopen… mijn man (yesss nog steeds leuk om te zeggen) is over 4 weken jarig & hoe gaaf zou het zijn als ik hem dit als verassing cadeau zou kunnen geven! Het geeft mij een fijn gevoel dat het huis beschermt is & een man blijer maken met een weer wat beter beschermd huis/autosleutel kan volgens mij niet!!!

 3. Wat een gave actie! Ten eerst wil ik je zeggen dat ik je blog en YouTube kanaal super vind! Heel fijn om zo inspiratie op te kunnen doen! Wij gaan over een aantal weken verhuizen en dit zou echt super zijn voor ons nieuwe huis! Dan kunnen we na de verhuizing met een gerust hart op vakantie!

 4. Al een tijdje probeer ik mij te verdiepen in dit soort producten, en welke het het beste bij ons passen. Gevoel van veiligheid is een belangrijk gevoel. Ook als je niet thuis bent. Ik moet er niet aan denken dat bv spullen van mijn overleden dochtertje overhoop gehaald zouden worden tijdens bv een vakantie. Dit product zou een goed begin zijn om zonder kopzorgen op vakantie te gaan. Ik doe graag mee! Groetjes, Marielle

 5. Ik doe graag mee!! Gelukkig zelf nog niet meegemaakt en dit willen we ook niet mee gaan maken. En idd, ook ik plaats veel foto’s van ons huis en denk daar eigenlijk niet echt over na dat er ook mensen anders naar deze foto’s kijken….

 6. Erg leuke actie! Samen met mijn vriend wonen wij sinds 3 weekjes in onze eerste koophuis! Dit zou de perfecte kans zijn om hier extra veilig te wonen!

 7. Wauw wat een super win actie. De enige beveiliging die we nu hebben is de babyfoon die rijkt niet ver. De buren kunnen er niet eens mee op ons huis passen tijdens de vakantie. Dus dit zou toch super zijn.

 8. Erg leuke actie!!!
  Samen met mijn vriend woon ik sinds een aantal weekjes in ons eerste koophuis! Dit zou de perfecte kans zijn om hier nog veiliger te wonen

 9. Oh wat zou ik dit graag willen winnen! Wij wonen op een hoek en zijn helaas al twee keer t doelwit geweest van poging tot inbraak. Beide keren was ik alleen thuis. Eén keer daarvan zelfs hoogzwanger. Heb doodsangsten uitgestaan en ga nog altijd met een 80 dubbele check pas mn huis uit. En als mn man naar het werk gaat voor een nachtdienst sluit ik ook echt alles af voor ik naar bed durf te gaan. Zou het dus errrrrug fijn vinden om dit te winnen.

 10. Dit lijkt me nou echt zo handig. Wij gaan 13 juli verhuizen, naar een groter huis met rieten dak (brand gevoeliger) en met 4 kleine kinderen in huis zou dit super zijn!

 11. Oh ja, wat zou ik dit graag willen winnen!
  Hier vorig jaar ook een inbraak meegemaakt. Thuis komen en dan de voordeur open voelen staan is vreselijk. Thuis moet bij uitstek de plek zijn waar je je juist veilig moet voelen. Spullen die weg zijn, zijn vervangbaar, maar je gevoel van veiligheid helaas niet..
  Fingers crossed
  Liefs, Chrissy

  • Je hebt helemaal gelijk. Het is heel erg als je gevoel voor veiligheid wordt afgenomen. Lijkt mij verschrikkelijk. Succes met meedoen! Liefs, Yvonne

 12. Gelukkig nog geen nare dingen mee gemaakt.
  Maar hoe fijn zou het zijn om dat ook niet mee te hoeven maken?! Enorm fijn natuurlijk!
  Ik waag daarom heel graag een kansje op die fantastische pakket! Zo laat ik ons huis nog fijner achter

  • Gelukkig maar. Want ik heb al best wat nare verhalen gelezen. Lijkt mij ook echt verschrikkelijk. Je kan het maar beter voor zijn. Liefs, Yvonne

 13. Toffe actie! Ik zou dit héél graag willen winnen, omdat ik erg trots (en zuinig) ben op ons fijne huis en onze mooie spulletjes! Na veel tegenslag, hard werken en lang sparen is het ons eindelijk gelukt om mooie meubels te kopen voor in huis en het huis naar onze smaak in te richten. Ons wensen lijstje is nog niet helemaal afgevinkt, maar ons huis is echt onze thuis! En omdat dat heel veel waard is, zou ik ons paleisje graag willen beveiligen met dit mooie systeem van woonveilig!

 14. Poeh! Ik weet nog zo goed toen ik klein was dat we terugkwamen van vakantie en dat ons hele huis overhoop lag!
  Ik zou de zekerheid van zo’n alarmsysteem echt heerlijk vinden! Dat je je geen zorgen hoeft te maken en met een gerust hart het huis kunt verlaten! Dan hoef ik ook niet meer de deur meerdere malen te controleren achter me, vind mijn vriend vast ook fijn

 15. Wat een súper actie! Mijn vriend vindt een beveilingssysteem onzin maar omdat hij vaak weg is, zou ik het wel een prettig idee vinden! En aangezien hij gék is op gadgets en technische snufjes (en we dus ook het Hue systeem hebben), gaat ie dít systeem dan dus wél geweldig vinden! Duimen dus!

 16. Ohhh waaauw!! Ik maak graag een kansje! Waarom? Omdat veel spulletjes in ons huisje dierbaar zijn! Maar ondertussen zet ik wel ons interieur op IG… Eigenlijk niet slim! Daarnaast ben ik echt een scheitert als ik een nachtje alleen slaap (hubby moet nog wel eens naar het buitenland voor het werk). Zo’n tof veiligheidssysteem maakt mij denk ik een stuk rustiger. Dan kan Poes ook rustig slapen hihi… xoxo

 17. Dit zou echt DE uitkomst voor ons zijn. Afgelopen jaren is er in totaal wel 5x keer ingebroken bij ons als we een avondje weg waren of op vakantie waren. Hopelijk winnen we dit super pakket en zijn we voortaan wel goed beveiligd

 18. Ik zou graag dit pakket willen winnen. Omdat ik net twee week in mijn nieuwe woning zit. En de kat niet alleen kan zijn dus lijkt het mij fijn om via zo’n camerasysteem wat vaker bij haar te zijn.

 19. Helaas heb ik mijn vorige woningen twee maal een inbraak gehad. Dat gun je niemand want het is echt een enorme inbreuk op je privacy en kost behoorlijk wat tijd om er weer overheen te komen.
  Wat lijkt me dit een fijn systeem om ook wanneer we op vakantie gaan de katten met een gerust hart thuis te laten. Onze buurvrouw komt elke dag een uurtje of twee knuffelen met ze, maar de andere 22 uur is het huis leeg. We hebben de woonkamer inmiddels zoals we hem willen hebben en de keuken (na bijna twee jaar vol tegenvallers) is ook bijna af, maar van die prachtige sfeerverlichting zouden we het woonplezier naar nieuwe hoogten brengen!

 20. Zou heel goed uitkomen, wij zijn een huis aan het verbouwen en ze hebben vorige week al ons gereedschap gestolen, het meeste was nog geen jaar oud dus een domper op de verbouwing. weer een veilig gevoel te krijgen zou dit super zijn.

 21. Ik ding graag mee naar deze prijs.
  Met 3 jonge kids en alles wat je tegenwoordig hoort vind ik het wel zo prettig om me veiliger te voelen..en ik dek dat dit me al wat op weg gaat helpen!

 22. Wat een prachtig pakket! Ik heb eigenlijk geen enkel idee of ik wel of niet veilig woon in m’n huurhuisje. Ik heb de woningcorporatie er in ieder geval nog nooit over gehoord. Tijdje geleden wel een brief gekregen, dat er controle/kijkje aan huis zou kunnen komen ivm brandveiligheid, maar weer.. niemand gehoord of gezien. Volgens mij hangt er niet eens een brandmelder in huis. Kan je nagaan! De buurt waar ik woon, is op zich wel een rustige buurt, maar toch merk ik wel dat er veel gespuis is. Is het niet van ongedierte, dan wel van hangjeugd. Brrr! Als het kon, was ik hier al lang weer weggeweest, maar een alternatief heb ik jammer genoeg (nog) niet. Hopelijk kan dit pakket een beetje bijdragen aan mijn gevoel ten opzichte van de veiligheid.

 23. Wat een toffe winactie! Heb zelf ook een grote liefde voor huis inrichten ontwikkeld en hierdoor zijn mijn spullen mij erg dierbaar! Woon alleen, met een trouwe viervoeter. Er is de laatste tijd ‘s nachts soms onrust voor mijn woning, wat een beveiligingssysteem zeer welkom maakt! Kan ik met een gerust hart op vakantie.. 🙂

 24. Ook ik doe graag mee!
  Gaan binnenkort op vakantie en ga dan altijd met een dubbel gevoel weg… dan blijf ik me afvragen of thuis wel alles goed blijft gaan.
  Ook als ik op het werk ben. Ik zou het heel fijn om zo nu en dan even te kijken of nog alles goed gaat!
  Je weet immers maar nooit in deze tijd!!!

 25. Wil graag mee doen voor mijn schoonouders omdat een 1 of andere gek het op hun voorzien heeft.
  Al 2 x hebben ze hun nieuwe auto bekrast met woorden wat hier te erg is om er op te zetten, dat ze dit nog moeten mee maken op hun leeftijd.
  De seniorenflat wil niet mee werken met een veiligheids camera en nu zetten ze de auto steeds op een andere plek ver van de flat.

 26. Onze ruimtes verlichten wij al sinds lange tijd met de hue lampen. En niet alleen vanwege de vele sfeer kleuren. Het is een prettig idee dat de ruimtes ook verlicht kunnen worden als we er niet zijn.
  Wij hebben 4 kinderen en het is voor ons altijd een uitdaging ze te leren deuren die ze open hebben gemaakt ook weer dicht te laten doen. En dan niet alleen de wc-deur 🙂 4 kinderen met even zoveel speelgoed (lees elektrisch aangesloten devices) willen we graag veilig achter slot en grendel achter laten wanneer op vakantie. Daarom doe ik graag mee aan deze toffe actie.
  Groetjes Cindy

 27. Jaaaa ook ik zou dit graag willen winnen voor straks in het nieuwe huisje van mij en mn vriend. Dat word ons eerste huisje samen en hoe fijn zou het zijn als we gelijk goed kunnen beginnen!!

  Ik duim mee!

 28. Hoi,

  Ten eerste wat een leuke actie weer!

  Heel graag zouden wij hem willen winnen net als de rest hier :-). Maar waarom wij. Mijn man is geregeld van huis voor zn werk en ben ik alleen met onze dochters van 4 en 6 jaar. Al vanaf kleins af aan vertellen we onze dochters dat wanneer er echt nood is (iets met mij of mijn man) ze naar de buren moeten gaan en nu kunnen we ze leren om 112 te bellen. Maar hoe ideaal is het met een noodknop. Daarnaast is mijn oudste dochter erg bang voor boeven hoe dit ontstaan is weten we tot op heden nog niet, helaas geloofd ze dat alleen papa ze weg kan jagen en bij mama heeft ze nog haar twijfels. Misschien dat zn alarmsysteem haar wel gerust zal stellen en kan ze weer rustig gaan slapen :-).

  Duimen maar!!

  Liefs Susanne

 29. Heel graag doe ik mee aan deze actie. Sinds 1 jaar hebben wij een klein mannetje. Uiteraard letten wij goed op de veiligheid maar dankzij dit systeem word het huis nog beter beveiligd. Wat zou dit een fijn gevoel geven voor ons. Tevens vind ik de bescherming tegen koolmonoxide en de brand ook een heel fijn idee, als we liggen te slapen. Of als onze poezen alleen thuis zijn, ook zij verdienen een veilig thuis! Duimen maar!

 30. Ik zou heel graag willen winnen want ik heb net nieuwe interieur meubels aangeschaft en ben zo trots op mijn huisje. Het begint echt ergens op te lijken. Helaas woon ik in een flat waar iedereen in en uit loopt maar niemand op elkaar let. Dus zou het heel graag willen beveiligen zodat mijn spullen ook van mij blijven.

 31. Super handig! Ik doe graag mee omdat wij in het centrum wonen en hier ‘s nachts nog al eens wat gebeurt. Toen we hier net kwamen wonen ging ik er bijna iedere nacht wel eens af om te checken of alle deuren wel op slot zaten. Met dit systeem slaap ik toch wat lekkerder 🙂

 32. Yes please! Doe graag mee met deze winactie! Al geruime tijd op zoek naar een goed systeem en dit lijkt me wel wat. Mijn man is voor z’n werk heel de week van huis en ik ben heel de week alleen met de kinderen. Ik hoor alles’s nachts. Dit systeem geeft mij wel rust als ik weet dat de contactpersonen 1 voor 1 gewaarschuwd worden

 33. Wat een toffe actie! Mijn vriend heeft het er al een tijdje over maar omdat we net verhuisd zijn rn samen zijn gaan wonen is het geld daarvoor even op. Hoe leuk zou het zijn als ik mijn vriend hiermee kan verassen! Ik ga duimen! 🙂

 34. Dag Yvonne, wat een te gekke winactie! Ik heb misschien niet de beste motivatie om aan deze winactie mee te doen maar de Philips Hue staat al een tijdje op onze verlanglijst, dus ik doe graag mee met deze winactie! Altijd blijven proberen, toch!

 35. Voor een extra winkans, plaats ik met liefde een bericht onder je mooie blogpost . Door de uitleg in je blog ben ik er nog meer van overtuigt dat deze starterkit perfect zou zijn voor ons. Veiligheid, gecombineerd met sfeer in huis. Completer wordt het haast niet dus ik ga duimen!! Liefs, Judith

 36. Wat een toffe actie! Ik maak graag kans om dit te winnen voor mijn ouders! Ik woon in een appartement en ga niet op vakantie, daarentegen mijn ouders wel en zo kunnen ze eindelijk eens afscheid nemen van hun dummy camera’s bij de voor en achterdeur, haha.
  Liefs Tessa.

 37. Wauw, dit lijkt me heel erg handig en gaaf!!
  Samen met Mn lieve vriend net ons eerste huisje gekocht, en helemaal van top tot teen opgeknapt tot een heel mooi paleisje. Nu zou het heeel fijn zijn als we ons nieuwe plekkie kunnen beveiligen met dit toffe systeem! Mn vriend heeft het al steeds over een alarm systeem aanschaffen, dus als ik hem hiermee kan verassen, zou echt super tof zijn!! Nu maar duimen

Geef een reactie

0