Woonwinkel Happy Home meubelen

Ik ben eigenlijk altijd wel op zoek naar nieuwe woonwinkels. Soms zie ik via social media iets leuks voorbij komen en soms ontdek ik het zelf. Onlangs was ik in Cruquius om voor een keuken te kijken. Toen wij eenmaal naar de auto liepen ontdekte ik de Woonwinkel Happy Home. En natuurlijk wilde ik hier even binnen gaan kijken.

Bij binnenkomst werd ik al gelijk enthousiast van wat ik allemaal zag. Vanaf de buitenkant had ik verwacht dat het binnen veel kleiner zou zijn, maar integendeel. Wat mij ook gelijk opviel is dat ik vriendelijk ontvangen werd, dit is iets wat ik erg belangrijk vind. Een winkel waar ik niet begroet word of niet vriendelijk behandeld word, loop ik ook zo weer uit.

“Alles onder 1 dak”

Alles wat je nodig hebt om je huis een beetje leuk en trendy in te richten vind je in deze woonwinkel. Of je nou een eetkamertafel met stoelen of een mooie kast nodig hebt, je vindt het hier allemaal onder 1 dak. Maar ook voor de accessoires en verlichting kan je hier goed terecht.

Ik heb een heleboel mooie eetkamertafels gezien voor leuke prijzen. Je kan een complete serie voor je interieur kopen of zoals ik altijd doe een mix and match van meubels. En wat ik begrepen heb is dat het bijna allemaal vrijwel direct leverbaar is.

“Op de website zie je pas hoe groot de collectie is”

Neem ook eens een kijkje op de website www.happy-at-home.nl want dan zie je pas echt hoe groot de collectie is en hoeveel leuke spullen ze hebben. Maar ik raad ook zeker aan om een keer een bezoekje te gaan nemen naar deze winkel. Als je op zoek bent naar industriele, Chinese, Indiase meubelen dan kan je hier zeker je geluk op met zoveel keus.

“En toen zag ik ‘m staan”

Zelf was ik al even op zoek naar een nieuw bankstel voor in ons nieuwe huis. En ik had kort geleden een echte miskoop gekocht, ik had online een bankstel besteld. Normaal geen probleem, maar ik had niet naar de maat gekeken en ik zag dat het een 3 zits bank was en dacht “dan zit het goed”. Want onze vorige was ook een 3 zits. Ik ben er nu dus achter gekomen dat niet elke 3 zits even groot is. Het bestelde bankstel was meer een 2 zits.

“Ik zag ons al lekker liggen”

En wat was ik blij dat ik de Woonwinkel Happy Home binnen was gelopen, want ik zag mijn bankstel staan. En deze was grooooot! Hier passen wij wel met zijn 5e op, hier kan ik heerlijke Netflix avondjes met mijn mannetje houden. Ik zag ons al lekker liggen. En geloof mij hij ligt echt zo fijn. Nou zoals je kan lezen was ik gelijk verkocht, alleen ik was deze keer zonder mijn wederhelft dus ik moest nog een keer terugkomen om hem deze bank te laten zien.

“Een alternatief en minder robuust”

Paar weken later ben ik samen met mijn mannetje terug gegaan naar de winkel en heb ik ook de lieve eigenaar Anita Notenboom ontmoet. Later hebben we even samen door de winkel gelopen. Ik vertelde Anita dat ik deze bank helemaal geweldig vind, maar dat hij wel heel groot en robuust is.

Anita vertelde mij dat er nog een alternatief is en minder robuust. En idd de andere bank die ze ons liet zien leek er veel op maar was minder robuust. En het leuke van deze 2 bankstellen is dat je ze zelf kan samenstellen qua grootte, kleur en stof. En ik kan je vertellen dat je uit zoveel stoffen en kleuren kan kiezen. Dus uiteindelijk wordt het een bank naar eigen smaak.

Zelf zit ik aan een lichte kleur grijs of beige te denken. Maar nu wij deze 2 bankstellen hebben gezien twijfelen we over welke het wordt. Gelukkig hebben we nog even de tijd om na te denken. Ik hou jullie op mijn social media op de hoogte als wij de beslissing hebben genomen. Wist je dat Woonwinkel Happy Home ook te volgen is op Facebook en Instagram

Ik hoop dat ik jullie nieuwsgierig heb gemaakt en dat jullie een kijkje gaan nemen op de site of in de winkel.

Bedankt voor het lezen!

Liefs,

Yvonne

*Deze blog is tot stand gekomen ism Woonwinkel Happy Home

Eén reactie

Geef een reactie

0